saxi 734 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam cast da Vas u ime sobe 311 i Cehinja sa Golije (koje ce takodje biti prisutne) pozovem da nam se u subotu pridruzite na izletu do obedske bare (preko Surcina,Becmena,Kupinova,Progara...).Obici cemo Bojcinsku sumu, a akcenat je planiran za Tarzanovu plazu gde cemo upraznjavati skakanje sa skakaonice....drvene,siroke i bezbedne....u Savu, kao i ljuljanje i skakanje sa lijane iznad vode...mesto je bajkovito i idealno kao i za pikanje odbojke na pesku i badmintona Mesto je inace na oko 40-50km od Beograda. Svi ljudi dobre volje su dobro dosli Pored su 2 sojenice u kojima se moze naruciti pice i mozda nesto od ribe, pa nije zgoreg da svako ponese nesto od klope za sebe.Plaza je zavucena i skrivena od glavnog puta, okolis pliva u zelenilu i kreme za suncanje nisu potrebne Polazak je u subotu u 11 sati ispred Arene (deo pored auto puta), a okupljane vesele druzine od 10:30. Pa ko moze nek odoli, a ko moze nek izvoli da uzivamo zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj golu bulju da pokazujes, jedva sam zaspao sinoc, istraumiran.... Nisam ni provali, sunce li ti, nego gledam sinoc video sa sve familiju, i kaze mi zena, sklanjaj dete, vide li ti ovo... Srecom Mica nije provalila, a kad smo mi uvatili da se smejemo, ona se mislila sokirali se sto je forest skinuo majicu... Hvala ti boze na decjoj naivnosti.. Srecom... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sreca da sam skinuo majicu,inace ne biste imali na cemu da se vadite pred detetom! ;D ;D Saxi,saxi,to samo tebi moze da padne napamet! :o :o :o ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fala ti Foreste, inace bih morao da objasnjavam detetu da je cika lud, da se ne pokazuje gola guzica kameri, to je iskorenjen obicaj retkih Aleutskih plemena.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nema skidanja, jer plaza nije nudisticka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a Tange jel mogu? Mislim kako ce chehinje,pa znas i sam :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sad sam ozbiljan,jel se kampuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesta i za to, pa ko je rad i ima satorce, moze da ostane i da noci, moram sa Cehinjama da vidim dal su rade i ovu noc da nas nemilosrdno greju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jbg,ja dok stignem bice 5 popodne,pa ko velim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan evo ja bio do ambasade da urgiram i mislim da nece biti problema - bar su mi tako obecali ;D nego, to sto se Saxi pokazivao to je potpuno normalno - na Goliji se ljudi setaju goli - otud (po predanju) i ime Golija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 28, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je zao sto ne mogu prisustvovati ovm uzivanju, ali svaki dan se iscekuje da moja porodica bude uvecana za jednog novog clana, tako da radost nece izostati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo!! Isao bih,ali ne mogu,-radna mi je subota Lepo se provedite,i nemojte previse da maltretirate Cehinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, u subotu imam zakazano roštiljanje u vikendici na Avali.....ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan COOL !!!!! Saxy, a jel može malo ranije da bi tamo bili oko 10 jer ja nameravam da ponesem i novi shator i volim jutro kao doba dana. Mislim da bi nam bilo malo kasno da dodjemo tamo oko13h, a i da bi proveli sto vise vremena zajedno. nosim frizbi, a mozda nadjem i neki fudbal,pikado...itd Ako jos nesto treba recite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Joj bre Saxi, de me nadje! Moze li se tamo sa cetiri tocka, koliko je pristupacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Arakis,u subotu sam ja u radnji,pa svrati,ako imas vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'oćem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Joj bre Saxi, de me nadje! Moze li se tamo sa cetiri tocka, koliko je pristupacno Moze bez problema, pa nisam ja Lalajko pa da teram preko brda i oblaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja mozda dodjem do BG da vas ispratim, ako ostane da krecete oko 11h. Hteo sam da pogledam neke kacige u Bg sa zvucnicima i mikrofonom, pa mogu da vas ispratim a i Saxi mi je dao toplu preporuku za SYM kod salona Simpo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znas da Saxi ume toplo da ga uvali, samo tako! Bez obzira na sve to, mozda ti se pridruzim i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno da idem, samo najverovatnije sa mojim bratom Forestom popodne, mora se sljaka malo u subotu pre podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 29, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto offujem u temi,ali samo da vas upitam,da niste raspolozeni za voznju do Tare u nedelju?Ja i jos 2-3 motora sigurno idemo,ako vremenske prilike dopuste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hm, sta reci... srce oce tu nema pitanja, samo jas da vidim sta kaze kalendar, verme i novcanik! Ako se to trojstvo slozi, idem i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram do Top Shopa ujutru u subotu da mi nesto srede oko bajka ali ako stignem javicu se Nikoli ili Forrestu da vam se zajedno pridruzimo posle podne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci oko 10:30 na autoputu kod Arene! Vidimo se!! A moze i Tara u nedelju dogovoricemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...