dane@ 98 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan bice i ekipa automehanicara sa palicama, culi da se skupljaju dva klana, motoristi u yugicari, pa da ne bude frke Sve u svemu mislim da nece bas biti mesta za okupljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se braci sa foruma ali stvarno necu moci da stignem na okupljanje veceras jbg PROKLETE OBAVEZE sto sam stariji to vise obaveza prokletstvo mehanicara moram nesto da zavrsavam musteriji do kasno tako da jos jednom braco IZVINITE!!!ZNAM DA SAM OBECAO ALI STA DA SE RADI OD NECEG MORA DA SE ZIVI I DA SE ZARADI ZA BENZIN!!!pozdravi celom brotherhood u i vidimo sse sledeci put!!!RESPECT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan bice veceras guzvanjac ispred arene, ali se nadam ne preveliki, valjda ce misevi sa sve roditeljima u neko dogledno vreme vec uci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ma to je neki teenage bandicj iz Spanije, bice buljuk miseva, sad okupljanje je na istom mestu, a koliko sam upucen dolaze i neki ljudi van BGD-a valjda se imaju brojevi telefona, a za svaki slucaj evo mog broja 0641923581.. ja dolazim pesaka, pa je lakse zvati mene nego nekoga ko je moguce u putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa svojim kineskim prdekalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 7, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ljudi veceras je neki latino koncert u areni... znaci bice i Kubanki i brzailskih guza.......stizem prvi Aaaa latino kante, pa tu MORA svasta da se desi, srecom sad imam motor metrosexualnih afiniteta i odma se angazujem oko savatavanja sojki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati da se nacrtam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Između od oko ;D 6 do 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda cu da stignem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D STIZEMMMMMMMMMMMMMMM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8593 Napisano Septembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3203 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na poslu do 23h, ako negde zaglavite, zovite me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na poslu do 23h, ako negde zaglavite, zovite me. Pa ko jos normalana radi nedeljom??? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda svi navatali po nesto pa nema niko da se javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8593 Napisano Septembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3203 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda svi navatali po nesto pa nema niko da se javi ;D A ja zavrsavam sa poslom i sve cekam poziv: "Tu i tu smo , dodji", a sto bi Bora Corba rekao : "Telefon cuti kao zaliven..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa 12 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cim mi je zena videla na TV-u da se tamo skupljaju mlade cice, zvala da se vratim kuci Bilo je lepo, nadam se da cu sledeci put ostati duze i da cu imati vise struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo prodje veselo, preko 25 clanova se skupilo, naravno svi smo pali u senku Abdulahove Bambie Transalp masine, jer se po upucenim pogledima i uzdasima najvise tinejdzerki okretalo bas za ovom ljutom masinom I nemoj neko posle da sezalio da nismo imali zena, ma bilo je ovo ALL INCLUSIVE druzenje jer su pojedini fanovi dosli sa citavom porodicom, sto nam je posebno drago Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan dajte nesto detaljnie oko vase sabiranje na to mesto nesto vise slika i tako. i mi u SKOPLJU vec 2 meseca sakupljamo se na parkingu ispred nove sportske sale i tako zezamo se . ako zelite vise da saznate oko toga idite na MOTORI.COM.MK i u forumu pise sve ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan bilo je vrh, Abdullahova afrikica uopste nije toliko barbie koliko smo mislili ali da je mamila uzdahe, jeste, ona decica posteno izokretase... @Mrle bili smo do nekog kafica u Juznom Bulevaru do nekih 23:30 za tako malo bi bilo glupo da jurcas ako si radio do 23.. Nazalost slika nema jer sam ja mentol opet zaboravio aparat...kreten! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos veci,imam sve vreme aparat sa sobom,al se ne setim da slikam.Jbg,sledeci put me potsetite! Inace bilo jer maksimalno pogotovu u J.Bulevarju>dragonffy i ja smo se tek sad razisli! Nadam se da je ekipa iz blokova,sa iskusnim Arakisom na celu srecno stigla kuci,pozdrav svima drugari,i laku noc, do sledeceg vidjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 8, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Joj . . . druzenje je bilo extra . . . brda napucanih riba ;D koje su "dosle" da vide motordzije i nije bilo gay okupljanje kao sto bi neki rekli - ma ne! Drago mi je sto sam upoznao clanove foruma koji su i vise nego dobri likovi...ovim putem apelujem na sve koji imaju vremena sledece nedelje da dodju! Zahvalio bih se puno Rajku koji je bio uz mene kada mi je besna zver zakazala na autoputu u povratku iz kafane, forest-u na osiguracu i svima zajedno na dobro provedenom vremenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je do OO Naročito Dexter sa kompletnom preslatkom familijjom, naravno zvezda večeri je bio Abdulah i njegova "metro" Africa koja izgleda fantastično...i naravno ona cicika u kariranoj suknjici koja oči sa Afrike i gazde nije skidala ;D Motordžijo, nadam se (sad čitam) da si se srećno dovukao kući! Hvala drugarima na lepo provedenoj večeri, a ko kaže da se na motor ne može ugraditi frižider grdno greši ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo okupljanje je baš dobro, upoznavanje sa novim ljudima i druženje sa poznatim je meni odlična akcija za nedelju uveče. Već mi je žao što sledeće nedelje neću biti u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 8, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Motordžijo, nadam se (sad čitam) da si se srećno dovukao kući! Ma jesam - jedno posle pola sata guranja do vrha Bezanijske kose i tek je onda upalio wtf ??? i posle sta mu fali...ma nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda te zeza karburator ili CDI-paljenje, jedno od ta dva. Moraš malo kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 8, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastavimo ovim tempom, za sledeće okupljanje ćemo morati da tražimo dozvolu od SUP-a NBG!!! ;D Nadam se da se vidimo na Vampir-donaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...