doctore 296 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na uglu Kraljice Natalije i Dobrinjske,motocikl pod ciradom vezan za saobracajni znak i oboren. Ako neko zna vlasnika da ga obavesti BG 34-277 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan СузукиPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam to primetio, posle tog slikanja bih ga podigao. Nadam se da si i ti.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Не бих се изненадио да је ветар у питању. Овде у Сремчици .....орканPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1173 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan vetar i cerada, da nije vezan možda bi i poleteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan vetar i cerada, da nije vezan možda bi i poleteoЦерада као једроPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Увек ми је жао кад видим мотор да напољу презими а зимовник 10-15 € месечно или нека заједничка гаражаPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Decembar 3, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Код мене натерано .....једва до купуса да дођем Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Decembar 3, 2020 Integrisan, 4985 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, BaneVuk58 said: Увек ми је жао кад видим мотор да напољу презими а зимовник 10-15 € месечно или нека заједничка гаража Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Ja ne bih smeo ni mog gpz-a ostaviti tako preko zime a kamoli nesto novije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 3, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan vetar i cirada, da da, jedro pravo! @BaneVuk58 svaka čast za parking. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1173 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Zimovnik 15€ ali čovek možda vozi i tokom zime, ja vozim. Ono što je trebalo da ga čuva, postalo je uzrok pada. Srećom da ima crash bar i da nije pao na parkirani auto ili na vozilo koje bi tad baš prošlo (izašao je i na kolovoz) Ako već neko hoće da zaštiti ono što je fabrički već zaštičeno, treba da smanji bočnu površinu "volan, sedište, rep". Taj deo je i najdalji od tla, pa se sila vetra množi sa 1-1,3metra i pravi moment koji prevrće. Kupio sam laganu ceradu za auto, stavio je jednom zimi (na -29) i jednom leti (na parkingu pored plaže). Kad sam shvatio probleme oko pakovanja, čišćenja i slaganja cerade, vratio sam poverenje inžinjerima koji su smislili kako da zaštite spoljne površine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 296 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije diran jer uz sve dobronamerne pretpostavke da je pao od vetra ali nije nemoguce ni da je oboren,dal od parkiranja vozila ili od radova koji se ne vide na slici a prakticno su na mestu odakle je slikano pa da kolegi ne bih pokvario uvidjaj ako do njega dodje. A motor je inace stalno tu parkiran pa pretpostavljam da i vozac zivi negde u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4547 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Vetar 100%. Viđao sam i ranije takve sitacije. Da je bio na štenderu verovatno mu ništa ne bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je bio no copi, znaci nagnut na suprotnu stranu od strane na koju je pao. A i zgrada je na toj strani. Nista u prilog vetru. Ovde je sve moguce.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9808 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma oborila ga neka stoka, kakav vetar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Decembar 3, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Ja cesto ostavljam motor napolju, u centru, vezan za banderu, istim lancem, samo bez cirade... Skoro svaki drugi dan kad dodjem do njega, vidim da su pritiskana dugmad (kill switch, maglenke) a jedanput mi je bio gurnut u stranu (a nije bilo vetra), no na srecu s te strane su bili neki stubici pa se samo naslonio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Decembar 3, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Mada ima i finih ljudi. Zaboravio sam kljuceve par puta u motoru / koferu i zatekao ovakvu poruku: 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9808 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno popodne, pri povratku sa posla, krenem ka donjem ulazu u zgradu (nisko prizemlje) i vidim oboren na desni bok skuter Piagio Free. Stajao je ispod stepeništa, zaštićen od kiše, na mestu na kome nikome ne smeta. Bio je parkiran na centralnom štenderu pre pada. Krenem odmah da ga podignem ali mi kroz glavu prođe misao da može neko da me vidi pa da ispadne da ja tu nešto petljam. Pošto sam znao čiji je, pozvonim vlasniku na interfon i njegova supruga ubrzo siđe ispred zgrade psujući "kakav smo narod"... Ja ga onda podignem, ona mi zahvali i pravac ode kod precednice kućnog saveta da razgovara sa njom i odgleda snimak kamere za video nadzor ako pokriva mesto gde je stajao. Dok smo bili ispred prođe jedan od penzionera i reče nam da tako stoji već 2-3 sata. Inače, taj skuter im je služio da odu do 2 km udaljene garaže koju su iznajmili za smeštaj Strom-a 650. Tamo ostave Free pa dalje sa Suzukijem u vožnju. Skoro sam sreo komšiju-kolegu i kroz razgovor dođosmo i do tog događaja pa sam ga pitao da li je saznao ko mu je oborio skuter. Kaže da jeste! Pošto je njegova supruga insistirala da vidi snimak kamere, precednica kućnog saveta Mira joj je priznala da je to ona učinila po izgovorom da smeta prolazu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1173 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bajker71 said: Inače, taj skuter im je služio da idu do 2 km udaljene garaže koju su iznajmili za smeštaj Strom-a 650. Tamo ostave Free pa dalje sa Suzukijem u vožnju. To je već iritantno ponašanje. Zauzimaju javni prostor oko zgrade samo da bi prešli 2km do svog velikog motorcikla. To i meni zvuči baš bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 296 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas svakakvih naravno,namera je bila da ako kolega slucajno prati forum vidi i podigne motoric. pre 10 minuta, rast je napisao: To je već iritantno ponašanje. Zauzimaju javni prostor zgrade samo da bi prešli 2km do svog velikog motorcikla. To i meni zvuči baš bezveze Ima nas raznih,ja sam jedva komsiju oducio da ne vezuje skuter za moju kapiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5952 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije 2km uopste malo za pesaka pod punom ratnom opremom. Jedino da se presvlace u garazi, a odecu nose u kesi do i od kuce, jer moraju da odrzavaju i ciste opremu. Mene mrzi da se preobucem u radno odelo, pa isprljam civilno. Komplikovano. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9808 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko to ne razume, ne vredi mu ni objašnjavati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju niko nema pravo da dira tuđu imovinu, ta upravnica mogla je lepo da popriča sa ljudima, da im u lice kaže šta ima... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9808 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da im u lice kaže šta ima kada njen Ford Sierra, u fazi raspada, stoji na trotoaru koji vodi prema zgradi i ometa kretanje pešaka? Pešaci, da bi prošli, moraju preći na kolovoz. Klasičan potez licemera i iskompleksirane osobe, kukavice... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neka zgrada, a da nema takva dileja, užas pukli ljudi skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...