sasacg 238 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ima neki V8 pod haubom Moze max V6 da ima I mene je pre nekih mesec dana pocela da prati Skoda Superb kakvu si opisao,ja 170-180 i vidim priblizava mi se pomenuti auto,odmah opmislim da su oni,smanjim na 130 sklonim se u desnu traku...Malo su isli za mnom,aonda ubrzali i nastavili dalje...Mozda su bili panduti,mozda nisu,ali sto je sigurno,sigurno je ;D Posle minut-dva 200 do sledeceg sumnjivog auta u repu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda je V6,ali to je za muriju radjen auto,ko zna sta je tu ubaceno i radjeno.E da kazem jos ovo,od kola znam da imaju crni krajsler 300c karavan,audi a6 crni prosli model,a verovatno jos brdo kola,za ove znam sigurno.E da i peugeot 607 crni takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo crna kola voze, znači takva treba izbegavati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Presretace sigurno nece zanimati oni koji idu 15-20km/h preko ogranicenja. Slažem se. Oni hoće presretačima da zaustavljaju terence, koji to i nisu (BMW X6, Land Cruiser, Porshe Cayenee...) Ma, gologuziju oni love. Ove gorenavedene ne smeju ni da pogledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel zna neko jel su za autoput iste kazne kao i za grad?na +30 km/h 3000 dinara? Jok, imaš popust! Odbijaju ti trošak putarine (ako imaš potvrdu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Presretace sigurno nece zanimati oni koji idu 15-20km/h preko ogranicenja. Slažem se. Oni hoće presretačima da zaustavljaju terence, koji to i nisu (BMW X6, Land Cruiser, Porshe Cayenee...) Ma, gologuziju oni love. Ove gorenavedene ne smeju ni da pogledaju hehe znam sta si hteo da kazes, ali ako cemo realno Cayenee i slicni automobili retko ucestvuju u nesrecama. To se vozi vise po beogradskom asfaltu... A loviti gologuziju na >200kmh... sto da ne!? Gologuzija najcesce i gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek se javi onaj ko mi je obrisao moj post, necu mu nista Ali kakav je to nacin da neko brise, a da predhodno nedobijem odgovor, zasto mi je nesto obrisano. Da vidim sta nije u redu. A vidim da mi se brisu postovi i u drugim temama. Koji su to fazoni? Ocekujem odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Avgust 21, 2008 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek se javi onaj ko mi je obrisao moj post, necu mu nista Ali kakav je to nacin da neko brise, a da predhodno nedobijem odgovor, zasto mi je nesto obrisano. Da vidim sta nije u redu. A vidim da mi se brisu postovi i u drugim temama. Koji su to fazoni? Ocekujem odgovor. Ja sam ti obrisao post zato sto nije primeren edukativnoj svrsi ovog foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ja ne smem da iznesem svoj komentar? Da kazem sta se meni desilo? Kad bi samo pisali oni koji strogo postuju pravila saobracaja (a takvih predpostavljam da nema), onda ne bi ni bilo komentara, pa cak ni ti nebi mogao da nista prokomentarises, jer ih se i ti ne pridrzavas svaki put (provereno). Pa sto se onda ne brisu i drugi postovi? Mislim da nije ok, a ti teraj po svom... Mozes i ovo obrisati, jer smo otisli u off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Avgust 21, 2008 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zna se kakvi su komentari primereni forumu koga cita preko 1000 ljudi dnevno, od kojih je puno i dece koja upravo sedaju ili su tek sela na dvotockasa. Niko ti ne zabranjuje da imas svoje misljenje, svoj komentar i svoj stav o bilo cemu, ali se vrlo vodi racuna sta ostaje zapisano na stranama foruma zato sto to ostaje za vjeki vjekov napisano drugima da citaju i da na osnovu procitanog grade svoj stav o ovom mestu, a i o svom ponasanju ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bih samo voleo da mi neko kaže šta ima loše u presretačima ja sa njima vozim vec 3 godine po putevima van zemlje i stvarno mi je jako drago što postoje. i definitivno imaju smisla. presretači su upravo najfrendli prema nesavisnim vozacima, jer je njihov rad 24h pod nadzorom kamera. dakle presretač će ti ili oprostiti ili te kazniti ... nema ono trece koje svi ne volimo! ako presretač skine dnevno sa ulice barem jedno vozilo koje ugrozava svoju i moju bezbednost ja sam sa tim skroz ok ako skinu mene i sa tim sam skroz ok ... ako neko nije za saobraćaj onda nije za saobraćaj i ne treba biti deo saobraćaja isto kao na forumu ako se ne slazes sa pravilima foruma nemoj biti deo njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se kakvi su komentari primereni forumu koga cita preko 1000 ljudi dnevno, od kojih je puno i dece koja upravo sedaju ili su tek sela na dvotockasa. Niko ti ne zabranjuje da imas svoje misljenje, svoj komentar i svoj stav o bilo cemu, ali se vrlo vodi racuna sta ostaje zapisano na stranama foruma zato sto to ostaje za vjeki vjekov napisano drugima da citaju i da na osnovu procitanog grade svoj stav o ovom mestu, a i o svom ponasanju ubuduce. Hvala druze, primljeno k'znanju. Idemo dalje. Molim te onda isti arsin za sve. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto je svaki pocetak tezak ja se bojim ovih presretaca ali ne da ce me zustaviti nego posledica koje su potencijalno moguce. Sad ce na auto putu da bude zurka posto ce svi koji su culi za presretace a brzo voze vise da gledaju u retrovizor nego ispred sebe, pa samo cekam da ispliva neki snimak na youtube sudar na autoputu live sa sve brzinom i pratecim obelezjima sluzbenog snimka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 21, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan mene je u nemackoj pre nekih 15tak dana zautavio taj "presretac" ... BMW karavan nova trojka (ne znam tacnko koji motor).. civilne table ... i prestigne .. samo iz gepeka izadje displej na kom se smenjuje tekst .. " police ... follow me .. " i ide tako da ne mozes da mu pobegnes i natera te da skrenes na odmaraliste sa strane... iz kola izadjoshe tip i devojka u civilu ... kulturno pokazu legitimaciju, parlaraju engleski (videli da nisam njihov )... sva sreca bili su iz imigracionog pa su gledali samo pasos, dozvolu itd i super je to sto cemo imati te "presretace" ako se ja pitam! mislim da ce da ocisti srpske puteve od ljudi-macaka koji misle da imaju 9 zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti presretaci nece poboljsati situaciju na putevima,samo je biti jos gore,pogotovo kada budu juril dzibere u golficima gti,suzama gsi,bembarama kockicama itd,oni sugurno nece hteti da stanu,jurice se po losem auto putu,i ubice nekog,bice i toga sigurno. Ali u svakom slucaju sigurno ce pojedinci opreznije voziti kada znaju da ih nece juriti peugoet 307 ili punto nego besna koja kojima nece moci da pobegnu ako budu divljali,za ove kojima to nista ne znaci,njih niko nece ni naterati da uspore,zavrsice oni vec negde u nekom jarku ili bankini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja se plasim moguce zloupotrebe. Ne klasicne da ce policajci primiti mito, vec zloupotrebe u smislu da ce se pojaviti crni automobili sa zatamnjenim staklima i tom tablom ili displejom na zadnjem staklu (sto uopste nije tesko) i civilnim tablicama naravno, koji ce zaustavljati ucesnike u saobracaju i uz nekakve legitimacije (bilo je i ranije slucajeva) da reketiraju ljude svojevoljno. Tako nesto se tesko moze desiti sa propisno obelezenim vozilom policije. Takvi kriminalci kad obave ono sto su hteli, nastave dalje i utope se u reku vozila na auto putu. Drugi je slucaj sa propisno obelezenim vozilima saobracajne policije koja se nemogu tako lako sakriti u masi vozila koja cirkulisu auto putem i samim tim nisu pogodna za zloupotrebu. Kad se desi prvi takav slucaj i dospe u javnost, tek ce onda nastati panika i dilema sta ciniti. Eto to je moje skromno misljenje sto se presretaca konkretno tice. Inace ostajem pri misljenju da se problem prevelike brzine na auto putu mogao resiti preventivnije o cemu sam vec pisao u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 21, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Itekako će biti bolja situVacija na putovima, samo ne odmah sutra, već za godinu-dve, samo polako, živi bili pa videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @Vladamir Pa nije to baš tako jednostavno kao što kažeš, jer će onda morati da falsifikuju i one blokove na kojima panduri pišu kazne, a ti nikada ne moraš da platiš kaznu na licu mesta. A u kolima sigurno stoji i radio stanica i rotaciono svetlo i sirena, tako da nebi bilo teško prepoznati običan automobil i ovaj pandurski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan @Vladamir Pa nije to baš tako jednostavno kao što kažeš, jer će onda morati da falsifikuju i one blokove na kojima panduri pišu kazne, a ti nikada ne moraš da platiš kaznu na licu mesta. A u kolima sigurno stoji i radio stanica i rotaciono svetlo i sirena, tako da nebi bilo teško prepoznati običan automobil i ovaj pandurski Nisam ni mislio da je jednostavno, samo mi se cini da je jako izvodljivo na zalost, kao i mnoge druge komplikovanije vrste zloupotreba. Pa kad do toga dodje i sazna se za to, plasim se da ce se ljudi (razumljivo) plasiti da stanu. I eto novog problema kojeg pre uopste nismo imali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da treba da se smanji divljanje na javnim putevima. Ali da li ce ovi presretaci to uciniti ??? Imajuci u vidu sadasnje propise-ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite kazne npr u GB: Englezi ne praštaju brzu i opasnu vožnju MOTO-BERZA [2008-08-21] Christopher O’Donovan je u Engleskoj kažnjen sa 15 meseci zatvora i oduzimanje dozvole na tri meseca, zato što je sa svojim Kawasakijem ZX-6R uhvaćen kako vozi čak 214 km/h. Sudija koji mu je presudio je zaključio da je opasan po sebe i druge suvozače. Potera je trajala punih 40 kilometara a sve je krenulo kada je O'Donovan pretekoa neoznačeni policijski automobil sa 152 km/h. Policija je krenula u poteru a Christopher je pokušao pobeći i pri tom je vozio čak 214 km/h. Potera se završila pojavljivanje helikoptera i tada je Christopher O’Donovan rešio da odustane i mirno se predao policiji. Engleska policija je na YouTube-u objavila video snimak potere kao znak upozorenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vidite kazne npr u GB: Englezi ne praštaju brzu i opasnu vožnju MOTO-BERZA [2008-08-21] Christopher O’Donovan je u Engleskoj kažnjen sa 15 meseci zatvora i oduzimanje dozvole na tri meseca, zato što je sa svojim Kawasakijem ZX-6R uhvaćen kako vozi čak 214 km/h. Sudija koji mu je presudio je zaključio da je opasan po sebe i druge suvozače. Potera je trajala punih 40 kilometara a sve je krenulo kada je O'Donovan pretekoa neoznačeni policijski automobil sa 152 km/h. Policija je krenula u poteru a Christopher je pokušao pobeći i pri tom je vozio čak 214 km/h. Potera se završila pojavljivanje helikoptera i tada je Christopher O’Donovan rešio da odustane i mirno se predao policiji. Engleska policija je na YouTube-u objavila video snimak potere kao znak upozorenja Cista zloupotreba sluzbenog polozaja! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidite kazne npr u GB: Englezi ne praštaju brzu i opasnu vožnju MOTO-BERZA [2008-08-21] Christopher O’Donovan je u Engleskoj kažnjen sa 15 meseci zatvora i oduzimanje dozvole na tri meseca, zato što je sa svojim Kawasakijem ZX-6R uhvaćen kako vozi čak 214 km/h. Sudija koji mu je presudio je zaključio da je opasan po sebe i druge suvozače. Potera je trajala punih 40 kilometara a sve je krenulo kada je O'Donovan pretekoa neoznačeni policijski automobil sa 152 km/h. Policija je krenula u poteru a Christopher je pokušao pobeći i pri tom je vozio čak 214 km/h. Potera se završila pojavljivanje helikoptera i tada je Christopher O’Donovan rešio da odustane i mirno se predao policiji. Engleska policija je na YouTube-u objavila video snimak potere kao znak upozorenja http://uk.youtube.com/watch?v=wLDlJKNmXKg&feature=user Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan budimo realni pa recite dal na auto putu ili na nekom magistralnom putu gde je put odlican postujete ogranicenja,i jos nesto mislim da bi bilo vise dosta policije sa kursevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu biti realan: tamo gde je ogranicenje 40, vozim do 50-60kmh, gde je 60 vozim do 80kmh, a na autoputu gde je 120 vozim do 150kmh. Mislim da ova prekoracenja policija vecinom tolerise, kada su u pitanju motocikli. Ako bas naletim na nekoga ko radarom hvata motocikl, i ko ne zeli da tolerise prekoracenje, snosicu posledice jer sam kriv. Nece mi biti kriv ni Janko ni Marko vec samo ja. Sumnjam da cu ja ikada biti posao za nekog od presretaca. Ja sam za njih sitna riba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...