Smajser 18 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan I da znas da propeler ne ide kroz Rusiju, ne mogu da dobace do Vladivostoka. Pa ja i necu do Vladivostoka nego ''samo'' do linije Lenjingrad-Moskva-Staljingrad....dokle je ''propelerac'' i dogurao ;D ;D ;D Ja planiram da se uputim do Kurska možda i sa Hondom cbr 1000f, a sa Stromom bi smijo i do Vladivostoka ladno preko Mongolije. Ako bog da i sreća bajkerska možda se negdje i sretnemo. Za drustvo uvek spreman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Smajseru iz tvog putopisa sam zaključio da si radio kao profa, samo da ti kažem da sam i ja nekad radio kao profa, ali ja nisam istoričar nego inžinjer, ali istoriju volim onako amaterski, pa jedno pitanje vezano za operaciju Barbarosa šta misliš da je Firer krenuo samo dve tri sedmice ranije, da li bi nam trebali BMW 1200GS-vi i do Vladivostoka ili bi išli nekim auto-banom sa propelercima kako ih nazva gos. KOMA. Ja mislim da je bolje ovako, što je zakasnijo. A da nespominjem Japance u Mandžuriji šta bi oni tek uradili od Vladivostoka i Kurilskih ostrva. POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 29, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan "[glow=red,2,300]Ti bi kanda voleo da nam Nemci dodju[/glow]" Ko to tamo peva. Citat iz filma. Ništa lično. Pitanje je dal bi nas bilo da je bilo tako i da li bi ikad i video propelerče kroz žice konc-lagera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macija greda 0 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan S V A K A C A S T kao da sam bio tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BLEK 0 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan "[glow=red,2,300]Ti bi kanda voleo da nam Nemci dodju[/glow]" Ko to tamo peva. Citat iz filma. Ništa lično. Pitanje je dal bi nas bilo da je bilo tako i da li bi ikad i video propelerče kroz žice konc-lagera. Pa čovek je rekao da je bolje ovako a ne da su Njemci pobedili, on se samo pit šta bi se desilo da su pobjedili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Smajseru iz tvog putopisa sam zaključio da si radio kao profa, samo da ti kažem da sam i ja nekad radio kao profa, ali ja nisam istoričar nego inžinjer, ali istoriju volim onako amaterski, pa jedno pitanje vezano za operaciju Barbarosa šta misliš da je Firer krenuo samo dve tri sedmice ranije, da li bi nam trebali BMW 1200GS-vi i do Vladivostoka ili bi išli nekim auto-banom sa propelercima kako ih nazva gos. KOMA. Ja mislim da je bolje ovako, što je zakasnijo. A da nespominjem Japance u Mandžuriji šta bi oni tek uradili od Vladivostoka i Kurilskih ostrva. POZDRAV. To je onaj stari mit da je SSSR nije izgubio rat samo zato sto je Hitler izgubio nekoliko nedelja na nasim prostorima . Istoricari se nikad ne bave pitanjima tipa sta bi bilo - kad bi bilo, ali mi se cini da je potpuno nebitno kad je pokrenuta Barbarosa. Ceo pohod na Istok bio je jedna velika greska, sto su kasniji dogadjaji potvrdili. Ukupni dozivljaj koji samo putnik na motoru moze da oseti, ono je sto bi turu, ''putevima i dzadama Barbarose'' ucinilo neverovatno zanimljivom. Oni koji su sanjali o osvajanju nepreglednog SSSRa, uglavnom ''putovali'' na motorima,konjskim zapregama,sedeci na kupolama tenkova i polugusenicara ili u otvorenim vagonima. Nije bilo nikakve komocije. Kad je toplo, od prasine nisi mogao da dises,kad je kisa blato je bukvalno do kolena...o zimi da ne govorim, mada su nemci i tada vozili propelerce ;D Japanci su probali 1939. da se igraju rata, ali im je Zukov ocitao takvu lekciju, da vise nisu smeli ni da gledaju ka severu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 29, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Amerika i Engleska biće...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glidza 2 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis ili slikopis sve jedno kompletan je i odlicnan spoj zadovoljstva i koristi hvala smajseru podrazumeva se i suvozacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Molim Smajsera za novi putopis Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan odličan putopis i vrlo lepa tura -- čeatitam !!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 16, 2012 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Molim Smajsera za novi putopis Hvala Bice, obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Molim Smajsera za novi putopis Hvala Bice, obecavam Ono, nije da ti ne vjerujem, ma neee Ili da mislim da si zaboravio Samo te podsjecam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 10, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da izbacim ovaj istorijski putopis na prvu stranu, da bi ga lakse nasli novi clanovi,kao sto sam ja slucajno naleteo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 10, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, procitao sam putopis odavno i verovatno cu ponovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, procitao sam putopis odavno i verovatno cu ponovo! Ja bi vise voleo da napravim neko slicno putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Maj 21, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis je pravo otkrovenje Trebalo bi da postane neka vrsta standarda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 28, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da izbacim ovaj istorijski putopis na prvu stranu, da bi ga lakse nasli novi clanovi,kao sto sam ja slucajno naleteo. Odlicno!!! Hvala sto ga pomeri na prvu stranu. Nije mi jasno kako sam propustio ovakav putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobar putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 6, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Molim Smajsera za novi putopis Hvala Bice, obecavam Ono, nije da ti ne vjerujem, ma neee Ili da mislim da si zaboravio Samo te podsjecam I dalje ne mislim da si zaboravio. Mada bih volio da si do sada vec napisao novo putopisno uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...