Mina 545 Napisano Jun 20, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Text iz Blica BAR - U saobraæajnim nesreæama prekjuèe su u Crnoj Gori poginula dvojica motociklista. Šæepo Pelièiæ (26) iz Bara izgubio je život u nedelju po podne na magistralnom putu u barskom naselju Šušanj, kada je vozeæi motocikl naleteo na „suzuki maruti“ koji je vozila Baranka Slavica Kuliæ (41). Iako je Pelièiæ na glavi imao kacigu, od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta. Kuliæevoj je posle saslušanja odreðen pritvor od 30 dana. Nekoliko sati kasnije nastradao je i Miljan Petkoviæ (30), roðen u Kosovskoj Mitrovici, kada je vozeæi motor iz pravca Bijelog Polja prema Mojkovcu iz nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i podleteo pod džip kojim je upravljao Podgorièanin Dragan Buriæ. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kada je supruga jednog mog prijatelja odbijala da se vozi avionom, on joj je rekao. Da bi ti poginula u tom avionu, potrebno je da se poklopi 150 sudbina razlièitih ljudi. I dalje je živa. Što se tièe motora, dovoljan je trenutak nepažnje... Jedna pogrešna odluka... Stvarno je tužno kada dvoje mladih izgube život. Neka im je laka zemlja. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 20, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nek pocivaju u miru :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jun 20, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Nek im je laka crna zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 20, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pocivali u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Iz mojkovca. Nazalost nepoznat razlog je prevelika brzina. U pitanju je blaga uzbrdica sa tri trake (dve za uzbrdo) . Momak je obilazio drugare u desnoj krivini i izleteo u trecu traku. Bili smo zajedno u Trebinju.... Mi smo naisli sutra.. OPOMENA SVIMA..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Loshe, loshe.... Neka im je laka zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 20, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, od 600.000 ljudi nastradaju dvojica za jedan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jun 20, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo, nek im je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 21, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Iz mojkovca. Nazalost nepoznat razlog je prevelika brzina. U pitanju je blaga uzbrdica sa tri trake (dve za uzbrdo) . Momak je obilazio drugare u desnoj krivini i izleteo u trecu traku. Bili smo zajedno u Trebinju.... Mi smo naisli sutra.. OPOMENA SVIMA..... sorry sto pitam al ko je izgino , cila sam da je neki decko iz bg-a??? R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 21, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 21, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzas...znao sam dobro decka iz Mitrovice,sjajan momak,sportista,super skijas,odlican covek,sve najbolje o njemu mogu reci...imao je suzukija sv650...pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 21, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :cry: a koooooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 21, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :cry: a koooooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Duco sve ti pishe u prvom postu tu su i imena poginulih...Prochitaj... Šæepo Pelièiæ (26) iz Bara izgubio je život u nedelju po podne na magistralnom putu u barskom naselju Šušanj.....Nekoliko sati kasnije nastradao je i Miljan Petkoviæ (30)' date=' roðen u Kosovskoj Mitrovici...... [/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biga 0 Napisano Jun 22, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj momak koji je poginuo je moj brat od tetke, rasli smo zajedno i svako leto letovali zajedno. Molim vas, da mi posaljete slike koje imate sa tog skupa u trebinju, ako imate i snimke jos bolje. Iza sebe je ostavio suprugu Snezanu i jos ne rodjenog sina. Tragedija kakva nikada nije zadesila nasu porodicu. Molim sve vas da mi na mail posaljete sve sto imate od tog vikenda na kome je i on bio. Brate moj pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jun 22, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas su strasne obe nesrece... Ljudi, pazite se ostalih ucesnika u saobracaju, ali ponajvise se pripazite sebe... Ne brze od zivota. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. biga, moje saucheshce :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 1, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan biga moje saucesce... Momku iz Bara sam i bio na sahrani... Desava se, vodite racuna, veoma ste ranjivi... Decko je imao kacigu, ali je nije zakacio, pa je prilikom prvog dodira ona jednostavno spala sa glave, a on nastavio svoju putanju prema stubu ulicne rasvjete... Tragedija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bog da im dusu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jul 2, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sauccesscce, Bigo. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jul 2, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce bigo i porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 3, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...