idanijel 1580 Napisano pre 2 sati Drug član, 802 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ima firmiSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5389 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 4814 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, idanijel je napisao: Ima firmi Sent from my RMX2202 using Tapatalk Kontaktiraj ih slobodno da vidiš koja je procedura da pokupe/odneseš da predaš ulje. Mislim da nam je baš iz te firme čovek sve lepo objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1580 Napisano pre 2 sati Drug član, 802 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ne znam,naš drug se greje pa njemu nosimo.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4177 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sve u državi dušebriznički presavršeno, a u praksi neizvodljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6062 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 1814 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam nedavno u nekoj emisiji ( sat ili ....) problem servisima je nenormalan za skladistenje,cak je jedan sagovornik-serviser na sudu zbog skladistenja ulja. Za gume je nadjeno resenje,ne znam koje,ali kod mene dolazi firma po pozivu i odnosi stare gume,skladiste kod sebe a onda gde dalje ide nemam pojma,ali vise starih guma po potocima i livadama nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6047 Napisano pre 1 sat Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam još jedan problem, a to su stari akumulatori za motore. Auto akumulatore otkupljuju svi koji prodaju nove, ali ove male neće niko, ni džabe. Imam ih četiri, pet, pridržavaju mi vrata, prozor. A ne baca mi se u kontejner, kiselinčina je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1580 Napisano pre 47 minuta Drug član, 802 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam još jedan problem, a to su stari akumulatori za motore. Auto akumulatore otkupljuju svi koji prodaju nove, ali ove male neće niko, ni džabe. Imam ih četiri, pet, pridržavaju mi vrata, prozor. A ne baca mi se u kontejner, kiselinčina je.U Rumi primaju male aku.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6047 Napisano pre 43 minuta Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gde? U prodavnicama? To me posebno raduje. Još da mi je Ruma iza ćoška, bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1580 Napisano pre 37 minuta Drug član, 802 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da 3 prodavnice jedna pored druge .prodavnice akumulatora.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...