misko.p 30 Napisano Octobar 27, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko iz nase zajednice ili njegov bliznji radi u Marbu, zamolio bih ga da me kontaktira jer mi je potrebna jedna informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Octobar 27, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio u periodu od 2011. do 2015. a i sad poznajem ljude koji rade tamo. Pitaj sta te interesuje pa ako mogu da pomognem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko prodaje se cipsara ovde za koje milionce :-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bopk je napisao: Ja reko prodaje se cipsara ovde za koje milionce :-) hahahahahahahaha to to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Octobar 28, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo je da pita da li je istina da se krompir seče ručno na listice za svaku kesu čipsa,jer to nije higijenski niti je po epidemiološkim standardima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Octobar 28, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio hoće da kupi mašinu za čips. To bi bilo strava! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Octobar 28, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda samo hoce tajni recept čipsa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, punisa 16 je napisao: Hteo je da pita da li je istina da se krompir seče ručno na listice za svaku kesu čipsa,jer to nije higijenski niti je po epidemiološkim standardima. Mozda se sece rucno u zatvoru...Brate,rucno secenje krompira za cips?!Ne znam koliko treba biti naivan I poverovati u tu "pricu" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Octobar 28, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan A kako npr cede sokove od pomorandze i prave djus,? Jel ti gledas reklame uopšte? Seckaju bre krompir imas snimak i karakteristično je da gledaju da zapošljavaju radnike bez distalnih falangi tj bez jagodica prstiju. Manje se povredjuju, a zaposljavaju invalide lakog stepena pa imaju stimulaciju od drzave. Fabrika profitira u svakom slučaju. 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Samo rebrasti seku ručno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9829 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1027 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Mašina seče malo deblje a ručno prave (rezbare) rebra...Ali nije to ništa da vidite kakavo je umeće ovih što buše štapiće da se napune kikiriki filom 2 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 30, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ko onaj jednoruki kuvar sto puni paprike. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3074 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Teše Miško nešto da pita... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...