losmi 231 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan samo je jedan DOTORE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Iskrene čestike za 46,stvarno je car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6714 Napisano Jun 30, 2009 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pitali ga koja mu je najdraza od tih 100 pobeda Kaze-Juzna Afrika 2004,prva na Yamahi.Posle ih je,na istoj spravi koju je lagano krojio po svojoj meri,bilo jos 39 (do sada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi ima novi sajt - www.valentinorossi.com Fantastično urađeno. Evo i jedne slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo sto je dobar..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 2, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Valentino CAR !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tja... liči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1918 Napisano Octobar 28, 2009 Vlasnik sajta, 5370 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je derpe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je derpe ;D Pazi sta pricas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti. Pa ja nevredjam nikoga, a ako ti nevolis Rosija otvori novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 13, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre Malonja pa sta ako je derpe? I George Michael je derpe pa ga devojcice obozavaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Novi laptop iz Packard Bella ;D Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Bruka je dobar.....a i ti si poradio na velicanju Rossija....BRAVO!!!!!! lepo si to izveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bruka je dobar.....a i ti si poradio na velicanju Rossija....BRAVO!!!!!! lepo si to izveo... Znaš valjda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Novi laptop iz Packard Bella ;D Hoce li izaci u Dani Pedrosa verziji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li izaci u Dani Pedrosa verziji? Ko bi to kupio? ???;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li izaci u Dani Pedrosa verziji? Ko bi to kupio? ???;D Iznenadio bi se. Ovo je bio bez razloga okrutan odgovor sa tvoje strane i stoga ja se povlacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio bez razloga okrutan odgovor sa tvoje strane i stoga ja se povlacim. E sad, nemoj tako, mala šala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio bez razloga okrutan odgovor sa tvoje strane i stoga ja se povlacim. E sad, nemoj tako, mala šala Pa dobro sad, lepo izgleda i u Rossi verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Spdzlla okaci ti Denijeva ordenja ovako ko sto je Acim okacio Rossijeva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Spdzlla okaci ti Denijeva ordenja ovako ko sto je Acim okacio Rossijeva.... Nisi dobro video, nisu sva Rossijeva (kojih ima mnogo, mnogo vise nego sto je Acim postavio, bar x3 . Ovo je ono sto je Yamaha osvojila u 2009 i malo li je ). Pogledaj bolje. Mislim da nije u redu porediti Dani Pedrosu i Valentino Rossija...Niko od trenutnih vozaca u MotoGP se ne moze porediti sa njim, on je u rangu sa najvecim legendama ovoga sporta. I sustinski, ja ne navijam za vozaca, vec za proizvodjaca. Mislim da je to jasno, i da se nazire iz mojih postova. Evo odlicnog linka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuj mi navijamo za Rossija pa neka vozi i Tomosa nije bitno ti volis Yamahu i to je OK.....ma sve je OK i nema nikakvih problema.....nego kad ce pocetak sezove vec jednom pa da svi navijamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuj mi navijamo za Rossija pa neka vozi i Tomosa nije bitno ti volis Yamahu i to je OK.....ma sve je OK i nema nikakvih problema.....nego kad ce pocetak sezove vec jednom pa da svi navijamo... Ma o.k. ali koja Yamaha? Ako povecam signature, kolega Acim ce da se ljuti, pa zato mislim da nije u redu...Honda, za nju navijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...