stari roker 4430 Napisano Mart 9 (promenjeno) motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad lepo vreme i našlo se vremena da se odradi masina. Znao sam da je agregat vec rastavljan, bila je tu neka havarija, ali nisam znao sta se radilo i kako. Balansno vratilo. Naime, po manualu položaj vratila treba da je u određenom položaju kad su 1. i 4. klip u gmt. A kod mene bas i nije bilo tako. Čini mi se da neko kad je sklapao ili mu se omaklo, ili nije video gde su reperi na radilici. Sad smo sklopili kako piše, pa će da vidimo kako će da radi. Evo koja slika kako to sve izgleda. Promenio Mart 10 član stari roker 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano Mart 11 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim mečku ću da rodim dok vratim mašinu u ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano Mart 12 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mašina vraćena u ram. Jesam se pomučio, ali sam ipak uradio. Za neki drugi put, ne daj Boze, znam caku pa će ići mnogo lakše. Sutra vraćam auspuh, zatim hladnjake i creva. Onda ostaje točak i lanac. E tu sad imam problem jer ne mogu da nadjem lančanik 530 od Zx-10 Tomcat. Nasao sam 532 sto mi ne odgovara. Vratiću stari dok ne rešim to. Odem pre neki dan do Rume da uzmem filter-nemaju na stanju. Ajde nije da mi gori, ali sam hteo i njega da ubacim dok je mašina bila na stolu. To ću za koji dan da rešim. Ne mogu da dočekam da upalim. Nadam se da ce sve raditi kako treba. I kad namestim veliki hladnjak od zzr1100, moguće je da ću morati da produžim vile. Napravio sam produžetke 20mm. Mislim da će biti dobro ako bude trebalo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano Mart 15 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ja sklopim proći će pumpanje... Danas sam završio sa, mislim najtežim delom. Uglaviti gume air boxa na karburatore na gpz-u je muka Isusova. Dva dana sam se patio, onda lepo uzeo fen, zagrejao i za minut natakario. Zategao sve, vratio mali hladnjak od ulja, cevi uljne magistrale sve sa novim bakarnim podloškama, alternator, starter... Sutra mogu da vratim točak i lanac, ali pre toga da ga balansira. Zatim aspuh i da povežem struju. Onda mi jos ostaje da namestim hladnjak i da stavim nov filter i da natočim ulje. E da. Dekle jos nisam ofarbao. Nosio sam kod farbara, kad mi je rekao cenu ja se prevrnuo. Umam i sam, ali reko da se na patim. Platiću. Kad ono - 'oćeš k*rac sine! Okrečiću sam. Radovi se nastavljaju, do aprila ću valjda upaliti... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano April 4 (promenjeno) motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nemam vise prostora za slike, prešao sam na Tapatalk. Da vidimo da li će ovde biti neke promene po tom pitanju. Još je ostalo da ofarbam dekle i da ih vratim na motor. Vreme mi nikako ne ide na ruku, čekam bar 20 stepeni da to završim. Hladnjaci su namešteni, antifriz nasut. Iako je bilo tesno, ipak sam uspeo da ubacim i ventilator od zzr1100 i to sad izgleda dosta moćno, a verujem da će i da hladi. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Promenio April 4 član stari roker 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano April 5 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Izašli smo na svetlost dana. To je otprilike, što bi rekli, MK3.Ostalo da se uradi sedište i ofarba auspuh.Upalio je iz prve. Vergla tačno i veselo. Imalo je smisla otvoriti ga i srediti. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6179 Napisano April 5 Drug član, 4186 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve osim solunara mi je ok.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano Nedelja u 08:19 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, el classico je napisao: Sve osim solunara mi je ok. LP Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hvala. Slažem se. I to je u planu da se zameni. Teško je naći za 900r da je lepo i povoljno. Nekad je tga bilo koliko hoćeš, danas baš i ne. Da, ima u Japanu, ali... Delkevic nema 4u1. Ima za zrx i zzr, ali to već moram da prepravim da bi stalo kod mene. Polovan Akrapovic za zrx imam isto relativno povoljno, ali mi zao da sečem da može da stane. Kontam neke polovne grane od zrx-a koje mi neće biti žao da prilagodjavam. I neki novi top, lepši i u boljem stanju nego sadašnji Remus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10895 Napisano Nedelja u 08:27 Hronični Motociklopata, 7503 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Oklop bi to sakrio, ali više ne pasuje zbog drugog hladnjaka? Ako je to slučaj, lakše i jeftinije bi bilo prekrojiti oklop prema novom hladnjaku nego uzimati nove grane zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano Nedelja u 09:59 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Oklop bi to sakrio, ali više ne pasuje zbog drugog hladnjaka? Ako je to slučaj, lakše i jeftinije bi bilo prekrojiti oklop prema novom hladnjaku nego uzimati nove grane zar ne? Tačno. Oklop više ne može jer je hladnjak izvan gabarita. Nisam ugrabio ralicu oz Zrx1200, kasno sam video oglas na fb. To bi bilo idealno. I dalje sam u potrazi za tim donjim spojlerom. Mogao bi da prekrojim i isečem originalan oklop, ali mi lepša ova prva kombinacija. Mozda može i od nečeg drugog, recimo od Bandita, ali glupo je da kupujem nešto da bi probao da li može ili ne. Sto se tice grana to jest ovog dela od kartera do topa, tu je malo nezgodno jer gpz ima zadnje fuzastere takve kakve ima. Japanske prerade su uglavnom takve da se taj deo izbaci pa je ukrajanje auspuha mnogo lakše. Oni to izbace skroz ili stave nosač od zx10 Tomcat a. Šrafi se za deo rama ispod sedišta. Samim tim sve to ide nekih desetak cm gore i za njega se kači auspuh. To ne želim da radim jer će onda za moju rokerku biti baš neudobno. Sa sada neka stoji ovako, a u budućnosti će da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10895 Napisano Nedelja u 10:07 Hronični Motociklopata, 7503 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima ralicu za Kawu Z-1000 '08 ,ako te interesuje mogu ga pitati pošto bi prodao, on je platio oko 4-5000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4430 Napisano Nedelja u 12:08 motoras, 2522 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Mislim da znam kako izgleda. Ne bih da uzimam nesto sto mi nije bas ono kako sam zamislio. Probavao sam vec neke kombinacije i nije to ono sta bih želeo. Imam ja njegov oklop koji nije u idealnom stanju i mogao bih njega da isečem i uklopim. To mi je rešenje ako ne nadjem ovo što tražim. A imam i još jedan za ne daj Bože,ako zatreba.Ovo je ono sta je zamišljeno: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Nedelja u 17:26 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ijoooj kako bi ja taj motor sa zadovoljstvom ofarbao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2108 Napisano Sreda u 18:22 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Just a moment... WWW.RICARDO.CH Evo jedan na licitaciji u Ch, da ne bude da ih nema dobrih u ponudi. Bas i da vidimo na kraju na koliko je završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...