Milanezi 2557 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Au brate al si ga nakrcao,ekstra izgleda Kad krene igrarija sa opremom,nikad kraja....Sad samo da se voziš i uživaš.Nemoj da brineš oko hladjenja zbog štitnika,nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 2, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, pitanje...vizir...fabricki mi je mali.....plus glavu mi baca ko da je igracka ...i zuji mi mnogo...visok sam 191...dal ima smisla da ga dizem na maksimum, da kupim taj vario ili givi, ili da odem kod Ivana da mi ga napravi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 2, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam givi vizir na Stromu i nema bacanja glave ni malo...visok sam 183cm... Mislim da ni kod Ivana neces pogresiti ako odes... imam pozitivno iskustvo s njim jer mi je produzavao vizir na Atlanticu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Imam semu za skid-plate za starog stroma dl650, znaci ne za najnoviji model. Ima li zainteresovanih da pravimo grupno? Ako ima neka krene spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 2, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan A kakav je skid plate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav i iz jednog je dela mislim na ove bocne stranice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam prvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 22, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Rajan uradio sam probni model skid plate-a po tvom crtezu i to je nazalost daleko od dobrog. U donjoj zoni je siri za nekih 20-30mm, uglovi su pogrešni za savijanje... Daleko je od dobrog. Kad sam ga sklopio i stavio izgledao je kao da sam ga ukrao sa nekog drugog motora Da njega prepravljam - ima da napravim 10 modela dok ne dodjem do finalnog primerka. I dalje trazim neki dobar fabricki skid plate kao npr. SW Motech ili neki drugi. Treba mi bukvalno na sat vremena da poskidam mere i oblik i to je sve. Posle toga ih pravim u količinama od 1-9999 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jun 24, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Jbg..... ja sam sa tom semom napravio skid-p. od aluminijuma ali bukvalno rucno busilica, brusilica, turpija, bez varova i sa dve leve ruke i ispao je solidno sa inprovizovanim nosacima izgleda super na motoru ........ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh jos neke slike jer mi nije jasno sta je presiroko i da toliko odskace kao da je ukraden sa drugog motora osim prve lepeze koja se savija i moze da se skrati ........? al ajd mozda nije za serijsku proizvodnju..... dajte neki komentar stromasi ako vam se dopada dacu vam semu pa peglajte rucno nije komplikovano ja do kraja meseca pravim idealno resenje za nosace kao na fabrickom i bice to extra........... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 25, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Rajane, uzivo kad se pogleda od gore postoje preveliki zazori sa svih strana. Neko je kopirao ali neuspesno SW motech. Meni je to daleko od dobrog, jer je mnogo nisko i ne izgleda dobro. Fotke i realan izgled su velika razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Da, ta prica ima logike da gledas istovremeno u originalni i u ovaj koji si napravio pa da na osnovu toga das takvo poredjenje..... probaj da ga fiksiras na motor pa da pogledas sa distance, a ne iz ruke sa 20cm razdaljine. Evo cim zavrsim nosace zvacu te pa pogledaj.... a cini mi se da je SW Mon.... koji pominjes za nijansu siri od ovog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Jun 26, 2015 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad si se vec toliko mucio da ga napravis, sto ne dade nekom variocu 500 din da ti izvari gde treba, mnogo bi lepse izgledao, a bio bi i jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jun 27, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Sirotinja Kume, sirotinja....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jul 20, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...jel zna neko gde i kako može da se nabavi centralni štender za Stroma 2015 god? Ako ne moram da ne bacam pare na originalni... Plus štitnik hladnjaka i štitnik kartera i filtera...? Naći ću na netu ako nemam izbora jer je i to dosta skupa varijanta...ima li neko kod nas ko pravi te delove? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Jul 20, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Centralni mozda moze da se upasuje od prethodnog modela bilo je reči radi ih Seba, ali najbolje da odes do njega da probate,vidi temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/17237-suzuki-v-strom-srbija/page-110 Za skid neznam mozda da pitas Brku iz Mladenovca mada nesto ne verujem,a stitnik hladnjaka ako ti se svidja kako sam ja sebi odradio pusti pp ili pitati Nikolu iz Šapca, on je počeo da radi neke stvari od aluminijuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 20, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan eh ja bih voleo da nađem neki skid plate a da nije 200eur majku mu...parče plastike sunce ti poljubim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Jul 20, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je malo lakše imaš ovaj plastični za 120 eura http://www.ebay.com/itm/Suzuki-DL650-V-STROM-03-11-Belly-Pan-Engine-Bug-Spoiler-Plastic-ABS-/261124975323?hash=item3ccc42eadb&vxp=mtr Ili ovakav metalni za 80 eura http://www.kupujemprodajem.com/Skid-plate-Suzuki-DL650-Vstrom-22959570-oglas.htm?filter_id=20978829 A imaš i kod kolege Rajan gotov nacrt pa napraviš sam za neku sitnu lovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jul 21, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, bio sam kod Sebe i može on to da uradi samo je problem što je nov šablon za izradu jer nije ista širina nosilje kod šrafova kao kod prethodnih modela, pa bi morao da pravi nove a da bi ih uradio potrebna mu je količina od 10 kom minimum. Jbga...A što se tiče skid-a ne znam više ni da li da ga uzimam. Skoro nikada ne vozim van asfalta...kad bolje razmislim, za sada neću ni uzimati. Ako bude bilo potrebe nabaviću. Za štitinik hladnjaka sam ti poslao pp. Hvala i poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 21, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan sharky... za tvog stroma mogu da uradim dosta toga.... javi se na pp... poslacu ti slike i sigurno cemo nesto dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 21, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja taj skid plate uopšte ne gledam kao zaštitni detalj već isključivo vizuelni...mislim, realno ako se i nasadimo na neku kamenčinu pa ovakvi skid platevi će na nosačima pući u roku od odmah i skrljati i šta je ispod njega!! Meni čisto lepšu formu dobija Strom sa tim malim plastičnim dodatkom ispod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jul 22, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nasadimo na kamenčinu retko koji skid će da nas spasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 23, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nasadimo na kamenčinu retko koji skid će da nas spasi. Meni se desilo da se nasadim na kamen, pri cemu mi pukne karter, a da skid plate ostane neostecen. Spic kamena je prosao kroz luft otvor (one rupice na fabrickom skidu precnika 2-3 cm) i pocepao karter. Za takve stvari nema zastite, ali za granu i sitnije kamencice, dosta znaci...pa cak i kad se nasadi na brezuljak (zemlja/trava)...ja to sve iz offroad iskustva. e sad..estetika, imam na Stromu ralicu i lepo izgleda, ali nema nikakav zastitni faktor za razliku od skid plate-a...... ko uklopi estetiku i zastitu, dobio je pravu stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajan 3 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srbija Motocikl: 056ld Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je malo lakše imaš ovaj plastični za 120 eura http://www.ebay.com/itm/Suzuki-DL650-V-STROM-03-11-Belly-Pan-Engine-Bug-Spoiler-Plastic-ABS-/261124975323?hash=item3ccc42eadb&vxp=mtr Ili ovakav metalni za 80 eura http://www.kupujemprodajem.com/Skid-plate-Suzuki-DL650-Vstrom-22959570-oglas.htm?filter_id=20978829 A imaš i kod kolege Rajan gotov nacrt pa napraviš sam za neku sitnu lovu Ovaj sa kupujem prodajem od 80 eura je napravljen po semi koju ja imam. Mada na slikama stvarno izgleda drugacije uzivo je jos lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 10, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan kupio od Brke iz Mladenovca za 40eur... ovih dana napravio nosače, pošto ne dolaze uz ralicu, i treba da je ofarbam pošto dolazi i ne ofarbana i to je to... postaviću detaljno slike u mojoj temi da vidite na šta liči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...