Gliga 4433 Napisano Octobar 25, 2020 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem korišćen Xiaomi Redmi 3 telefon, 2GB RAM i 16GB interne memorije. Na telefonu je instaliran MIUI Global 7.1. Telefon je potpuno ispravan ali sa vidljivim tragovima upotrebe na zadnjoj strani i ćoškovima. Ekran je besprekoran, kao nov, od prvog dana je na njemu bilo zaštitno staklo (staklo je skinuto i ne dolazi uz telefon). Meni je baterija bez problema držala dva dana (pozivi, poruke, Viber, FB i nešto malo interneta, oko 7 sati uključenog ekrana). Fotke su sveže, današnje Cena je 4500 dinara, kontakt preko privatnih poruka ili na 064/2742128. Svakako recite da ste oglas videli na BJB Telefon dolazi sa originalnom kutijom, punjačem i kablom (nisu prikazani na fotkama).Uz telefon na poklon dolazi i Nilkin preklopna futrola koja je potpuno nova i nekorišćena.Najviše bih voleo lično preuzimanje u NS ali je moguće i slanje kurirskom službom. U slučaju slanja ne snosim odgovornost za eventualna oštećenja u transportu.ZAMENE ME NE INTERESUJU i molim vas da ne trošite ni moje a ni vaše vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Octobar 28, 2020 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...