nikvuksa 1688 Napisano Septembar 22, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Kada smo još ranije organizovali štampu BJB nalepnica “drug na drumu” uzeo sam više komada pa sada imam mali višak. Koristim priliku da nalepnice poklonim u zamenu za malu pomoć malenoj Aniki iz Gornjeg Milanovca a i da onima koji nisu zainteresovani privučem pažnju da pošalju neku porukicu. Više informacija o Aniki i pomoći možete videti ovde: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/858/anika-manic Dakle, imam 2 male i 4 velike nalepnice. Celu temu i dimenzije nalepnica možete videti na linku ispod kao i priloženoj slici. Dakle za malu nalepnicu potrebno je da pošaljete 1 SMS (200rsd) sa porukom 858 na 3030 i pošaljete mi screenshot u PP ili Viber. Za veću nalepnicu potrebno je da pošaljete 2 SMS-a (2x200rsd) sa porukom 858 na 3030 i takođe mi pošaljete screenshot. Nalepnice ću vam slati običnom tj preporučenom pošiljkom o svom trošku, a da niko ne snosi bespotrebno troškove brzih pošti. Ukoliko neko želi da pošalje poruku i za neko drugo dete, nemam ništa protiv, dobiće nalepnicu svakako. Živi bili! Nikola Vukićević 0628138389 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Moze dva smsa za dve male? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 22, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Šalji sliku i adresu za slanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 22, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ Kolega, preduhitrio te jedan kolega koji je već poslao za malu, nisam signalizirao na vreme. Tako da mogu samo 1 malu da ti potvrdim kad potvrdiš SMS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnicu već imam, porukicu šaljem! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 23, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Obe male su rezervisane, aktuelne samo 4 velike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sms, nalepnice se odricem ... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnicu imam... ne treba! SMS poslat! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja maznuo jednu malu, inace mesecno uvek koju poruku na 3030 posaljem. Kad vidim decu nemam srca da ne posaljem. Kad bi napravili nekako da se pretplatimo pa da skidaju u korist fondacije mesecno. Al tu bi se vec neko ugradio i ne bi bilo namenski... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 23, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Još 3 velike su ostale. Pa i mi isto, svaki mesec neka hiljada dinara ode na poruke. Sestra iz G. Milanovca mi skrenula pažnju na malu Aniku pa ajde iole neki doprinos da se da ili da se skrene pažnja. Što se tiče pretplate, kolega @prezime ime ima odličnu ideju i kontaktirao je čelne ljude BJB-a, pa nadam se da će to zaživeti. Veoma plemenita akcija u suštini koju kolega ima na pameti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napravim posebnu temu, ali mogu i ovde da pohvalim nase (moje) kolege iz moto klubova iz Uzica na učešću u proslonedeljnoj akciji prikupljanja novca za našu malu sugradjanku Andjelinu. Skupljeno je nekih 1.000e otprilike. Tokom cele nedelje smo se skupljali na Gradskom trgu pored kutije za novac od 19 do 22h. Druzili se, upoznavali zainteresovane sa motorima, slikanje na motorima (uglavnom najmlađi) i sakupljali novac. Spojili smo i lepo i korisno. Možda nekome ideja posluži pa da se svuda po gradovima u Srbiji organizuju slične akcije. Širimo lepu sliku o motoristima i pomažemo drugima. Evo par slika. Izvinjavam se na malom off-u. 4 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za akciju. Pustio sam poruku. Nego, hteo sam da prikazem i dobar gest kafica u Temerinu - Pausse, gde je juce mogla da se plati kafa porukom na 3030 ( doduse, za drugo dete) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi,samo nastavite,mene zena pita kako nam je to poskupeo box paket,ja samo rekao cuti ne pitaj,da je srece da moze i vise i da nikom ne treba i onda pobesnim kad se setim da za jedan lek za decu treba 2,4 miliona evra-pa za cega majku vam prokletu jebem i prokleta drzava plati za onog kretena sto je prebio amerikanca 900000 dolara a za decu nemaju,more mars gnjide najvece. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 23, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @VelikaBeba Ako želiš veću nalepnicu, pošalji adresu na pp da pošaljem. Hvala! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 23, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Još dve velike su preostale... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Septembar 30, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 9/23/2020 at 11:05 PM, nikvuksa said: Još dve velike su preostale... Две поруке послао. Кола немам тако да ми налепница не треба али као да је имам. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dve poruke poslate, za toliko se ima. Valjda bude za vise...pa da nam svima bude bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 1, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka Hvala. Ako si zainteresovana za nalepnicu, pošalji adresu na PP. Preostale su mi još 2 velike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Octobar 1, 2020 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan +1Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se dobrim vraca 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 1, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @mrmiki Hvala! Šalji adresu na PP, to je poslednja slobodna nalepnica, šaljem sutra. @WlayCo je dobio jednu a @Nolanka se nije izjasnila. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 2, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na učestvovanju u ovoj maloj akciji. Sve nalepnice su podeljene! Uzdravlje! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...