motorimotori 0 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan KOZNA JAKNA ; ODELO IXS ; KACIGA SHOEI RF-200 !!! Kontakt 062/103-29-77 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 31, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena i velicina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Velicine i cene,pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jakna mi odgovara uz boje motora samo ako je veličina dobra i cena pristojna ja bih je uzeo, moja visina 185cm i težina 105kg. Pozdrav Squi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorimotori 0 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 183 tako da... jakna= 52/42 100E kaciga= XL 61-62cm 130E odelo= 60 220E pozdrav! P.S.Moze i dogovor oko cena... (; Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorimotori 0 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Refresh! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobronamerna opaska: bilo bi korisnije da si stavio naslov "Prodajem jaknu, kacigu i odelo", nego samo "NA PRODAJU!!!". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Septembar 22, 2008 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Tako je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...