Marko86nf 7 Napisano Maj 3 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT EXPLORE Prijavi odgovor kao problematičan Auuff samo da su dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7398 Napisano Maj 3 Drug član, 2097 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na broju sam, mad i ja sam danas imao “situaciju”, srecom izbegoh u milimetar dekicu koji je kolima presao na crveno, nije ni video semafor na raskrsnici a kamoli da mu je crveno. @ProMaster gde je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3256 Napisano Maj 3 Drug član, 1490 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Danas boga mi dosta "situacija",putevi puni..Nadam se da su ljudi dobro iz sveg srca. Mora se bežati na makadam i šumu..Koliko kola na putevima, poznate lokacije je nemoguće voziti praznicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2844 Napisano Maj 3 Drug član, 1601 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prokomentarisem. Na slici je, cini mi se devojka, kako lezi. Paznju mi je skrenulo jer je ta osoba bosa. Da li se je prilikom pada, obuca-cipele svukla sa nogu, ili je "reskomocena" kasnije? Pitam zbog moto obuce i zastite nogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 173 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 50 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Užas, videh ovo na fb, nadam se da su svi ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Maj 4 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči da je ovo na Adi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10833 Napisano Maj 4 Drug član, 2070 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Sharky - Alex je napisao: Na broju sam, mad i ja sam danas imao “situaciju”, srecom izbegoh u milimetar dekicu koji je kolima presao na crveno, nije ni video semafor na raskrsnici a kamoli da mu je crveno. @ProMaster gde je ovo? Kod Pančeva valjda.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 30 Napisano Sreda u 10:25 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Je li imao neko ovakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 125 Napisano Sreda u 10:28 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pratio na stranim forumima su imali isti problem. Zamenjen displey u garantnom roku. Mada kod tebe bas ozbiljno izgleda kao da je folija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 30 Napisano Sreda u 10:30 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što nema folije, nego samo tako izgleda, ispod je neka providna plastika debljine par mm, vidio sam po FB grupama da ljudi imaju slican problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7398 Napisano Sreda u 12:01 Drug član, 2097 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @VOKS081 jel ovo na tvom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 30 Napisano Sreda u 12:03 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao: @VOKS081 jel ovo na tvom motoru? Da, nažalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7398 Napisano Sreda u 16:17 Drug član, 2097 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenice ga u garanciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 30 Napisano Sreda u 16:48 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan A hoće, samo je pitanje kada… senzor spoljne temperature cekam evo godinu dana i kad stigne tabla nova, sto da radim, da stavljam kesu preko kada pada kiša? Sprdnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7398 Napisano Četvrtak u 08:11 Drug član, 2097 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ga u CG kupio? I ako jesi ko je zastupnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 30 Napisano Četvrtak u 09:09 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Sharky - Alex je napisao: Jesi ga u CG kupio? I ako jesi ko je zastupnik? Jesam u CG, zastupnik za CF Moto je Prokom doo, jedini u Crnoj Gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 814 Napisano Četvrtak u 12:03 (promenjeno) Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, VOKS081 said: Jesam u CG, zastupnik za CF Moto je Prokom doo, jedini u Crnoj Gori пиши ти званичан мејл кинезима, искукај на однос према купцу, ажурност, отвори душу и што на уму и што није само стављај, иди логиком никад није много, па онда те твоје заступнике ставиш у цц. А све лепо објасни како и колико чекаш, узмеш НОВО и још ти треба да јуриш, молиш, питаш, ишчекујеш и напомени ону нашу, 'из кине да путује до сад би стигло'. па где је та Кина, колико се чека?! а можда и други мотор да тражиш, узмеш ново а фали ово, отишло оно, чекај треће, нема смисла! Contact Us WWW.CFMOTO.COM Contact Us After-sale Service Briefly provide the details that you think we need to know * Promenio Četvrtak u 12:06 član lordMilos 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7398 Napisano Četvrtak u 21:14 Drug član, 2097 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Procitah u nekoj FB grupi da su ljudi menjali sirene pa im se palio Check Engine, kad vrate fabricku ugasi se, cisto da imate u vidu. Jos jedna stvar, Sport model (kojih i nema kod nas) kao i MT-X imaju dodatnu lambda sondu kod katalizatora i ume da zeza. Touring i Explore je nemaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2730 Napisano Petak u 08:15 Drug član, 896 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je 3. lambda stvar Euro 5+? Vidim u korisničkom uputstvu da imaju 2 verzije MTX, sa 2 sonde i 94hp i 3 sonde i 89hp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 814 Napisano juče u 20:10 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Нисам хтео у ‘разради’ да га напрежем, данас чисто на правцу да видим како се понаша, Ма Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 30 Napisano juče u 20:18 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, Podgorica - Subotica 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 7 Napisano juče u 20:20 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT EXPLORE Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, lordMilos je napisao: Нисам хтео у ‘разради’ да га напрежем, данас чисто на правцу да видим како се понаша, Ма Sent from my iPhone using Tapatalk Au 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 814 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Danas, Podgorica - SuboticaSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...