bludni_sin 2 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u odlicnom stanju, ima oko 11500km na satu. Servis radjen na 6000km, tako da mu sledi zamena filtera i ulja na 12000km. Pre 2000 km stavljene nove gume Michelin Pilot Power CT2. Od ostecenja ima pukotinu na viziru koja je nastala kada mi je neko ispred splava polomio retrovizor(dajem stari retrozvizor na uvid ). Naravno retrovizor je kupljen nov u 3T racingu, a vizir sam ostavio protiv malera. Ima i jednu zagrebotinu na repu koja je nastala prilikom transporta. Ima MIVV izduv koji se cuje fenomenalno i bukvalno bljuje vatru! I fabricki izduv ide uz motor. Registrovan je do aprila 2009 godine, i vodi se na decku koji ga je uvezao(ja ga vozim na ovlascenje), s'tim da sam ja prvi vlasnik ovde jer ga on nije vozio uopste tj. registrovan je na dan kada sam ga kupio. Cena je 6600eur. 063 333 815 Nebojsa Istoriju motora , kao i slike, imate ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18122.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18385.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20739.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto sad to? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto sad to? ??? ??? Kao sto sam prodao i protekla 4 motora.... bez nekog posebnog razloga. ;D btw. sve vise se vidim na Vespi GT250 i.e. (I sve vise licim na Jasminka! ;D ;D ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 30, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....btw. sve vise se vidim na Vespi GT250 i.e. .... He, he, he....pravi si metro nema šta. Još samo da dodaš menjam full-face za jet kacigu ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Na 12000km promenjeni filter i ulje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da trgujes sa motorima, necemo ti nista ;D Posto se znamo licno, znam da trazis dlaku u jajetu i da ne kupujes makar kakav motor, verujem da ti je i ova masina takva. Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da trgujes sa motorima, necemo ti nista ;D Posto se znamo licno, znam da trazis dlaku u jajetu i da ne kupujes makar kakav motor, verujem da ti je i ova masina takva. Srecno! Hvala. hvala. Motor je stvarno perfektan. Pa i sam znas koliko sam dugo trazio bas dobar primerak, dok nisam nasao Suzanu. Aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kes ili moze zamena sa mojom doplatom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Samo kes ili moze zamena sa mojom doplatom ;D U opticaju samo kes. U svakom slucaju hvala na ponudi. Moguca znatna korekcija cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze ako ga ne prodas pre nego sto je prodam africu vidimo se sigurno (ako nekog znas da je zainteresovan za africu pomazi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Posto verujem da su ljudi lenji da otvaraju prilozene linkove u prvom postu, evo da postavim par slika. btw. motor je u prvoj boji, u perfektnom stanju, nikad nije padano sa njega. Takodje je 100% regularan i imam kopije svih dokumenata o uvozu (kopije-jer su originali zadrzani u SUP-u prilikom registracije). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja i dalje aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Malo porasla kilometraza, a mnogo se smanjila cena!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Hvala, svima na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...