malitomic 1645 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze u potrazi sam za doticnom gumom. Sto mladja i u sto boljem stanju. Zadnju sam nasao pa bih uz tu prednju da kompletiram par? Imam ih inace na motoru.. Sara mi se nikad nije svidjala, ali je guma top, moram priznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju enduro gumu 90/90/21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1645 Napisano Novembar 28, 2020 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, djole majstor je napisao: Imam na prodaju enduro gumu 90/90/21 Super. Zanima me samo Anakee 3 u toj dimenziji. Moze neka slika ovde Nasao sam bas odlicnu, ali matoru, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je najbolje novu da kupis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1645 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 30.11.2020. at 14:29, djole majstor je napisao: Onda je najbolje novu da kupis I to je opcija svakako.. Do proleca ako se nista ne nadje, tako ce i biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Decembar 2, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Decembar 2, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...