StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hej ljudi pošto nisam mogao da dodam novi topic u Vozili smo...razmisljao sam da ovde postavim. Evo ovako. Pre nekoliko dana,sam postao ponosan vlasnik gore pomenutog modela R1250GS HP 2020.Pa tedoh da napišem nešto više o njemu. Godiste 2020 Kilometara 4850 na satu Moje neko licno iskustvo i osecaj u prvih predjenih 500km JEDNO VELIKO VAUUUUUU 134konjica,6 brzina,kardan,grejne rucke,fabricka navigacija,kontrola proklizavanja,abs,i nekoliko modova za voznju,kiša, ofroad,itd Potrosnja...hmmm meni izmedju 5 i 7l moje voznje.Moj neki licni opšti utisak je dobar..Za moju visinu 196cm i 115kg motor udoban,plastike i završna obrada fenomenalna. Mana: msm nije mana ali je onako ne prakticno barem meni taj keyless ,posto je cep od rezervoara isto po principu keylessa dok motor radi ne moze se otvarati...ali ono...da baj d vej jos uvek ne znam kako se korman zakljucava Evo i slika a veceras ce biti i video review na mom yt kanalu pa cu malo bolje predstaviti 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5511 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Al si se brzo presaltao sa f800 na ovo, cestitam. I stavi mu crash barove, ovako je mnogo golisav 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Napreduješ. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje, Puno sigurnih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Pa,odvezao svoj F800Gs na servis,i da zamene bateriju...pogledam ovaj,sednem probam,vidim "nov" a ima kilometara na satu 5000 reko okej,da vidim da li imaju neki "discount" na starog potrosaca,drzi nedaj za ovima iz prodaje ,trt,mrt Demo motocikl,vozen ovo ono...dobijem ga ispod cene (svake) i nista sta...dam učešće za ovaj 20%...resto na otplatu kao i svaki "Yugosloven" ,i tako ja izadjem za novim Gs-om,a stari zadržim... Što se tiče kreš barova pffff "sledece godine" ,kostao me ko prva ljubav pa se trebam oporaviti od finansijskih šokova ,sad da ga "obucem" koštaće me "lepo",koferi,krešbarovi,ramovi itd itd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 30, 2020 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaključavanje kormana, zadržis dugme za kontaktSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5511 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prodas stari da opremis ovaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Neee Neeee,stari je to lisac i ženskaroš,nije deda za bacanje ...jos moze on da uhvati koju žensku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15667 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, StefanV said: Mana: msm nije mana ali je onako ne prakticno barem meni taj keyless ,posto je cep od rezervoara isto po principu keylessa dok motor radi ne moze se otvarati...ali ono...da baj d vej jos uvek ne znam kako se korman zakljucava Mali savet: Napravi (nareži) obični mehanički ključ, odnosno napravi kopiju tvog originalnog ključa koji je u sklopu daljinca. Sa njim nećeš moći da pališ motor ali ga zato koristi za sve ostalo - otključavanje, zaključavanje kofera, navigacije, sedišta... Tako ćeš fabrički, čitaj skupi "skakavac" sačuvati od habanja i smanjiti rizik od gubitka, jer nećeš uopšte morati da ga vadiš iz (recimo) unutrašnjeg džepa jakne. Vidim da je kolega već odgovorio. Za zaključavanje okreni volan skroz levo i drži dugme nekoliko sekundi. Naravno, ključ treba da je kod tebe (u neposrednoj blizini motora). Sa servisnim ili rezevnim plastičnim kod ključem takođe možeš upaliti motor u nuždi, tako što ćeš ga prisloniti na obeleženi krug, udubljenje u blatobranu ispod sedišta. Nakon toga daješ kontakt i pališ motor normalno. Btw, prelep motor. Puno bezbrižnih kilometara želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep ,da se lepo voziš,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Pa,odvezao svoj F800Gs na servis,i da zamene bateriju...pogledam ovaj,sednem probam,vidim "nov" a ima kilometara na satu 5000 reko okej,da vidim da li imaju neki "discount" na starog potrosaca,drzi nedaj za ovima iz prodaje ,trt,mrt Demo motocikl,vozen ovo ono...dobijem ga ispod cene (svake) i nista sta...dam učešće za ovaj 20%...resto na otplatu kao i svaki "Yugosloven" ,i tako ja izadjem za novim Gs-om,a stari zadržim... Što se tiče kreš barova pffff "sledece godine" ,kostao me ko prva ljubav pa se trebam oporaviti od finansijskih šokova ,sad da ga "obucem" koštaće me "lepo",koferi,krešbarovi,ramovi itd itd:BMW2:Bar da ja tako odem na servis pa kupim..... Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos kojih slika,videi snimljeni kasnije kad malo to uredim bice okaceno na yt 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, StefanV said: Evo jos kojih slika,videi snimljeni kasnije kad malo to uredim bice okaceno na yt Motor prelep,al bogami i ovaj asfalt dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha asvalt samo klizaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 30, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara ti želim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa kolegaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čuvsj se mokrog lišća.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Toga me je i najvise strah...zajebano je..ali lagano i polako i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5639 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 2001 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, u zdravlje da se voziš, baš dobro izgleda mahina! Stavi link za taj yt kanal, da bacimo pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Octobar 30, 2020 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitiam kolega, nek je sa srecom. Moj ti je savet da prvo stavis crash bar jer ce jedino on cuvati motor od pu pu pu daleko bilo.... pa ondak ostalo pakuj lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke. I nemoj kljuc dugo drzati kraj motora ako ne vozis jer ce ti pocucat bateriju u kljucu.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Octobar 31, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo link-a,ali ne zamerite sto pricam na engleskom.....malo i trema i nervoza valjda je ispalo dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 31, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motocikl! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Novembar 1, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2020 at 11:04 AM, StefanV said: Pa,odvezao svoj F800Gs na servis,i da zamene bateriju...pogledam ovaj,sednem probam,vidim "nov" a ima kilometara na satu 5000 reko okej,da vidim da li imaju neki "discount" na starog potrosaca,drzi nedaj za ovima iz prodaje ,trt,mrt Demo motocikl,vozen ovo ono...dobijem ga ispod cene (svake) i nista sta...dam učešće za ovaj 20%...resto na otplatu kao i svaki "Yugosloven" ,i tako ja izadjem za novim Gs-om,a stari zadržim... Što se tiče kreš barova pffff "sledece godine" ,kostao me ko prva ljubav pa se trebam oporaviti od finansijskih šokova ,sad da ga "obucem" koštaće me "lepo",koferi,krešbarovi,ramovi itd itd @el classico sad vidim ovo, bio si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...