polic 55 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DL650 Vstrom 2007, prvi vlasnik, 24000km , Skoro montirane nove gume, stitnici za ruke, Givi kofer 47lit., Perfektno stanje, cena 5500eura, Dragan 063222189 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 2, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slika bi mogla da bude od pomoci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te , kojim slucajem, interesuje zamena za Fazer-a 2005? (naravno, uz moju doplatu) , unikatni, u beloj boj , sa originalnim koferom... servisna knjizica i 3 kljuca se podrazumevaju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 3, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor, prelep... imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro dali jedan od najboljih pancevackih fotografa nije mogao da nadje bolje mesto za fotografisanje ovog lepotana,ko da ga je cveta slikao. Pozdrav srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te , kojim slucajem, interesuje zamena za Fazer-a 2005? (naravno, uz moju doplatu) , unikatni, u beloj boj , sa originalnim koferom... servisna knjizica i 3 kljuca se podrazumevaju.. Odlican motor ali vec sam ga imao pa bih sada nesto malo drugacije ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te , kojim slucajem, interesuje zamena za Fazer-a 2005? (naravno, uz moju doplatu) , unikatni, u beloj boj , sa originalnim koferom... servisna knjizica i 3 kljuca se podrazumevaju.. Odlican motor ali vec sam ga imao pa bih sada nesto malo drugacije ! OK, hvala na odgovoru i srecno sa prodajom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Hornet 900,2003,sa puno dodatne opreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...