DjoleLO 1887 Napisano Decembar 23, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ukinut je zeleni karton za BiH i Republiku Srpsku... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Decembar 23, 2020 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Eto!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Decembar 23, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je problem i da nije?? Ne kapiram. Nije 200 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 24, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da vratim temu na početak.Jučerašnj ilep dan i prva vožnja.Utisak posle 30 km i V-Stroma 650,kog sam vozio dve sezone,je vauu.Znao sam da se ta sva motora ne mogu porediti i da su to dve,samo slične klase(ja to po načinu sedenja)ali mislim da ću jako lako da se priviknem na sve što je vauu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Top je , samo bi topče moglo malo da se naoštri na gore sad preko zime, nekako mi ne prati liniju repa... I moram da pitam šta je svima sa ovim policijskim 'značkama' i nalepnicama, za koj' moj vam to služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Decembar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, bokibd said: A sta je problem i da nije?? Ne kapiram. Nije 200 e. Ako ides jednom godisnje problem, kako kome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 24, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne prrijatelju opasno grešiš,nije to policijska značka to je nalepnica moto kluba čiji sam član.Dugačka je zima pa ćemo sve lepo da "naoštrimo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Decembar 24, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Motorcyclist said: Ako ides jednom godisnje problem, kako kome. Bez zelenog i onako ja ne mogu nidje. Tako da je to stavka koja se podrazumijeva uz registraciju. Kod nas je 20 e. Kad to podjelis na 6 mijeseci koliko aktivno vozimo motore ispadne jako smijesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Decembar 24, 2020 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj znak!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan vazlan - sorry za grešku, meni ništa ne smeta samo sam pitao čemu služi... On 24.12.2020. at 13:12, mali_zmaj je napisao: Ovaj znak!!?? Nije to, to je isto kao ovo vazlanovo. Zezate me, sad sam skontao. Mislio sam na nalepnice i značke neke 'evropske' policije. Viđam na kolima baš dosta, sad i na motorima pa se pitam šta i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas tu nalepnicu onda imas pravo da kada te zaustave zapocnes razgovor sa "kolega, gde mene nadjoste...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 29, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacingnema ljutnje. Nije tajni klub. Vidljiv, javan, aktivan bavi se promovisanjem bezbedne vožnje motociklista i obuku bezdedne vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za MK Bezbednost. To je super. Mislio sam da je nalepnica neke 'EU policije' sa kojom maše sve veći broj nadobudih privatnika zemlje Srbije... Imaju i značke i nalepnice za vozila. Nemam ništa ni protiv toga, samo me interesovalo šta je to a greškom mi se učinilo da ti baš to imaš na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jesi ti iskoristio ovaj lep dan da se jos malo provozas? Da cujemo jos po neki utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 29, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da mi staješ na muku. Tako ja svaki drugi(baš da ne budem kao dete) odem do njega pa sednem i probam jedno sedište pa onda stavim drugo, ono višlje, pa sve zamišljam kako vozim a ono ako nije kiša onda je blizu nule danas sunce a vetar duva li duva. Muke moje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Decembar 30, 2020 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.12.2020. at 10:18, PremieRacing je napisao: vazlan - sorry za grešku, meni ništa ne smeta samo sam pitao čemu služi... Nije to, to je isto kao ovo vazlanovo. Zezate me, sad sam skontao. Mislio sam na nalepnice i značke neke 'evropske' policije. Viđam na kolima baš dosta, sad i na motorima pa se pitam šta i kako... Isti klub,druga država!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...