Jump to content

Moto Zajednica

Rajan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Rajan

  • Rođendan 01.12.1916.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Srbija
  • Motocikl
    056ld

Poslednji posetioci profila

230 profile views

Rajan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Ovaj sa kupujem prodajem od 80 eura je napravljen po semi koju ja imam. Mada na slikama stvarno izgleda drugacije uzivo je jos lepsi.
  2. Taj semering sa novom osovinicom je oko 9eura cini mi se u 3T Racing Balosava bio prosle godine.
  3. Samo da pojasnim neke detalje jer mnoge buni. Na semi nema nikakvih dimenzija. Postupak za pripremu je takav da se skid p. odstampa u prirodnoj velicini koja je podesena pri samom otvaranju fajla na racunaru, obsece i precrta na materijal od kog zelite da pravite skid p. Sto se tice materijala ja sam koristio stari aluminijumski saobracajni znak koji sam platio na otpadu s.s. 150rsd dva piva . Ta debljina aluminijuma mi je odgovarala za rucno savijanje. Izvinjavam se svima ako ne stignem u istom danu da posaljem mail, srecan rad.
  4. Nema finalnog proizvoda jedino ako hoces sam da pravis poslacu ti semu na mail, mozes predhodno da pogledas kako izgleda na mom mopedu. Click on --> Skid-plate
  5. Ako nekoga zanima Skid - Plate imam semu poslacu mu na mail ovako izgleda sklepan, a verujem da moze dosta bolje da se napravi, procenite sami. Imam i kartonski sablon za stopu copave turatek model to vec treba uzivo da se precrta nije u elektronskoj formi, nazire se ovde na nekim slikama.
  6. Meni ponekad zakaci i ona prosirena stopa na copavoj koju sam namontirao Turatekov model pa mi je zato frka za centralni stender. Ovaj Sebin izgleda extra i cena je vise nego povoljna ali ne bih rizikovao jer nisam video uzivo na motoru kako stoji. Sad tek nema sanse da ugradim tanjiracu na stromica i da zaoravam drumove i glumim Marka Kraljevica. Hvala na odgovoru i misljenju.
  7. Kakva su iskustva sa Sebinim c. stenderom jel i on kaci, a Milanezi ako moze malo da objasni svoju problematiku sa c. s. i to slajfovanje.
  8. Sirotinja Kume, sirotinja.......
  9. Da, ta prica ima logike da gledas istovremeno u originalni i u ovaj koji si napravio pa da na osnovu toga das takvo poredjenje..... probaj da ga fiksiras na motor pa da pogledas sa distance, a ne iz ruke sa 20cm razdaljine. Evo cim zavrsim nosace zvacu te pa pogledaj.... a cini mi se da je SW Mon.... koji pominjes za nijansu siri od ovog...
  10. Nadjoh jos neke slike jer mi nije jasno sta je presiroko i da toliko odskace kao da je ukraden sa drugog motora osim prve lepeze koja se savija i moze da se skrati ........? al ajd mozda nije za serijsku proizvodnju..... dajte neki komentar stromasi ako vam se dopada dacu vam semu pa peglajte rucno nije komplikovano ja do kraja meseca pravim idealno resenje za nosace kao na fabrickom i bice to extra...........
  11. Jbg..... ja sam sa tom semom napravio skid-p. od aluminijuma ali bukvalno rucno busilica, brusilica, turpija, bez varova i sa dve leve ruke i ispao je solidno sa inprovizovanim nosacima izgleda super na motoru ........
  12. Vec je ja mislim u izradi by nik_sa015 , a ti skuteras imas pp
  13. Moze samo voter dzet ili kako se vec zove sve ostalo je nemoguce.
  14. Sema za izradu je u PDF formatu 100% print. Jedino ostaje da se resi pitanje nosaca sto nije neki problem. Ima dosta klipova na YouT. sa dobrim resenjima.
  15. Imam semu za skid-plate za v strom 650 stari model, znaci ne za najnoviji. Ako ima zainteresovanih mozemo i vecu kolicinu da bude povoljnije. Ovakav je model.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja