Bogdan91BG 28 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan imam kymca grand dink 50 u poslednje vreme kad ga upali moce da zadimi (nekad manje nekad vise) kad krenem dim nestane posle 100-200m al meni pravi frku a ono...jel vi znate sta o ovome , ulje je ok i motor je presao tek 2800km...cuo sam kao da je to uobicajeno jer je dvotaktni...... :'( ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je sasvim normalna pojava jer je u pitanju 2T masina, opusti se vozi i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Saxi to je sasvim normalna pojava, desavalo se to i meni na Vivacity-u a evo i zasto. Kad mi skuter radio u leru, nije mogo da sagori ulje pa je nakupljao i onda cak hoce i da se ugasi. Kad ga upalim dam mu gas a on pocne da izbacuje dim i nece da krene, nema snage. Kad sagori ulje, a to traje nekoliko sekundi, ide normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Avgust 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ili kad ga ne pališ nekoliko dana, pa nakupi ulje... Ma baš te briga, ionako kit od 70 ccm košta 6 500 dinara... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan91BG 28 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan fala vi mnogo drugari...sad mi mnogo lakse...ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan po naslovu ja pomislio da je pukla klipnjacha i probila blok na mvagusti f4 senna od 100.000 evra. iskulirajte sa ovakvim nazivima, neka u nazivu bude makar model motora ili nagovestaj kvara, a ne ovo, kao u vrticu -AAAA VASPITACHICE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan po naslovu ja pomislio da je pukla klipnjacha i probila blok na mvagusti f4 senna od 100.000 evra. iskulirajte sa ovakvim nazivima, neka u nazivu bude makar model motora ili nagovestaj kvara, a ne ovo, kao u vrticu -AAAA VASPITACHICE! :D :D U pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Avgust 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma dečko je mlad a željan znanja. Naučiće, kud ste zapeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To je skroz normalno pogotovu kad je hladan. Bitno je samo da ga ne gazis mnogo dok je hladan i dok dimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...