BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete na moju preradu ninje zx 9 r a!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan nastavak preradjivanja ninje zx 9 r u kompletan racing bike!!!hvala majstor goranu(DEBELI) za opasne nalepnice!!!!kad se nesto voli onda nista nije nemoguce i nista nije tesko!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan NA MOTORU SAM SVE SAM RADIO KOD MOG TASTA U SERVISU!!HVALA I NJEMU NA PRETRPLJENOJ BUCI I MNOGIM NEPROSPAVANIM NOCIMA USLED MOJIH RAZNIH STELOVANJA I PROBA MASHINE U VISOKIM TURAZAMA!!!!HAHAHAAAA!!!!ISPLATILO SE NA KRAJU!!!!PA SADA VI DRAGA BRACO BAJKERI PROKOMENTARISITE NESTO NA MOJ ULOZENI TRUD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda Razvukao si mi osmeh na lice ovim slikama Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 4, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je sve pohvale za trud .....eh kad bi svi imali tasta sa servisom de bi nam kraj bio ) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Stvarno si lepo sredio bajk! :o Vidi se da si ulozio dosta truda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan motor je ok, jedino mi se ne svidja roza boja na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Xtra uradjeno! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan Xtra uradjeno! Svaka cast! hvala nadam se da vam se svidja moj rad!pozdrav i respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 5, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj bajk je bio na prodaji pre par meseci za nekih smesnih oko 3900-3800e. i svuda je pisalo HITNO! jel si ga ti kupio ili si se predomislio pa ga ne prodajes vise? btw bajk extra izgleda, mislio sam tad da ga priustim za sebe samo su me finansije pokolebale za malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda fantastično... reci mi samo moželi taj majstor za "šare" da mi pomogne sa mojom desetkom tek sam je ofarbao u metalik crno pa mi fali idejno rešenje za nalepnice... mogu da postavim sliku ako treba... Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ovaj bajk je bio na prodaji pre par meseci za nekih smesnih oko 3900-3800e. i svuda je pisalo HITNO! jel si ga ti kupio ili si se predomislio pa ga ne prodajes vise? btw bajk extra izgleda, mislio sam tad da ga priustim za sebe samo su me finansije pokolebale za malo ja ga radio i licno sredjivao hvala za komentar!!pozdrav i respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 8 Napisano Septembar 7, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan strava izgleda... video sam i ja njega na moto-berzi, ako se ne varam pre oko pola godine mozda...inace, kao sto rekoh, do jaja izgleda ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan od cega su viljuske, i prednja i zadnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan motor je exstra,samo sto mnogo lici na k4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan od cega su viljuske, i prednja i zadnja? prednja viljuska ap racing,,zadnja standardna kawasaki sa oh lins ogibljenjem!!pozdrav,rep od yamahe.prednja komplet maska od suzuki k5 i far od k5,nosace maske komplet sam napravio nove od aluminijumskih profila!pozdrav i respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj stani malo a gde je kawa jel prodata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 142 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan NA MOTORU SAM SVE SAM RADIO KOD MOG TASTA U SERVISU!!HVALA I NJEMU NA PRETRPLJENOJ BUCI I MNOGIM NEPROSPAVANIM NOCIMA USLED MOJIH RAZNIH STELOVANJA I PROBA MASHINE U VISOKIM TURAZAMA!!!!HAHAHAAAA!!!!ISPLATILO SE NA KRAJU!!!!PA SADA VI DRAGA BRACO BAJKERI PROKOMENTARISITE NESTO NA MOJ ULOZENI TRUD!!! Ma sta ima da se komentarise. OSTAO SAM BEZ RECI Jednom recju: fantazija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...