bojan.p 164 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan tank pad sam kupio iz balosave, dali su mi istu cenu kao i na suzuki.de, nisam dugo čekao da stigne iz nemačke, + dostava na kućnu adresu. imaš još i markos kao uvoznika suzukija, a možda i joca profimoto, kao ovlašćeni serviser, ima svoje kanale nabavke. utičnicu sam kupio u louisu, atr: 10032936 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tank pad prosle godine kupio u Markosu, imali su u radnji, a ako nadjes negde stitnike na lageru, javi i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan tank pad sam kupio iz balosave, dali su mi istu cenu kao i na suzuki.de, nisam dugo čekao da stigne iz nemačke, + dostava na kućnu adresu. imaš još i markos kao uvoznika suzukija, a možda i joca profimoto, kao ovlašćeni serviser, ima svoje kanale nabavke. utičnicu sam kupio u louisu, atr: 10032936 Hvala Boki Sad sam zvao Jocu profimoto i imaju neke pa cu otici da vidim kako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tank pad prosle godine kupio u Markosu, imali su u radnji, a ako nadjes negde stitnike na lageru, javi i meni Hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo za dr.Sharbu ;D Kupljena preko E-bay-a, za 20 funti i doneli prijatelji iz Engleske pre 20 dana , inache prevrnuo sam sve tankpadove u svim ovlashcenim i neovlashcenim radnjama shto Bg shto NS, Istina bilo je nekih Harris providnih ali ni jedan ovakav zato nisam ni pitao za cenu. Mozda je skupo a mozda nije, meni je bitno da sam nashao shta sam hteo. Kod Joce nisam video ovakve, jedino ako ih nije dobio u poslednjih nekoliko meseci. Shtitnike za ruke sam kupio kod Joce kao shto vec rekoh ranije, nudili su mi ljudi preko foruma neke shtitnike po znatno nizoj ceni ali se ispostavilo da to nisu njegovi original i da se bash i ne mogu tek tako lako namontirati. I da, cena shtitnika i nije jaka (samo plastika je u pitanju) ali ceo set za montiranje za DL650 je oko 60 do 70 evra jer ima distancere i duze vijke za tegove ... no da ne drobim previshe, garant se ponavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan inače, da bi znao šta da tražiš, kataloški brojevi za: - tank pad: 990D0-06G00-PAD; cena: 16,37 EUR - štitnici za ruke: 57300-27822-291; cena 51,32 EUR za set izvor: www.suzuki.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Samo za dr.Sharbu ;D Kupljena preko E-bay-a, za 20 funti i doneli prijatelji iz Engleske pre 20 dana , inache prevrnuo sam sve tankpadove u svim ovlashcenim i neovlashcenim radnjama shto Bg shto NS, Istina bilo je nekih Harris providnih ali ni jedan ovakav zato nisam ni pitao za cenu. Mozda je skupo a mozda nije, meni je bitno da sam nashao shta sam hteo. Kod Joce nisam video ovakve, jedino ako ih nije dobio u poslednjih nekoliko meseci. Shtitnike za ruke sam kupio kod Joce kao shto vec rekoh ranije, nudili su mi ljudi preko foruma neke shtitnike po znatno nizoj ceni ali se ispostavilo da to nisu njegovi original i da se bash i ne mogu tek tako lako namontirati. I da, cena shtitnika i nije jaka (samo plastika je u pitanju) ali ceo set za montiranje za DL650 je oko 60 do 70 evra jer ima distancere i duze vijke za tegove ... no da ne drobim previshe, garant se ponavljam. U pravu si za stitnike, sad sam i ja kupio njih kod Joce Profimoto i originalni su ali 9.000 din su jbg :'( A tank pad sam kupio za 1.000 din isto kod Joce kao i tvoj, crne je boje ali ne pise na njemu v strom nazalost :'( :'( :'( ali nema veze... Bitno da je tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici za ruke original 55 evra, tankpad v strom 27evra,moto agora skid plate 185 evra.Solun. www.makina .gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici za ruke original 55 evra, tankpad v strom 27evra,moto agora skid plate 185 evra.Solun. www.makina .gr Znas ono kad moras nesto po svaku cenu, a to bi cekao malo duze jbg... Razumes me sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam,znam to se kaze kod nas :Merak si cenu nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posle duzeg vremena! Nacrtah ovaj gril za hladnjak, pa ako nekog interesuje da odradi nek mi posalje pp da mu posaljem DWG file. Skinucu i neke nove fontove da isprobam pa cu da postavim jos neku pa da mozete da birate, toliko za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jun 25, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dobro, ali stavi onaj originalni V-strom font/logo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Jun 25, 2010 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako... A ako nemas, evo kacim ti uz poruku. Suzuki_V-Strom-vector-logo.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, za 15min je gotovo! EDIT: Ipak nece, ne znam kako se radi sa EPS ekstenzijom, kad probam da kopiram u font nece da prihvati. Bilo bi mi od velike pomoci kad bi mi neko rekao gde da nadjem neki EPS to DWG converter, google sam pretrazio i nista konkretno nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sta uradi Dimac sa grilom za hladnjak? Nismo zaboravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Avgust 15, 2010 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da kupim/napravim neki dodatak za sediste...meksi,udobniji...negde sam video,cuo....silikonski ili slicno Nemoj pogresno da me shvatite,udobno je,ali posle 4- 5-6 sati voznje.... ubi... Nekada vozim i po 10 sati i sve je u redu. Ipak hteo bih da imam "olaksavajucu okolnost" Zadnje putovanje do Budimpeste,do tamo i nekako,a nazad(dan za danom)...gde god mi je brzina bila ispod 100 km/h(a toga malo ima na auto-putu) ja sam vozio stojeci... Pomagajte!...trebam za dve nedelje da idem do Zagreba,pa bi se vratio preko Bosne... HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imas u louis-u nekakav silikonski podmetac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imas u louis-u nekakav silikonski podmetac http://www.louis.de/_1016d976aba001ee6f826b18420537914a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=260&wgr=382&list_total=8&anzeige=0&artnr_gr=10008402 mislim da je ovo to sto trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se smilovah da zavrsim ovaj gril hladnjaka, evo ga sa originalnim logo-om, jel sad ok? Ako treba nekom neka se javi na pp, dobije sve spremno u DWG formatu, ostaje samo da se posalje na Waterjet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se smilovah da zavrsim ovaj gril hladnjaka, evo ga sa originalnim logo-om, jel sad ok? Ako treba nekom neka se javi na pp, dobije sve spremno u DWG formatu, ostaje samo da se posalje na Waterjet. Ja sam zainteresovan ;D ;D ;D Koliko bi me kostalo to cudo? Hvala Dimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se smilovah da zavrsim ovaj gril hladnjaka, evo ga sa originalnim logo-om, jel sad ok? Ako treba nekom neka se javi na pp, dobije sve spremno u DWG formatu, ostaje samo da se posalje na Waterjet. Ja sam zainteresovan ;D ;D ;D Koliko bi me kostalo to cudo? Hvala Dimac Zainteresovan sam i ja, mogli bi da pozovemo da pitamo koliko bi nas kostalo, skoro je kiro radio nesto slicno pa cu da se raspitam koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se smilovah da zavrsim ovaj gril hladnjaka, evo ga sa originalnim logo-om, jel sad ok? Ako treba nekom neka se javi na pp, dobije sve spremno u DWG formatu, ostaje samo da se posalje na Waterjet. Ja sam zainteresovan ;D ;D ;D Koliko bi me kostalo to cudo? Hvala Dimac Zainteresovan sam i ja, mogli bi da pozovemo da pitamo koliko bi nas kostalo, skoro je kiro radio nesto slicno pa cu da se raspitam koja je cena. Ajde vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dimac pozdrav! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dimac pozdrav! ;D Nesto mi pade na pamet ako moze zastita za hladnjake mozda moze i skid plate ra se uradi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...