Jovan Ristic 5334 Napisano April 22, 2022 Ne silazi, 4780 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu utisci sa testa: Test: CFMOTO 800MT Sport – Touring sportskog karaktera - BJBikers.com BJBIKERS.COM BJBikers redakcija je na četvorodnevni test dobila CFMOTO 800MT Sport koji predstavlja novitet na polju touring motocikala. 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 22, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Što bi Konstrakta rekla....''I šta ćemo sad?!!!'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima knedlu na 5200-5800Fuj!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 22, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: Što bi Konstrakta rekla....''I šta ćemo sad?!!!'' Ne znam za vas, ali ja bih onaj gsxs 1000-GT... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, TAZZ je napisao: Ma ima knedlu na 5200-5800 Fuj! Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Sta ti tesko da prezivis malu knedlicu , iz tvog Stroma na tim obrtajima korpa kuca na deklu, hoce napolje.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 22, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti tesko da prezivis malu knedlicu , iz tvog Stroma na tim obrtajima korpa kuca na deklu, hoce napolje.. Ooo pa ti nisi obavešten! Korpa više nije problem....korpe više nema! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 22, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, stavili su maxxis gume kao fabričku ugradnju. Mislim da je za naše tržište ipak trebalo da stave nekog drugog proizvodjača, nama poznatijeg. Maxxis je tajvanski proizvodjač i pripada nekoj "srednjoj" klasi, nisam ih vozio i ne znam kakve su, ali su našem tržištu poprilično nepoznate. Npr. znam da su se uz stroma 650 2018. dobijale bridgestone battlax adventure, istu gumu ugradjuje i bmw u r1250gs adv 2022. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano April 22, 2022 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Info sa net-a "Maxxis scored an average of 95.4% over a total of 14 disciplines, surpassing the score of comparative tyres from the likes of global giants Pirelli and Bridgestone." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, stavili su maxxis gume kao fabričku ugradnju. Mislim da je za naše tržište ipak trebalo da stave nekog drugog proizvodjača, nama poznatijeg. Maxxis je tajvanski proizvodjač i pripada nekoj "srednjoj" klasi, nisam ih vozio i ne znam kakve su, ali su našem tržištu poprilično nepoznate. Npr. znam da su se uz stroma 650 2018. dobijale bridgestone battlax adventure, istu gumu ugradjuje i bmw u r1250gs adv 2022.Ta firma je vrhunski brend u MTB svetu, ozbiljne gume pravi.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mick said: Ooo pa ti nisi obavešten! Korpa više nije problem....korpe više nema! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Danas sam video u Siminoj crnog ovog TRK-a sa aluminijumskim koferima, iz daljine sam pomislio GS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5334 Napisano April 22, 2022 Ne silazi, 4780 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: Info sa net-a "Maxxis scored an average of 95.4% over a total of 14 disciplines, surpassing the score of comparative tyres from the likes of global giants Pirelli and Bridgestone." Iznenadile me gume. Reko okej, drže po suvom, po kiši će garant da klizaju, kad ono i po kiši drže. Doduše, nisam ih puno vozio po kiši, možda 150 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2602 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti tesko da prezivis malu knedlicu , iz tvog Stroma na tim obrtajima korpa kuca na deklu, hoce napolje.. Strom 2007god na 150km/h troši 6litara.A cf na 130km/h troši 7 litaraMnogo brePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ugradis metan i bog da te vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vecina odgovora posle Jovanovog teksta je kriticna - mnogo trosi, gume su sumnjivog karaktera i sl. Kao i prethodni postovi, za koliko ce se prodati za 5 godina, bolje uzmi par godina starog stroma... niko da kaze da za 10000e postoji ozbiljan putni motor sa tempomatom, maglenkama, crash barom ( na akciji koliko vidim i za malo novca sa pristojnim koferima) sa 5 godina garancije! Kome odgovara - sedi i uzivaj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 23, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video u Siminoj crnog ovog TRK-a sa aluminijumskim koferima, iz daljine sam pomislio GS. Šta više...za nijansu je veći Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Alo momcovi, promašili ste temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7949 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Staću na stranu Trk,mišljenja sam da su sve pogodili a naj više cenu.Iskreno,sviđa mi se,e sad malo fali snage,ako hoćemo iskreno Gs ima koliko hoćeš,ali u 90 posto se ne koristi za pravu vožnju.Kao i sa džipovima,nikad nisu sišli sa asfalta.Cf je odličan motor,ali cenovni je mnogo blizu. Promenio April 23, 2022 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 23, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ja potegao priču o gumama, hteo sam sad da pojasnim svoju kritiku. Nisam rekao da su loše gume, već da su mi potpuno nepoznate. Na drugim tržištima su cenjene, ok ugradjujte ih za ta tržišta, za naše stavite bridgestone, metzeler, dunlop, pirelli,... To što su dobre u mtb svetu, opet ne znači mnogo. Većina guma prevazilazi veštinu vozača i to je jasno, verujem da su i maxxis ok, ali gume treba prilagoditi tržištu, kako bi se proizvod bolje prodavao, to je moje mišljenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 23, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, gebee&co je napisao: Staću na stranu Trk,mišljenja sam da su sve pogodili a naj više cenu.Iskreno,sviđa mi se,e sad malo fali snage,ako hoćemo iskreno Gs ima koliko hoćeš,ali u 90 posto se ne koristi za pravu vožnju.Kao i sa džipovima,nikad nisu sišli sa asfalta.Cf je odličan motor,ali cenovni je mnogo blizu. Ma GS i TRK nema potrebe da se porede osim po gabaritima u smislu visokih ljudi i njihovih problema sa pakovanjem na većinu motora. Sve ostalo je suludo porediti. A što se tiče TRK i CF...TRK 800 nije još izašao pa se ne može direktno porediti. Očekujem da će TRK800 biti cenovno niži od 800MT ali činjenica je da će TRK imati dooosta manje opreme i činjenica je da CF ugrađuje kvalitetnije delove tipa ogibljenje, kočnice i td. Tako da će opet vrlo moguće TRK biti bolja kupovina u smislu cene i dobijenog jer ako se ti 800cc agregati pokažu kao ovi od 500cc koji sad biju 190.000km bez nekih većih problema sa samim agregatom...biće opasna konkurencija svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, milomir22 je napisao: Pošto sam ja potegao priču o gumama, hteo sam sad da pojasnim svoju kritiku. Nisam rekao da su loše gume, već da su mi potpuno nepoznate. Na drugim tržištima su cenjene, ok ugradjujte ih za ta tržišta, za naše stavite bridgestone, metzeler, dunlop, pirelli,... To što su dobre u mtb svetu, opet ne znači mnogo. Većina guma prevazilazi veštinu vozača i to je jasno, verujem da su i maxxis ok, ali gume treba prilagoditi tržištu, kako bi se proizvod bolje prodavao, to je moje mišljenje. To je ranije bilo pravilo...sad u svetu ekspanzije proizvoda, kupovine firmi internaciinalno, spajanja, razdvajanja i td. realno razlika je na kom se tržištu reklamira koji brend pirelli, bridgestone, michelin ii td. kod nas je to Sava, Tigar i td. Ista stvar na drugim tržištima...velike korporacije imaju svoj proizvod upakovan u neki Tigar samo zbog veće zarade i bolje reklame. Naravno to se ne odnosi na apsolutne krševe od lokalnih proizvođača kao što je bilo pri prvim serijama CF motora koji su izlazili sa traka u Kini gde su ljudi bukvalno ginuli zbog guma. Promenio April 23, 2022 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ja potegao priču o gumama, hteo sam sad da pojasnim svoju kritiku. Nisam rekao da su loše gume, već da su mi potpuno nepoznate. Na drugim tržištima su cenjene, ok ugradjujte ih za ta tržišta, za naše stavite bridgestone, metzeler, dunlop, pirelli,... To što su dobre u mtb svetu, opet ne znači mnogo. Većina guma prevazilazi veštinu vozača i to je jasno, verujem da su i maxxis ok, ali gume treba prilagoditi tržištu, kako bi se proizvod bolje prodavao, to je moje mišljenje. Naše tržište je statistička greška u planovima proizvodnje bilo kog proizvoda.Niko od proizvođača motocikala neće rukovoditi željama kupaca iz Srbije i prilagođavati gume korisniku koji nikada nije čuo za Maxiss gume, brendu koji je među 10 najvećih svetskih proizvođača guma.Kompaniji koja je na tržištu od 1967. godine, znači 22 godine duže postoji od kompanije CF Moto koja je osnovana 1989.Inače njihove gume se ugrađuju u vozila većine svetskih proizvođača.Evo malo edukacije: News - MAXXIS International WWW.MAXXIS.COM Automotive - Page 2 of 2 - MAXXIS International WWW.MAXXIS.COM Inače i BMW ih ugrađuje u svoja vozila, i niko se ne buni, evo jednog od njih: Maxxis’ New Supermaxx SC Tire to Be OE for BMW’s New Electric Scooter, the CE 04 - MAXXIS US WWW.MAXXIS.COM BMW has chosen Maxxis’ new Supermaxx SC scooter tire as original equipment for their new CE 04 electric scooter. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Preterali smo sa racionalizacijom i kalkulacijom. Stvari se više ne kupuju emocijama, zato što ti se nešto svidi na prvi pogled, zaljubiš se u to. Odmah se gleda vredi li to toliko, koliko oni zarađuju, šta će biti za par godina, koliko ćemo izgubiti... nisam pobornik kupovine jeftinih (i nekvalitetnih) stvari, ali ko se "zaljubi" u ovaj motor deluje mi kao pristojna kupovina. KTM agregat, BOSCH elektronika, Brembo kočnice, garancija 5 godina... podsećaju me na KIju i Hjundai kada su se svojevremeno probijali na tržište i davali najbolji odnos uloženo/dobijeno. Ono što bi (po meni) trebalo gledati je dostupnost rezervnih delova (i cena pojedinih), koliki su rokovi za rešavanje reklamacija (ako do njih dođe), daju li zamenski motor ako se reklamacija otegne. Ako su uvoznici po pitanju rešavanja problema ozbiljni, ne vidim ni jednu prepreku da se kupi ovaj motor. Naravno, ako se desi ljubav na prvi pogled... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano April 25, 2022 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Admini nek prebace ako postoji negde tema za ovako nesto... Ja sam sa fb printscr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5334 Napisano April 25, 2022 Ne silazi, 4780 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, javiću uvozniku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5334 Napisano Septembar 22, 2022 Ne silazi, 4780 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, napravio sam i 2.000 km sa Touring verzijom koja ima bukvalno sve od opreme (tempomat, grejače ručica, grejače sedišta, centralni štender, crash barove, štitnik kartera, maglenke, tri alu kofera, kvik šift up & down, amortizer upravljača i nešto sam verovatno zaboravio). CFMOTO 800MT Touring – Opremljen i naoštren za duga putovanja BJBIKERS.COM Posle testa CFMOTO 800MT Sport modela, početkom septembra imali smo prilike da testiramo i potpuno opremljen 800MT Touring. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...