milos_ladni 7 Napisano Novembar 22, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha XJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Moram priznati da sam mali hi teck zavisnik ali mozda se još nekome svidi. Interesuje me da li kod nas postoji nešto ovakvo? Lightmode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 23, 2020 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Cekam da kinezi iskopiraju. Ko prvi nadje link nek javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Novembar 23, 2020 Integrisan, 9554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam ovo na aliju odavno, potrazi... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kineza sam vidjao traku crvenu svetleću, na Aliju, mislim da je čak mogla da se poveže sa uređajem na stop svetlu i da radi simultano. Uživo nikad nisam video, samo na netu. Poslato preko kurca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Novembar 23, 2020 Integrisan, 9554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2Pcs Waterproof Helmet Motorcycle Light Riding Signal EL Strip Flashing LED Durable Kit Bar DIY Motorcycle Helmet Strip light|Helmets| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, N.F.S. said: 2Pcs Waterproof Helmet Motorcycle Light Riding Signal EL Strip Flashing LED Durable Kit Bar DIY Motorcycle Helmet Strip light|Helmets| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Iovako mi zraci kaciga od onog blututa, jos i ovo da stavim, ima da mi sija glava kad skinem kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_ladni 7 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha XJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje od Bluetooth-a nego od GSM-a. Mnogo je velika razlika u količini zračenja. Zato ti GSM zraci jajca dok voziš, pogotovo kada razgovaras Ne mogu da verujem da su Kinezi i to iskopirali. Bio sam ubeđen da nisu, zato nisam ni tražio na aliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa Kinezi iskopirali Range Rover nece ovako nesto. Mozemo komotno da otvorimo temu "Pronadji stvar koju Kinezi nisu iskopirali". Verujem da su i gore pomenuta jajca iskopirali... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Imao na kacigi , lepo deluje , ja stavio el.light wire mada ima i ovih kao nalepnica što se lepe, jedina mana, trafo koji to napaja pišti kao lud, bude iritantno za uši dok se ne da gas, tri moda rada, stalno i dva trepćuća, 2xAA baterije oko 5 h autonomije rada u full modu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, milos_ladni said: Ne mogu da verujem da su Kinezi i to iskopirali. Bio sam ubeđen da nisu, zato nisam ni tražio na aliju. Negde proletos sam video video originalnog proizvođača Lightmod-a, u kom pljuje kinesku kopiju i objašnjava zašto je lošija od njegove 10x skuplje... Evo i tog videa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zodini said: Imao na kacigi , lepo deluje , ja stavio el.light wire mada ima i ovih kao nalepnica što se lepe, jedina mana, trafo koji to napaja pišti kao lud, bude iritantno za uši dok se ne da gas, tri moda rada, stalno i dva trepćuća, 2xAA baterije oko 5 h autonomije rada u full modu Daj sliku neku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...