Niksloter 382 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strale, Seba pravi rol barove i slične stvari. Ima svoju temu na forumu, vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Seba iz Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 9, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi da napravim skid plate za stroma 650 , pa mi treba crtez sa merama!Ako ima neko spasio bi me cimanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si mislio da praviš? Kao ovaj na slici što ima u Louisu da se kupi ili neki drugi? <BR><BR><BR><BR> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 12, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1352535802[/url]' post='1396188']Kakav si mislio da praviš? Kao ovaj na slici što ima u Louisu da se kupi ili neki drugi? <BR><BR><BR><BR> Ovakav bi bio super!Ali mi treba crtez da bi mogao da se napravi!Ako ima neko jos neku ideju neka stavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se raspitao u vezi pravljenja fork brace, koliko bi kostala izrada i sl... U sustini ako se pravi jedan komad onda odes do metaloglodaca i mislim da ne bi trebalo da kosta vise od 50 eura. Mozda i manje, nisam pitao ni jednog, a najbolje naci zaludnog penzionera. Ako bi se pravilo vise komada recimo 50/100komada onda je najbolje na cnc masini. ispod ovog broja se ne isplati raditi na cnc masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pričali smo o skid platu za stroma.Trenutno se nalazi na akciji model koji prave Grci.Cena mu je snižena sa 175 na 130eura,što mislim da je dobra cena s obzirom da su hrvati njihovu kopiju prodavali za otprilike toliko para.Ova cena će biti na akciji još 13 dana.Ako kupimo 3 ili više komada dobićemo popust i cena će biti 120eura po komadu.Ja sam zainteresovan za kupovinu,ako ima još neko da se dogovorimo oko nabavke! Evo linka: http://www.motodrift.com/index.php?route=product/product&product_id=49 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 17, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce vam skid plate. Iskreno. Ja sam ga imao i samo je strugao po asfaltu... Pogotovo taj grcki. Za parce plastike sam dao 130e... Bez veze je. Bolje za te pare kupite izduv kod Dragon-a ili Roberta. Vise ce vas veseliti zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 17, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ili skinite nacrt skida sa hr foruma ili adv-a i skinite znak sa ulice u kraju i napravite sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ludi ne morate da uzimate znak,mozete od metalnog bureta napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan za skid plate.javite ako se organizujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @Strale Ima li nekih novosti u vezi Sebinog skid plate-a? Nisam našao ni na jednom forumu mere ili skicu sa podacima.Može li Seba da uzme mere na osnovu motora ako ne nadjemo uzorak za pravljenje?Ako imaš neki info napiši na forumu,ima još ljudi koji su zainteresovani! Evo slike od par modela,ali mislim da bi ovo koštalo mnogo više od 60eura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 22, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1353605640[/url]' post='1402455']@Strale Ima li nekih novosti u vezi Sebinog skid plate-a? Nisam našao ni na jednom forumu mere ili skicu sa podacima.Može li Seba da uzme mere na osnovu motora ako ne nadjemo uzorak za pravljenje?Ako imaš neki info napiši na forumu,ima još ljudi koji su zainteresovani! Evo slike od par modela,ali mislim da bi ovo koštalo mnogo više od 60eura! Ja sam prelistao vstrom hr forum i nasao jednu sliku slicnu tvojoj ali bez mera!Sto se tice Sebe mislim da bi mu mere mnogo olaksale posao! Cenu koju je meni rekao za skid od lima je 30 eurica! Ne znam da li to moze za te pare sto mi hocemo ali mozemo da vidimo! Meni se iskreno jako svidja fabricki skid koji pravi suzuki ! Kada bi smo nasli darodavca da nam skine i da skid na par dana resili bi smo sve probleme!Ja ne znam nikoga ako vi znate moglibi da zavrsimo vrlo brzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 22, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Seba ne vari aluminijum ali ja znam ko vari vrhunski! Ali o tome mozemo i kad nadjemo darodavca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 22, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan I bilo bi dobro da nabacimo slike svih skid platova koje nadjemo na netu da ih imamo ovde! Evo skida sa Vstrom Hr http://v-strom.hr/cr...ch;attach=20747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Novembar 22, 2012 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Eh...ja imao taj fabrički,ali nemam više Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 22, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da te pitam ali sam se setio da si prodao motor.... Jel stitio dobro ili ga je samo krasio!? U svakom slucaju hvala ali se ne predajemo duga je zima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Novembar 23, 2012 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam servise nekolicini drugara koji voze Stroma...ono što moram da kažem da je taj Suzuki skid plate jedini koji osim estetske ima i upotrebnu vrednost. Napravljen je od debelog aluminijuma,prednji deo je zakaćen za crash bar,a zadni na posebnu čeličnu šinu koja spaja obe strane motora. Nekoliko puta sam ga zakačio odozdo iiiii...ništa. Ovih ostalih nekoliko komada su sama plastika. Drže se na nekim tankim limenim profilima. Video sam i taj Gora i taj Hrvatski,odlično izgledaju,ali... U Touratechu ima neki alu. Nije najlepši na svetu,ali sam siguran da štiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 23, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da te pitam ali sam se setio da si prodao motor.... Jel stitio dobro ili ga je samo krasio!? U svakom slucaju hvala ali se ne predajemo duga je zima! Javi se http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/4732-soony/ za skid plate, pravio je on svojevremeno Mozda ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 23, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1353665114[/url]' post='1402815']1353619243[/url]' post='1402617']Mislio sam da te pitam ali sam se setio da si prodao motor.... Jel stitio dobro ili ga je samo krasio!? U svakom slucaju hvala ali se ne predajemo duga je zima! Javi se http://forum.bjbiker...ser/4732-soony/ za skid plate, pravio je on svojevremeno Mozda ti pomogne Hvala na linku!Nadam se da ce nam pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ono što sam ja klepo nije bilo prijatno za oko ali je spaslo motor i izduvne grane gomilu puta. Tacne dimenzije nemam pojma ali sam kačenje rešio jednostavno, prednji deo za rolbar zadnji za mesto gde dodje centralna nogica i po sredini za blok motora. Ovo je trebalo da bude neko prelazno rešenje ali ostade... lim je prohromski i vec je imao ove rupice pa sam mu ja samo savio ivice i zavario ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 23, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1353696068[/url]' post='1402977'] ma ono što sam ja klepo nije bilo prijatno za oko ali je spaslo motor i izduvne grane gomilu puta. Tacne dimenzije nemam pojma ali sam kačenje rešio jednostavno, prednji deo za rolbar zadnji za mesto gde dodje centralna nogica i po sredini za blok motora. Ovo je trebalo da bude neko prelazno rešenje ali ostade... lim je prohromski i vec je imao ove rupice pa sam mu ja samo savio ivice i zavario ..... Svaka ideja dobro dodje!Hvala sto si okacio slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ono što sam ja klepo nije bilo prijatno za oko ali je spaslo motor i izduvne grane gomilu puta. Gomilu puta??? Kuda si vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Strale jesi li iskopo nekog donora za skid plate? Evo još nekih modela: Svi su u principu vrlo slični.Ako se složimo oko pravljenja kod Sebe,da vidimo da ima mogućnost zamene ulja i filtera bez skidanja skid plate-a! Ako nekome treba centralni štender ja imam na mom motoru Sw Motech.Mogao bi Seba da ga iskopira za puno manje para! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...