feelgod 244 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem lonac koji je dosao na Banditu 1200 i bacao kususr pri svakom oduzimanju gasa. Cuje se brutalno ali je pocelo da me nervira, kako sam dobio i fabricki stavio sam njega i on mi vise prija. Sve dimenzije imate na fotkama a ako nekoga zanima nesto dodatno neka pita. Da napomenem da lonac ima pripadajuci DB killer. Pocetna cena 30e. Pitanja, ponude i sta god vas zanima na PP, u temi ili telefon 062/21-40-60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 19, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam zainteresovan, samo da mi sutra stigne sprava, pa da vidim gde moze da stane i kako bi izgledalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23633 Napisano Septembar 19, 2020 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takve "topice" pravi Darko iz Maglica, bas tih dimenzija i dizajna. Evo jednog na mojoj hondi, 120eura ga platih cini mi se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bi odusevljen izgledom ali nisam time sto je trebalo da sredjujem dizne na karbovima da bi to lepo radilo. Ovako posto sam imao original samo sam prisravio. Slobodno se javi, iskreno kazem original nije ali za 30e je bruka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Lepo topce, ovo moje je vidi se kvalitetno a ko ga je pravio pojma nemam. I prirubnica i gore lula i DB killer kao na nekim loncima srednje klase. Ko ga uzme za smesnu lovu nece se pokajati pa makar i ulozio jos 10e sa malo lima i perforirane cevi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 21, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sprava stigla juce. Ima nekih intervencija da bude po mom ukusu i volji. Ako se ne proda dok ne stigne na red, nadam se da ce moci da se upasuje ovde: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje se dosta ljudi ali bi da im ga poklonim. Moze popust za postarinu ali za DZ ipak ne moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...