vukan 1 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan dakle ovako, Krunska ulica (BG), semafor na raskrsnici sa Resavskom (kod Brazilske ambasade), stoji kolona na semaforu, ja se provlacim polako ne bi li dosao sto blize semaforu. ok to provlacenje nije legalno al to se radi - dok svi stoje, provucem se, al samo dok stoje! i stanem ja tako iza jednog (znaci nisam prvi vec drugi na semaforu) a iza mene podgoricke table na nekom krsu. Zeleno, krecem! i sad sta divljak iza mene radi! hoce da me obidje u jednoj traci!!! da li mu je bilo krivo sto sam ga obisao na semaforu dok je cekao il sta al zamalo da me udari u levi izduv a mozda i nogu. i ja se tu izmaknem malo i stanem, i on prikoci i, sva sreca na FlipUpu, podignem njusku i pocnem da mu kenjam. on, baja izadje iz kola (jos je iza mene) i kaze: " sta ces ti iz druge trake u mojoj?". naravno, ja kao i sav fini beogradski svet, objasnim mu da ima samo jedna traka i da sam bio ispred njega. e sad.... naleti tu pandur iz ambasade (iz one kucice), vidi da smo ponervozili svi i zaustaili saobracaj i kaze ovom mazgovu da se vrati u kola a meni da stanem na trotoar! ovaj bilmez udje i ode kolima a ja sacekam pandura da odnese kifle kolegi do kucice i kad se vratio trazi isprave itd.... sve u svemu ja mu objasnio sta se dogodilo i bio je OK na kraju, kaze: "izvini, pogresno sam te procenio" ma ja fin decko, ne bih se dziberisao da me nije slosio onaj bilmez. i tako, jedino mi krivo sto je isti taj bilmez otisao sa uverenjem da ce da me pandur izriba i, sto je najgore, da je on u pravu... valjda nece jos nekog tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan uf mislim stvarno sta ces TI u NJEGOVOJ traci ... u sred BG-a razocarao si me ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 1 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ma znam.... dripac sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 5686 Napisano Septembar 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3026 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Rat look Prijavi odgovor kao problematičan bajkerska barabo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 199 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan to je zato što nisi imao bele bočne kofere i prsluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma znam.... dripac sam! ma priznaj da si se zagledao u brazilku neku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 4086 Napisano Septembar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12011 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si i kulturno postupio i pametno izbegao svađu a možda i tuču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 5686 Napisano Septembar 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3026 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Rat look Prijavi odgovor kao problematičan ma znam.... dripac sam! ma priznaj da si se zagledao u brazilku neku brazilku ili "brazilku" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 4086 Napisano Septembar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12011 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "brazilku" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 1 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan to je zato što nisi imao bele bočne kofere i prsluk ih... da sam bio kompletan bila bi potpuno druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 248 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 904 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000-Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan more trebao si da ga ustrois Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 547 Napisano Septembar 2, 2008 drkadzija, 1209 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca, vfr kila i dvesto sa kostima x.... Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju se vraćam iz Kule od Samuraja sa gospođom i u NS na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske stajem na semaforu u levoj traci za pravo a malo bliže levoj liniji , kad na 5cm od mene proleće kamion sa prikolicom i skreće levo , kontam da se nisam nagao u desno da bi me prikolica pokupila , da napomenem baja je opušteno prošao i kroz crveno. U sekundi razmišljam dali da krećem za njim , jbg mogao nas je oboje ubiti , kontam sa ženom sam, crveno je, rizičnom vožnjim da bi ga stigao još više produbljujem problem i puštam ga da ode........ SPOMINJUĆI MU CEO PRVI RED NA SAHRANI. > > P.S. znam kako si se osećao da je ovaj moj stao kao onaj tvoj ja bi mu glavu otkinuo , džaba mu i policije i svega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 5941 Napisano Septembar 2, 2008 :), 5939 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: 1400cc Prijavi odgovor kao problematičan ja se retko kad objasnjavam,ako nemam tablicu ili mi je u rancu :P kao po obicaju kidam retrovizor ,sutiram vrata jednom sam i skakao po haubi :P itd,jes da posle mrzi sve motorosiste na svetu al jbg, bar i nauci lekciju,samo me je jedan jurio al me nije stigo ;D ;D ;D,a da nekog jurim nema vajde,dok ga stignem,,on i zaboravio sta se desilo,,,a doduse najgore su zene vozaci nepaze na nista,,jedna me isece pre neki dan sa mobilnim u ruci je vozila i otera me u pi..materinu,a ona kriva,,ja se u sekundi zbunio,znam je tu iz svilajnca,,digo sam ruke od objasnjavanja..... :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 437 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan pa nisi napisao najbitnije, jer su Brazilke bolje od Cehinja ili.... po nas savesne vozace na 2 tocka najpogubniji su vozaci Yugica i oni sa MNE tablama jer voze ko raspojasani divljaci, samo se seti onog kupusara iz PV na putu iz Obrenovca ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 22 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao o onom da ih slikamo kad nas zajebu,pa dase ne zanose da su drugog zajebali.Telefon pri ruci pa klik pticica sa opisom na sajtu.Pa sveko od nas bar po 4 slike na A4 formatu i u kraju po kolima kao flajere za reklamu.Pa nek zajebava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da ga nije zaustavio i popeo na trotoar, zasto odmah misli da smo mi divljaci a ovi u kolima lepo vaspitani. Voleo bih da si mu postavio pitanje. Stalno nas generalizuju, doduse masina ti lici na R ali si stvarno dobar decko. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...