misko.p 30 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, mojoj ćeri je hitno potreban stan u BG-u pa ako neko ima ili zna nekog ko izdaje bio bih mu zahvalan ako bi me kontaktirao. 0668080166 Miško Zdravo bili i sve najbolje!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo grada i koja kvadratura dolazi u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4581 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I koja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koji deo grada ali da nije bas ni nesto bas daleko.....cena oko 200e. Ne znam vise ni ja sam koja cena bi mi odgovarala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kvadratura da nije velika, kao garsonjera....30 kvadrata, moze i manje, i po mogucstvu da ima CG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ja onda ispadam iz priče. Srećno u daljoj potrazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda odgovara to sto imas!? Mnogo je hitno, nisam bas u nekoj poziciji da biram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 7, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan MONTHLY RENTAL - Slavija Hotel Belgrade WWW.SLAVIJAHOTEL.COM Mozda da pogledate u Slaviji dok se ne snadje za stan. U centru je, menja se posteljina, cisti soba, struja, grejanje itd... Nije lose za prvu ruku. 3 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, Mikulanac said: MONTHLY RENTAL - Slavija Hotel Belgrade WWW.SLAVIJAHOTEL.COM Mozda da pogledate u Slaviji dok se ne snadje za stan. U centru je, menja se posteljina, cisti soba, struja, grejanje itd... Nije lose za prvu ruku. U slaviji spavao pre skoro svaki vikend. Nije najudobnija al sve je cisto, hrana super, sta ces vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Mikulanac je napisao: Mozda da pogledate u Slaviji dok se ne snadje za stan. U centru je, menja se posteljina, cisti soba, struja, grejanje itd... Nije lose za prvu ruku. To je trebalo da bude duhovito??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 7, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @misko.p ni ja ne razumem? Jesi li uopste otvorio da vidis cene? Soba sa privatnim kupatilom, tv, wifi, grejanje, struja... plus ti neko cisti i menja posteljinu za 30 000 dinara! Pa to je bolje nego bilo koji stan! Hvala @Mikulanac sto si podelio ovako nesto, do sad nisam znao da je ovako povoljno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to OK ali ja finansiram policijsku akademiju i privatan stan cetvrtu godinu ćeri tako da mi je i 150e za stan puno....ali sta cu, moram, zato sam se i obratio moto zajednici za pomoc, pomoc u vidu nekog jeftinijeg stana a ne hotela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1990 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je kolega imao najbolju nameru.Slavija je skroz ok.Dok sam studirao, par drugara ne zivelo u bristolu i slaviji.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1990 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam kumove...Oni izdaju stan na dan, al’ ne znam da li imaju posla sada, zbog ove situacije, pa kapiram, ako nemaju, da su zainteresovani za izdavanje na mesecnom.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 7, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, misko.p je napisao: Sve je to OK ali ja finansiram policijsku akademiju i privatan stan cetvrtu godinu ćeri tako da mi je i 150e za stan puno....ali sta cu, moram, zato sam se i obratio moto zajednici za pomoc, pomoc u vidu nekog jeftinijeg stana a ne hotela Rekao si do 200e. Ako na to dodas trosak infostana za cg koje trazis,izadje mnoogo vise od 30000 rsd za hotel u kome nemas nikakve vise troskove. Cisti peskiri,posteljina,ciscenje,toalet papir,sapun.... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Decembar 7, 2020 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I ako si napisao hitno, onda je ovo za 24 000din extra povoljno, dok trazite jeftiniji stan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno kolega, za 200e mesecno, sve oprano, usisano, cisto, ne znam samo da li je klopa ukljucena u cenu https://www.slavijahotel.com/monthly-rental/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Decembar 7, 2020 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ne sme kuvati u sobi ali za hitnu potrebu je i dobro i povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, srbac said: Mislim da se ne sme kuvati u sobi ali za hitnu potrebu je i dobro i povoljno. Ja sam obicno kad god sam tamo spavao ima dorucak i veceru. Da li je to u mesecnoj ceni ne znam. Treba proveriti, ili videti koliko je doplata. Uvek sam imao supu, glavno jelo, dezert. A za dorucak svedski sto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 7, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima varijanta i u hotelu Srbija u Ustaničkoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 7, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoće možda da deli stan, ovo je od našeg kolege POTPUNO NOV stan, Banovo brdo! ID 1638 WWW.HALOOGLASI.COM Odličan, potpuno nov i... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 7, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno kolega, za 200e mesecno, sve oprano, usisano, cisto, ne znam samo da li je klopa ukljucena u cenu https://www.slavijahotel.com/monthly-rental/Kolike su te sobe? Deluje dosta povoljno, osim ako nije klaustrofobično za duži boravak. Hrana se dodatno plaća kao inače u restoranima. Kuriozitet je da je garaža 21.000 mesečno, samo malo manje od sobe ali takvi su uslovi na toj lokaciji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar iskreno nisam nikad bio u jednokrevetnoj. Uglavnom u dvokrevetnim ili trokreventim. Al kolika moze biti jednokrevetna , jedna soba i kupatilo. Ni stan od 25kv ne daje mnogo vise prostora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4581 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Msm da ima slika jednokrevetne kad se klikne na link iz posta, pa se skroluje, plus ima i info o ceni klope. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...