Dajver 3 Napisano Avgust 30, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima tj. da li ima kod nas, da se kupe kozne presvlake za rezervoar? Video sam da je jedna od firmi koja ih pravi "Bagster". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Letos na Kritu sam provalio da 80% motora imaju kozne presvlake za rezervoar! Po meni mnogo dobra stvar pogotovo za nas endurce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Avgust 30, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod nas,mozes da gledas preko E-Bay-a i da narucis od nekoga ko se time bavi (licitira umesto tebe,placa,donosi i naravno,uzima proviziju za sve to). Moja presvlakica za horneta je kostala 85e a dok je dosla do mene cena je bila 125e. Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 30, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze to neko kod nas da napravi? Ovi sto prave bisage i sl.? Recimo za TA crni kao moj bi trebalo da izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koja je svrha ove navlake, osim sto mozda ima neki djepic i kopcanje za tank torbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 30, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Stiti tank od grebanja i MNOOOGO dobro izgleda na tanku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A i njemu je lepse, nije go Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je svrha ove navlake, osim sto mozda ima neki djepic i kopcanje za tank torbu? Zar je potrebno jos nesto osim toga? Lepa je.. i stiti rezervoar od grebanja... kao sto rece kolega gore.. Na E-bay sam nasao... kosta oko 100e.. ali meni treba i da pise monster na njoj.. a takve nema tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 31, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kompletan Bagster program se moze kupiti u Zagrebu,tocnije V.Gorica,"Motori Grigic" tel. 00385/1622-1678 radno vrijeme 08-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se svojevremeno zanosio(i jos uvek se zanosim),da sasijem tu presvlaku za moj zx 12,jer je to jeftinija varijanta,ali nisam uspeo u zemlji Srbiji da nadjem odgovarajuci materijal. Evo jednog zanimljivog sajta www.topsaddlery.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 6, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bakster navlake za rezervoar i torbe koje se kace na presvlaku mogu da se naruce u 3T-Racing u Balosavi. Nekoliko ljudi iz Kraljeva je kupilo kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je svrha ove navlake, osim sto mozda ima neki djepic i kopcanje za tank torbu? S obzirom da ih u Grckoj mnogo motora ima, kontam da im je jedna od bitnijih uloga da se ne opeces o suncem zagrejan rezervoar... inace, rade se u tonu motora i fenomenalno se uklapaju (narocito one tamnijih boja)... Evo kako npr. izgleda na Africi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro izgleda, steta sto nema kod nas da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bakster navlake za rezervoar i torbe koje se kace na presvlaku mogu da se naruce u 3T-Racing u Balosavi. Nekoliko ljudi iz Kraljeva je kupilo kod njih. Mnogo dobro izgleda, steta sto nema kod nas da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam čoveka koji može da mi donese Bagster kožnu presvlaku za rezervoar iz Hrvatske. Interesuje me da li je ovo dobra kupovina s obzirom da je sigurno preko 100 eura. Koristio bih tank torbu sa vremena na vreme ali se bojim da mi ne izgrebe rezervoar zato sam i došao na ideju da kupim Bagster. Da li pored toga što štiti rezervoar od grebanja i sunca, ova presvlaka nudi još neku pozitivnu stvar? Da li se isplati kupiti ili te pare iskoristiti za nešto drugo (kacige na popustu u louisu?) ? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 25, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti nije najjeftinije resenje za tank torbu, ali je vrlo dobro. Presvlaka i torba kostaju nesto preko 200eura, ako se ne varam. Inace, to mozes da narucis i u 3T-racing, Balosava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupio tank torbu od Bagstera jer su preskupe za moj ukus. Koristio bih neku jeftiniju, IXS, Held... Da li mogu i neke druge torbe da se nakače na presvlake osim Bagsterovih? Prednosti i mane kožne presvlake? Estetski mi se baš i ne sviđa ali treba sačuvati rezervoar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupio tank torbu od Bagstera jer su preskupe za moj ukus. Koristio bih neku jeftiniju, IXS, Held... Da li mogu i neke druge torbe da se nakače na presvlake osim Bagsterovih? Prednosti i mane kožne presvlake? Estetski mi se baš i ne sviđa ali treba sačuvati rezervoar.... Ne mozes da nakacis neku drugu torbu, sem onih koje se vezuju ispod rezervoara. Bagster presvlake traze iskljucivo Bagster tank torbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan zovi 0628168067 i sve ce ti se napraviti po zelji i uz veliku ustedu trazi peru pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 15, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vidio ,cini mi se na Yomanovom Stromu i izgleda "mnogo dobro".... Ne znam kakva su iskustva sa tocenjem benzina,kisom,da li "matira" lak na rezervoaru....bilo bi dobro da cujemo "iz prve ruke"..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Zasto koza?Zar nije bolji kvalitetan skaj. Koza upija vodu,a kad se susi mozda malo i promeni izgled. Ili neki od pvc materijala koji se upotrebljavaju za sedista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Originalne navlake za rezervoare firme Bagster se nerade u kozi nego u malo boljem skaju(imam par komada originalnih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovu temu pa daj da preporucim gde da kupite posto sam ja vec narucio za moj motor i dosta je jeftinije... sajt vam je: http://www.topsellerie.co.uk/HONDA-CB-1300-seats-petrol-tank-covers-tank-bags-motorbike_5_270.html stize u beograd za dva dana od narucivanja a jedno 5 dana posle dok prodje carinu stize na kucnu adresu. Nisu od koze kao sto sam procitao gore vec su od kvalitetnijeg skaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...