OgiBG 1051 Napisano Jul 27 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Imao je Platner u BG I Piaggio na NBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 750 Napisano Jul 29 Drug član, 1438 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.7.2026. at 13:02, živke je napisao: Jel postoji negde trenutno test primerak ovog modela ? Kako beše - Stojanov je imao ali ne više ? Na forumu više nema vlasnika iz Srbije ? Provozaj se do mene, možeš probati full serijsku i moju sa puno aftermarket opreme. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 74 Napisano Avgust 10 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: Tuareg 660 (ex-Husky 701) Prijavi odgovor kao problematičan Cao ludi! Vozim Apriliju Tuareg, ali tokom odmora imao sam priliku da rentiram CRF 250 Rally. Vozio sam i sa mojim drugom koji ima Apriliju Tuareg i koji stalno živi u Turskoj - pokazao mi je lepe pejzaže svoga kraja blizu Alanije, tako da ga možete videti na videu ponekad. Divan teren i baš dobar motor (volim lake motore, što se poklapa sa mojim omiljenim Husky 701 u mini verziji)! Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2557 Napisano juče u 21:27 (promenjeno) Drug član, 1571 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Све више волим овај мотор.. Скоро 20.000км за годину дана од кад га имам.. то све говори.. остале сам моторе запоставио. Promenio juče u 21:31 član Gajo Sevojno 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...