Jump to content

Moto Zajednica

organizujmo rutu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 837 postova

Plan ekskurzije bi svakako dobro dosao mada skole posecuju dosta manastira.

Ne kazem da ih ne treba posetiti ali mislim da je vecina nas to vec videla (bar mislim) pa je stoga po meni bolje da se obidju prirodni regioni kao npr. vec pomenuta Djerdapska klisura.

Bio sam tamo na ekskurziji i osnovnoj skoli i mislim da bi ta putna destinacija motorom bila fantasticna.

I jos nesto, u Srbiji ima dosta znamenitosti sirom zemlje koje treba posetiti tako da ne verujem bas da bi sve moglo da se organizuje iz jednog putovanja (zbog posla, porodicnih obaveza itd.).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Easy, ne rekoh nezanimljiva istocna Srbija vec mozda najmanje zanimljiva. Ja konkretno svaki godisnji provodim u tom delu ali sam mislio na nesto sto bi okupilo nekoliko atraktivnih lokacija vezanih interesantnim putevima. Doduse, cak nisam ni mislio na Djerdap koji si bas dobro pomenuo, imao sam u vidu najvise Bor, Zajecar, Negotin, Crni vrh itd.

Dane, niko se nije prepucavao oko brzina i boja, nema potrebe za takvim impliciranjem.

Kvariso, mislim da bi Tvoj predlog bio sjajna osnova za ovako nesto.

• U prolazu, 19 postova

Posto sam ja i pokrenuo ovu temu trebalo bi jos malo da pojasnim na sta sam konkretno mislio, zao mi je sto juce nisam ima vremena da se konektujem i da to uradim jos juce...

Brzina kojom ce se putovati nije toliko bitna ali nisam mislio da bi sve to trebalo spiciti za 2 sata, jer u tom slucaju najbolje je izaci na auto put i pokusati da se probije zvucni zid... Voznja bi trebala da bude lagana i da se vozi iz uzivanja...

Konkretno sam mislio samo na Srbiju, sory za ostale zemlje ali mislim da to sada ne mozemo ozbiljno i temeljno da uradimo. Kada napravimo turu po Srbiji onda mozemo da dodajemo plan i za druge zemlje i tako objedinimo u jednu veliku rutu koja ce trajati 10 do 15 dana.

Srbija je vec podeljena na regije: severnu, istocnu, zapadnu i juznu.

(stvarno nije bitno da li ce vise objekata biti poseceno u juznoj ili severnoj! Bitno je da se OVO uradi na kvalitetan nacin i da sve to bude zanimljivo i primamljivo kako bi smo mi sami mogli prijateljima predloziti put koji smo mi overili!)

Znaci, ko je iz koje regije neka izvuce sta je najzanimljivije, bilo bi odlicno i kada bi imao kartu regije sa manjom razmerom jer ce to biti temeljitije...

Kada budemo imali sve delove pokusacemo da sve to spojimo u jednu celinu i na karti cemo ucrtati rutu da bi se znalo kojim se putem tacno ide.

Posto su regije poprilicno velike moze svako za svoj grad i okolinu da napise sta dolazi u obzir a onda cemo gradove spojiti u regije a regije u nas cilj... Mozete sve to i meni na pp da saljete a ja cu sve to izvlaciti i spajati, vama predloziti uraditi potrebne korekcije i palimo motore!!! (ko ima posto ja jos uvek trazim ali do tada sam sigurno u punoj ratnoj opremi!!!)

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: VFR 800

Ok, ideja super, pocceccu da se orgaizujem sa podatci pa kad malo saberem i izazzuriram ssaljem. Pozdrav.

• Drug član, 874 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83
Posto sam ja i pokrenuo ovu temu trebalo bi jos malo da pojasnim na sta sam konkretno mislio' date=' zao mi je sto juce nisam ima vremena da se konektujem i da to uradim jos juce...

Brzina kojom ce se putovati nije toliko bitna ali nisam mislio da bi sve to trebalo spiciti za 2 sata, jer u tom slucaju najbolje je izaci na auto put i pokusati da se probije zvucni zid... Voznja bi trebala da bude lagana i da se vozi iz uzivanja...

Konkretno sam mislio samo na Srbiju, sory za ostale zemlje ali mislim da to sada ne mozemo ozbiljno i temeljno da uradimo. Kada napravimo turu po Srbiji onda mozemo da dodajemo plan i za druge zemlje i tako objedinimo u jednu veliku rutu koja ce trajati 10 do 15 dana.

Srbija je vec podeljena na regije: severnu, istocnu, zapadnu i juznu.

(stvarno nije bitno da li ce vise objekata biti poseceno u juznoj ili severnoj! Bitno je da se OVO uradi na kvalitetan nacin i da sve to bude zanimljivo i primamljivo kako bi smo mi sami mogli prijateljima predloziti put koji smo mi overili!)

Znaci, ko je iz koje regije neka izvuce sta je najzanimljivije, bilo bi odlicno i kada bi imao kartu regije sa manjom razmerom jer ce to biti temeljitije...

Kada budemo imali sve delove pokusacemo da sve to spojimo u jednu celinu i na karti cemo ucrtati rutu da bi se znalo kojim se putem tacno ide.

Posto su regije poprilicno velike moze svako za svoj grad i okolinu da napise sta dolazi u obzir a onda cemo gradove spojiti u regije a regije u nas cilj... Mozete sve to i meni na pp da saljete a ja cu sve to izvlaciti i spajati, vama predloziti uraditi potrebne korekcije i palimo motore!!! (ko ima posto ja jos uvek trazim ali do tada sam sigurno u punoj ratnoj opremi!!!)[/quote']

Citajuci sad sve ove postove upravo o tome sam mislio, ali se Najzli pre mene oglasio. Znaci svako smislja putovanje kroz svoj grad i mogucnosti spajanja sa susednim gradovima, pa se na kraju odaberu najbolja resenja. Jedino jos treba odrediti neko okvirno vreme zadrzavanja u jednom gradu da bi mogli da ponudimo najbolji plan posete. Evo ja cu se truditi da sto pre to uradim za Milanovac, ima zaista mnogo dobrih mesta da se poseti...

• Zainteresovan, 666 postova

Odlicna ideja i slazem se sa fenixom da treba ta tura da bude samo kroz Srbiju...

Odredi se neki krug koji bi sacinjavala neka znacajnija mjesta, a onda se ide sa razradom...

Ja uglavnom znam sve puteve kroz Crnu Goru, pa je to lako prikljuciti za organizovanje neke vece ture. Sada prvo treba da vidimo kuda kroz Srbiju...

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Evo naleteo sam na vrlo zanimljiv sajt, jeste da je o biciklistima, koji kao i mi vole da se vozikaju, ali moze i nama da pomogne.

Ima veoma zanimljiva stranica * BJS - Baza jeftine spavke *...

Svakako treba pogledati i prouciti pre nego sto se krene u obilazak...

http://host.sezampro.yu/freebiking/Razno/Spavka.htm#bajinabasta

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ova tema je malo zapostavljena (kao i mnoge druge ranije - mnogo buke a na kraju nista).

Evo ja pripremam nesto i za nekoliko dana cu postaviti nesto opsirnije o Vojvodini.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja