Blaza 9580 Napisano Jul 26 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, plumber.ns je napisao: Idemo , biće do yaya Kojom ćemo trasom ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jul 26 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo letećim autom iz kragujevca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Avgust 8 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Polako skupljam delove za sledeći upgrade. Mislim da će ovo biti više nego dobro. Hladnjak je od zzr1100 D, stanje kao novo. Creva besprekorna. Razmišljam da stavim i ovaj čep koji drži veći pritisak od originalnog. Ne verujem da ću ga odmah stavljati jer na zimu mašina ide dole. Taj frajlauf me nervira. Ne mogu da se pomirim sa tim da nekad upali, a nekad proklizava. Nema veze sa akumulatorom. Baterija je odlična. Znaci danas upali deset puta iz prve, a sutra svako drugo paljenje zviždi. Nasao sam na ebay frajlauf od Zrx1100 i nadam se da cu to rešiti u toku zime. To će biti baš uzbudljivo jer nikad do sada nisam "vadio creva" iz mašine. Ako ne budem znao da sklopim ja ću registrovati Vulcana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Avgust 14 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam uz ovaj hladnjak i ventilator od istog modela. Problem je taj sto između vrha hladnjaka i izduvnih cevi ima manje prostora, pa isti ne moze da stane u taj prostor gde je originalni. Znaci ako ga uglavim moram donji deo hladnjaka da izmaknem prema napred. Druga mogućnost je da se nabavi manji ventilator sa nekog modernijeg motora koji izvlači veću količinu vazduha. Tipa Hornet ili gsx650f koji su170 - 190mm u prečniku. Ili da jednostavno ostavim moj ventilator koji bi radio u paru sa ovim velikim hladnjakom. To rešavam u narednih desetak dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Septembar 11 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam još malo da zazimi i da se dokopam više slobodnog vremena. Onda mašina ide dole, tj gore, na sto. Danas stigao frajlauf. Treba spremiti komplet za dihtovanje, novo ulje spremno, filter... Takođe sam spremio dve čaure od 20mm da podignem prednji kraj. Propustiću viljuske kroz gornji most 4 mm tako da ce 16 mm hvatati štapove. U heblama je otvor 16 mm i tu razliku od 20 mm cu nadoknaditi prohromskom čaurom 43 x 20. Srafici za stelovanje i dalje ostaju dostupni i funkcionalni. Ovo je vec isproban metod. Bezbedno je i radi. U odnosu na originalnu viljušku sad sam u minusu oko 40 mm, a sa ovim ekstenderima cu se približiti na - 20mm. Videćemo kako će se to odraziti u vožnji, mada mi kolega koji je to već uradio na svom motoru kaže da je ok. Meni je zadnji kraj podignut za 20-30 mm, pa bi sa ovim podizanjem prednjeg kraja možda dobio malo rasterećenje na ruke. I naravno, malo više mesta za veliki hladnjak od zzr1100. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Septembar 12 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika između frajlaufa original 900r i zzr1100. Slika je sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Octobar 16 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ne mogu da uhvatim vremena da raskupusam mašinu, ali rekoh, ajd da probam da ga kresnem koji put. Da vidim hoće li da pali ili da zeza. Znači, od dvadeset-trideset verglanja možda je jednom proklizao frajlauf. Ne da pali nego i ne vergla. Samo pipnem dugme i on već grmi. Zajebava seronja. A na proleće kad odemo 500 km od kuće međ 200 motora ima da fijuuuu... Sad se vec lomim sta da radim. Da li da otvaram mašinu i sredim to ili da mu pokažem svaki put kad ga palim sliku frajlaufa da zna šta ga čeka ako zeza? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Octobar 16 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Rasprcaj ga, imas vremena celu zimu natenane da ga uradis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Octobar 16 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TakojeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9580 Napisano Octobar 16 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ili pali na gurku... Šalim se, znam da je lakše drugom uraditi, nego sebi. Ja sam 3 meseca vozio sa lošim anlaserom dok na kraju nisam sve rasturio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1303 Napisano Octobar 18 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Obično kad kreneš kod zubara, zub prestane da te boli. Da li može da se vozi sa "kilavim" frajlaufom? Apsolutno, bar na toj Kawi. Ja sam vozio Unitraka godinama sa lošim. Držiš karburatore uvek u perfektnom stanju da motor pali na zub, ali generalno unosi dozu nemira. Isto tako sam odlagao jer nisam imao pravo rešenje (fabričko rešenje nije dobro). E kad sam saznao da frajlauf sa novijeg modela paše i rešava taj problem doživotno (Kao u tvom slučaju), nije više bilo nedoumice. Izvadi mašinu, precrtaj to sa spiska i mirno spavaj Promenio Octobar 18 član markovisacki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano Novembar 11 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 40 godina... Promenio Novembar 11 član BokyBoy 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...