Aca035 36 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovom kacigom.Udobnost?Ventilacija?Buka??...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moren 0 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Lj - Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Marushin Tiger 777nx, koja je u unutrašnjosti dosta slična (mislim čak da i ista) kao Shivan 888nx. Udobnost kacige je po meni ok, i na dužim relacijama (300+ km). Ali imam par zamerki: - Iznad 100km/h počne da prodire vetar dosta močno, ispod brade ulazi vazduh i uvlači se do usta. A tako isto radi i na zadnjem delu iznad vrata, uvlači se pod kacigu. Kad je gladno, smrznu zubi i vrat se ukoči ;D - Kada ima dosta bočnog vetra, zadnja dva 'spojlerčiča' postaju kao prepreka za vazdušni prolaz sa strane, i počnu da prebacuju glavu levo desno. To mi umara vrat na dužim turama i pri veči brzini. Vidim da jih ima i Shivan. Provlačenje vazduha satrem windstopper podkapom. A za cimanje glave preuraditi ču neki veči amortizer i okačiti ga oko vrata ;D Inače Marushin je sastavljen iz fiberglasa, ima integrisan anti roll of sistem, koji pomaže da se kaciga ne cima na glavi i sve usvemu, dizajn je po meni extra. Neznam kolko 888nx košta u srbiji, u slo je 189 €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam prvi koji je kupio kod nas...ja sam prezadovoljan sa njom...presao sam oko 10 000 km. pod raznim uslovima....prilikom jakog vetra svaka mi je kaciga zanosila glavu....kada je hladno vreme koristim podkapu i nemam problema.....na zadnjem delu nemam slicnih problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima.U utorak idem do beograda pa ce se pogledati jos par kanditata pa cu doci malo da vam se hvalim:-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan E pa odluka je pala i marushin shivan dragon je stigo:-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan zavidim ti kaciga je nema dalje, gledam je po katalozima odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi dugo i bezbedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moren 0 Napisano Avgust 28, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Lj - Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Extra kaciga, nek te sluzi dobro i na puno bezbednih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan koliko si je platio ? daj neku fotku od ispod i unutra kad bude vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i u drugoj boji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan auuu kako dobra kaciga, stvarno je fenomenalna, cestitam, da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...