Marko05 5776 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ау која лудница. Брутална прерада. Ако ово не пусте на техничком, онда стварно не знам шта ће. Сад ми жао што неоткупих мог бившег бандита, скоро продат за баш мале паре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Yanco said: Majstorski, svaka čast. Samo jednu zamerku imam: ove gume idu na scrambler, za ovakav Clasic Cafe Racer bi trebale neke street gume. Da ne kucam i ja isti tekst, potpuno sam saglasan sa kolegom. Ali da si uradio veliki posao, jesi, alal ti vera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Novembar 12, 2020 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kakva perverzija od boja, alal vera majstore Boju rama bi stavio da bidne iste boje kao čizma prednjih amortizera pa ondak i sedište da dobije takvu nijansu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 12, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Gile je napisao: Kapa dole, majstore! Pogotovu za modelovanje i rad sa poliesterom. Ako imas neke linkove gde si ucio zanat okaci ovde, ima nas jos zainteresovnih. Odlicna prerada u svskom pogledu! Ne mogu video ovde postaviti.. Puno toga i Sve u postupku ima na FB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 12, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Braco, nakon pregleda tvojih radova na FB, mogu samo da konstatujem da si ti apsolutni kralj! Ovaj Bandit je kap u moru... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 12, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na forumu da moze napraviti vizir od plexiglasa za ovaj CAFE..?? Kalup imam u kom sam napravio GF vizir.. Plexiglas 2.5-max 3 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jednom jedan majstor, mislim da se Ivan zvase ali je sada lakse doci do Pape nego do njega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 232 Napisano Novembar 12, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care, na pocetku sam hteo reci a zasto isece tako dobar moped ali sam precutao i shvatio da si napravio brutalan posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jednom jedan majstor, mislim da se Ivan zvase ali je sada lakse doci do Pape nego do njega Veoma se lako dolazi do NJ... Ja imam ovaj kontakt... Valjda je taj... +381642847847Ivan Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 14, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Фантастично!!!!Уживао сам сваку слику, разнео си сваки детаљ.Ковид рејсер!Свака част Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Novembar 14, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kada već imaš kalup, vizir bi mogao i sam da napraviš: plexy odgovarajuće veličine ubaciš u rernu zagrejanu na tačno 170 stepeni, ostaviš da se ugreje 3, max 4 minuta (paziti na temperaturu i vreme grejanja da se ne bi počeli javljati mehurići unutar plexija!) i tako toplog ga nabaciš preko kalupa. Višak odsečeš i obradiš ivice kada se potpuno ohladi. Inače, svaka čast za poduhvat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 14, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Nimmin je napisao: Kada već imaš kalup, vizir bi mogao i sam da napraviš: plexy odgovarajuće veličine ubaciš u rernu zagrejanu na tačno 170 stepeni, ostaviš da se ugreje 3, max 4 minuta (paziti na temperaturu i vreme grejanja da se ne bi počeli javljati mehurići unutar plexija!) i tako toplog ga nabaciš preko kalupa. Višak odsečeš i obradiš ivice kada se potpuno ohladi. Inače, svaka čast za poduhvat. Probao i nije uspelo... 3mm plexi i ne moze da tako omeksa da bi zauzeo peavilno kalup- koji je jednostavan... Ploca ne moze da stane u relnu... Izviruje 15 cm... Ko ce se oko toga hebavat, platim da mi neko napravi sa iskustvom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Walter White,Breaking bad Sve pohvale za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem sto vec nije receno? I od mene "kapa dole". Drago mi je sto nisi odustao od pisanja u temi . P.S. Da li nekad vozio XJ 650 turbo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 17, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Simon69 je napisao: Sta da kazem sto vec nije receno? I od mene "kapa dole". Drago mi je sto nisi odustao od pisanja u temi . P.S. Da li nekad vozio XJ 650 turbo? Imam 2 turbo.. Iste.. Sad cu, kad uhvstim vremena, iseći jednu i napraviti CR... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2876 Napisano Novembar 17, 2020 Ne silazi, 4976 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е ово слободно исеци.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ovu Braco, sijeci crvenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Braco ni jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 17, 2020 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ovo jako nezahvalan motor za preradu. Sad vidim da sam se jako zajebo . Bravo maestro, pravo umjetnicko djelo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2020. at 14:31, Krokodilo je napisao: Е ово слободно исеци. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Pre nego sto ista pocnem -prvo ti moras reci kako bi ti to uradio---da ne kvarimo tradiciju 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Modeliranje u glini...ko voli da gleda postupak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan KALUP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1765 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 895 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan To, Braco! Nemam facebook, pa nisam mogao da pogledam tamo. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan FELME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Gile je napisao: To, Braco! Nemam facebook, pa nisam mogao da pogledam tamo. Hvala. Važi imenjače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...