Dule Sebeški 969 Napisano Maj 4, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://cycle-ergo.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Maj 4, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa. Nemaju 2021 ovde ali mi deluje kao da je mali za tu visinu po ovoj profilnoj slici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Maj 5, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 183 cm i mogu ti reći da motor nije mali za tu visinu. Kapiram da i kilaža može uticati na celokupnu sliku, ja imam 70ak kilograma.Probao sam i ovaj novi model i deluje da se što se ergonomije tiče ne razlikuju.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrWhite 4 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto pomogne, 195cm 110kg, i toku voznje mi nista nije smetalo, a vizualno sam ko medved na njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2021 at 4:56 AM, Stefan Kovačević said: Ja sam visok 183 cm i mogu ti reći da motor nije mali za tu visinu. Kapiram da i kilaža može uticati na celokupnu sliku, ja imam 70ak kilograma. Probao sam i ovaj novi model i deluje da se što se ergonomije tiče ne razlikuju. Sent from my iPhone using Tapatalk Hvalaa. Da nemas ti mozda koju sliku na motoru posto si moje visine? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Maj 7, 2021 (promenjeno) U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, MrWhite said: Ako ti nesto pomogne, 195cm 110kg, i toku voznje mi nista nije smetalo, a vizualno sam ko medved na njemu Vala bas ko medved Ma da ja koliko vidim svi naked motori oko 700 kubika su tu tih dimenzija, nema nesto sto moze da se izdvoji kao nesto visi/veci motor Promenio Maj 7, 2021 član Suza ZR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.5.2021. at 16:41, Suza ZR je napisao: Meni se mt-07 svidja. Zagrejan sam da ga kupim. 2020 je imao lepse boje. Ono sto me muci jeste velicina motora. Tripujem se da bih mogao sa svojih 183 cm visine da izgledam smesno na motoru tih dimenzija? Ima li malo visih vozaca ovoga motora da kazu iz iskustva ili neko ko ga je vozio? Neke slike bi dobro doslee. Hvalaaaa Taj motor nije nikako mali za tvoju visinu , stavise idealan je . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Maj 8, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za slikee i misljenja. Icicu sl vikend do nekog salona da vidim kako mi cuciii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam do salona da vidim uzivo. Smesno je to sto na slikama stvarno deluje kao manji motor nego sto jeste Bukvalno je kao sto rece neko "idealan". Uzecu ovaj plavi model, resavam papirologiju za kredit.. xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam do salona da vidim uzivo. Smesno je to sto na slikama stvarno deluje kao manji motor nego sto jeste Bukvalno je kao sto rece neko "idealan". Uzecu ovaj plavi model, resavam papirologiju za kredit.. xDNećeš pogrešiti, nek’ je sa srećom!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Suza ZR je napisao: Isao sam do salona da vidim uzivo. Smesno je to sto na slikama stvarno deluje kao manji motor nego sto jeste Bukvalno je kao sto rece neko "idealan". Uzecu ovaj plavi model, resavam papirologiju za kredit.. xD U kom si salonu bio, imaju ih na stanju? Ja sam pre vise od mesec dana porucio u crnoj boji i jos uvek mi nije stigao... Inace video sam plavi uzivo, jako lep, mislim svi su mi lepi :)) Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bio sam na Veterniku - NS. Kaze lik da idu ko blesavi, kako poruce, tako odu. Bice navodno uskoro par plavih ako se dobro secam kada je rekao. Ali dolaze u intervalima od 2-3 nedelje. Hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo je danassss. Odusevljen sam, ne znam da li je do moje psihe i to sto znam da imam nove gume ili do samoga motora ali lakse i sigurnije obaram motor (jos sam pocetnik). Imam jedno pitanje.. Vidim da ako skrecem u prvoj i drugoj brzini, gas nije tecan i moze lako da dodje do neujednacenog prenosa gasa na motor.. kao da je gas previse osetljiv.. Znam da prilikom krivine gas mora da ide tecno i bez osciliranja koja bi mogla da cimaju motor, mrdaju.. kako vec da se izrazim. Da li je ok da i pri manjim brzinama prolazim krivinu u trecoj brzini? Hvala Eo par slika : 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige u trećoj. Prijatelj kupio novu i uspoređivali smo malo sa mojom koja je 2015. Prvo što smo primijetili je da su sajle na ručici gasa tako podesili da baš ni malo na samoj ručici gasa nema slobodan hod koji bi trebao biti bar par mm. Tako da čim pipneš gas odmah reagira. Pogledaj si u uputstvu koje si dobio uz motor. Tamo ti je sve prikazano. Prvo smo to popustili, a tada i podesili ručice kvačila i prednje kočnice koje su postavljene previsoko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 5, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sale600 said: Bez brige u trećoj. E superr, hvalaa. Da da, video sam u prirucniku da mora da ima praznog hoda. Jos sam u krevetu ali pogledacu napolju da li je to slucaj kod mene. Mislim da cak neovisno na prazan hod u prvoj i drugoj je bas jako osetljiv, kao da ima previse snage za te brzine. Jer na minimalno dodavanje krene da cupa previse naglo a i na oduzimanje krene naglaseno motorno kocenje odmah i krece opet cim na prednju viljusku. Provericu jos jednom sto si rekao. Ali ako je treca ok, bice to to onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 8, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2021 at 12:19 AM, sale600 said: Prvo što smo primijetili je da su sajle na ručici gasa tako podesili da baš ni malo na samoj ručici gasa nema slobodan hod koji bi trebao biti bar par mm. Tako da čim pipneš gas odmah reagira. Druze ipak je do ovoga kao sto si rekao. Nista slobodnog hoda nije imalo. Kako sam ga dodao sve ide boljeee :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 8, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moracu takodje da uzmem neki onaj vizir, windshield kako kazu. Imam u planu neke malo duze rute i vidim vec na 120 km/h ima da me umori posle odredjenog perioda od udara vetra. Ima varijante manjih i vecih. Ovi veci su ruzni, probacu jedan manji da vidim kako ide ako ne moracu veci -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Suza ZR said: Moracu takodje da uzmem neki onaj vizir, windshield kako kazu. Imam u planu neke malo duze rute i vidim vec na 120 km/h ima da me umori posle odredjenog perioda od udara vetra. Ima varijante manjih i vecih. Ovi veci su ruzni, probacu jedan manji da vidim kako ide ako ne moracu veci -.- I ti veci ti slabo pomazu na nakedu, manji ti je kao ukras samo Pricam iz iskustva jer sam 5 godina vozio golace. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvekneš čepove u uši i nikakav vizir ti ne treba Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Suza ZR je napisao: Moracu takodje da uzmem neki onaj vizir, windshield kako kazu. Imam u planu neke malo duze rute i vidim vec na 120 km/h ima da me umori posle odredjenog perioda od udara vetra. Ima varijante manjih i vecih. Ovi veci su ruzni, probacu jedan manji da vidim kako ide ako ne moracu veci -.- 120 nije uopće problem. Tek si počeo i moraš se malo naviknuti. + na tim golima je vrlo bitno da je jakna uz tijelo i da je odgovarajuća kaciga. Potraži malo. Imaš kacige baš za te gole i čim ti vrat malo ojača vožnja 150-160 nije problem. Muka nastaje oko 180 kad se počne ljuljati cijeli motor, ali takav je kakav je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12878 Napisano Jun 9, 2021 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to vozite nejkede i žalite se ne vetar? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jun 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Alekre je napisao: Kako to vozite nejkede i žalite se ne vetar? Kako tko. Uzmi u obzir da je momak mlad i prvi puta sjeo. Ja ih vozim 15 godina i stvar je prilagodbe i odgovarajuće opreme. Vremenom se razvije i određena grupa mišića i nikakvih problema do 150-160 što je za golog sasvim ok Promenio Jun 9, 2021 član sale600 dodatak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 9, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, gavrela said: I ti veci ti slabo pomazu na nakedu, manji ti je kao ukras samo Pricam iz iskustva jer sam 5 godina vozio golace. Momak je rekao istinu. Ne bacaj novac na vizir. Ako vec toliko zelis, ili najmanji (fly screen?) ili najveci (kao vrata ) koji mozes da nagjes i onda svako preticanje kamiona je problem jer udarci vetra strasno lose uticu na upravljanje . Na XT-u sam na "turing" viziru dodavao ne znam sta sve da bi bio vislji i rezultati su bili uzas, pa sam onda krenuo u drugi smer, kratio da bi bio nizi. Na SV-u ne diram vizir, ali opet, najcesce je motor bez njega. Dobijes 20-30 km/h, al za to dobijes i nesnosnu buku u kacigi. Digao sam ruke od toga. Nerviraju me cepici za usi. Jednostavno se pomiris da na autoputu vozis sporije, a na onim, krivudavim, ionako do stotke ti ne treba. Samo pristojna oprema da zastitis grudi od vetra i uzivaj. Bas juce sam citao neka merenja i ispada da je naked bez vizira najtisi. Planiram neki duzi put i juce sam montirao vizir, opet sam se iznervirao za tih nekoliko kilometara. Po meni, jedina prednost vizira je kad vozis po kisi. Zastiti te koliko-toliko. Edit ... i od musica Promenio Jun 9, 2021 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Meni je MT bez ikakvog vezira nekako kao da mu nesto fali . Onaj mali PUIG-ov mi izgleda na njega vrhunski. A naked kao naked , ne pomaze ni jedan vezir Sve u svemu oprema je najbitnija, kad je oprema dobra navikne se na udar vjetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...