UrkeBg 18 Napisano Novembar 4, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Uros iz Beograda i vozim kawasaki z750s. Posle duzeg ubedjivanja sa drugarima da se registrujem i pridruzim resio sam i da to uradim,a za to je glavni krivac Nole bg kao i ostala druzina iz kruga. Ucestvovali smo zajedno u mnogim voznjama samo nisam bio registrovan na forumu Takodje evo i slika mog ljubimca Lep pozdrav svima ! 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5525 Napisano Novembar 4, 2020 Ne silazi, 4908 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Novembar 4, 2020 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro ti nama dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Novembar 4, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Uroše. Lep bike. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Novembar 4, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Urose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10654 Napisano Novembar 4, 2020 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Kawasakista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Novembar 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sto ti nisi hteo do sad, mislis da smo neozbiljni, ovi skuterasi bla bla...... Evo cim sam uzeo ozbiljniji bajk eto tebe. Salim se ja malo, dobro dosao brateeeePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrkeBg 18 Napisano Novembar 4, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako Nole Hvala svima !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se setio ... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,lep ti je ljubimac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrkeBg 18 Napisano Novembar 12, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 16, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Urose, je l’ ovo Markov bivsi Kawasaki? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao imenjače Sent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrkeBg 18 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Markov, uzet je od Dragana iz tanjuga pre 3,4 god. Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1645 Napisano Novembar 16, 2020 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добродошао! Знам мотор док је још био код Гагија а и видим вас понекад у крају Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrkeBg 18 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i znamo, ne bih znao Obicno sam kod frenkija u darvinovoj kad imam vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...