bugiman 729 Napisano Septembar 18, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suziki Vstrom 1000cc `08, motor ima predjenih 80ak hiljada km, nista nije vracano prava kilometraza moguca svaka provera. Motor je u mom vlasnistvu nekih 4-5 godina i sve moguce boljke koje ima su resene, ali o tome cu pisati u nastavku. Motor od opreme poseduje: Rox podizace (original) Akrapovic auspuhe Rucice sa grejacima K&N filter vazduha Aluminijumski korman Maglenke Sediste sa gelom (samo vozac) GPS Led zadnje svetlo Led zmigavce Alumunijumske bocne kofere Zadnji Givi kofer E55 (nisam 100% siguran za tacnu oznaku) Crash bar Centralni stender Scotoiler MRA vizir Retrovizor Table na instrument tabli (custom made) Prednji kraj od Triumph tiger-a (vile upside down, Nissin kocione celjusti, trouglovi, branik) Nista nije budzeno sve je na sraf reseno. I vrv jos nesto Posedujem i sve fabricke delove koji su skinuti: vile, toruglovi, branik, auspuhe, zmigavci, stop svetlo, retrovizori itd. Sve moze da se vrati na fabricka podesavanja. Sve servise sam sam radio, tako da mogu za sve da garantujem, nikad nista nije stegnuto bez kilo kljuca. Boljke: TPS - stavljen nov Kocnince - stavljene Nissin Magnet - lepljen specijalnim lepkom i sad je 360 stepeni (ne moze da sklizne), balansiranje radjeno na masinskom fakultetu. Crevo ispod rezervoara (malo parce koje zna da propisa, cesta pojava) Vinklovan stator Pri svakom servisu proveravana pumpa goriva (usled nepaznje zna da korozira) I ovde vrv ima jos nesto ali ne mogu sad da se setim, za sve gore navedeno imam slike i za manje vise sve servise. Ovde zastajem sa pisanjem jer ako opisem sve trebace mi tri stranice, ostatak uzivo Mnogo para i ljubavi je ulozeno u motor, samo je prednji kraj placen preko 1000e, razlog prodaje ni sam ne znam. Verovatno jer ne znam sta vise mogu da budzim pa mi je postalo malo dosadno. Snage je za moje potrebe imao uvek dovoljno, po gradu nije vozen uvek duze ture itd itd. Sta bih jos mogao da dodam, hm, zbog svih modifikacija motor daleko bolji od klasnicnog stroma bar su takvi komentari koje sam dobijao. Cena za sve bi bila 5500e i to je fiksno, znam da nije najpovoljnija ali ako neko stavi sve od opreme na papir videce koji je iznos u pitanju Imam i file za sve sto je radjeno na tacnoj kilometrazi. Probna voznja, samo uz kes. 12 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9018 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Auuu jbt... Ima li lepšeg Stroma..Ovde čovek da se zapita da li da poželi brzu prodaju... Izvini za trol, ali stvarno ne videh sredjeniji strom.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Vrh!Nemaš temu gde si pisao ovo što si radio?Interesuje me merger sa Tigerom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je inače proglašen na VStrom regionalnom forumu za najlepši na Balkanu, uživo se svaka sitnica vidi daleko bolje od ovih slika. Imao sam prilike da ga vidim i zajasem uživo, šteta što se Bugi nije više potrudio oko slika, da dočara svaki detalj i sitnicu, kao na primer poklopac motora koji izgleda vanserijski, ali sasvim u skladu sa celim konceptom namunjene mašine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, X8 Vračar je napisao: Vrh! Nemaš temu gde si pisao ovo što si radio? Interesuje me merger sa Tigerom... Nazalost nemam temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, ima nove gume i akumulator. Registrovan do Maja '21. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog coveka se stvarno isplati kupiti motor, stvarno je bez mane 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio da pogledam motor, samo drugarski nazalost. Izgleda uzivo mnogo bolje nego na slikama... Gomila opreme i unikatnih detelja. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 27, 2020 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stvari koje sam zaboravio da napisem: - dogbone (podignut zadnji kraj) - ralica - disk lock sa alarmom - joskin regler - set za reparaciju vodene pumpe (kupljen za svaki slucaj kao rezerva) - drzac za telefon sa 12v usb-om (aluminijumski) - nosac za navigaciju - voltmetar i termometar - zakljucavanje kacige - pancir creva - Co2 set za krpljenje guma Pored novih guma i akomulator, pre 50ak km stavljene i nove iridijumske svecice, antifriz, ulje i semeringe u vilama, ocisceni usisi, prednji lancanik. Promenio Septembar 27, 2020 član bugiman Dick - > Disk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, bugiman said: dick lock sa alarmom Hahahahahhahahhahaha, rasplakah se ovaj komad opreme je garant lepša polovina kupila, kad ides na vožnju bez nje 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 27, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Markone88 je napisao: Hahahahahhahahhahaha, rasplakah se ovaj komad opreme je garant lepša polovina kupila, kad ides na vožnju bez nje Stize joj SMS poruka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 4500e bez akrapa i nosaca i kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1879 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 2866 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nagon nemam pogon 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan 4500e bez akrapa i nosaca i kofera. Jel to znaci da su akrapi na prodaju?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko prodam motor bez akrapa i kofera onda da, ali dok ne prodam ne bih nista posebno prodavao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 5, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Posteno.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 7, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan B R U T A L N O ! ! ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 27, 2020 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Motor je vrhunski, dosta ljubavi i paznji ulozeno Promenio Octobar 27, 2020 član Culle Test 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 6, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2020. at 20:28, bugiman je napisao: Prodajem Suziki Vstrom 1000cc `08, motor ima predjenih 80ak hiljada km, nista nije vracano prava kilometraza moguca svaka provera. Motor je u mom vlasnistvu nekih 4-5 godina i sve moguce boljke koje ima su resene, ali o tome cu pisati u nastavku. Motor od opreme poseduje: Rox podizace (original) Akrapovic auspuhe Rucice sa grejacima K&N filter vazduha Aluminijumski korman Maglenke Sediste sa gelom (samo vozac) GPS Led zadnje svetlo Led zmigavce Alumunijumske bocne kofere Zadnji Givi kofer E55 (nisam 100% siguran za tacnu oznaku) Crash bar Centralni stender Scotoiler MRA vizir Retrovizor Table na instrument tabli (custom made) Prednji kraj od Triumph tiger-a (vile upside down, Nissin kocione celjusti, trouglovi, branik) Nista nije budzeno sve je na sraf reseno. I vrv jos nesto Posedujem i sve fabricke delove koji su skinuti: vile, toruglovi, branik, auspuhe, zmigavci, stop svetlo, retrovizori itd. Sve moze da se vrati na fabricka podesavanja. Sve servise sam sam radio, tako da mogu za sve da garantujem, nikad nista nije stegnuto bez kilo kljuca. Boljke: TPS - stavljen nov Kocnince - stavljene Nissin Magnet - lepljen specijalnim lepkom i sad je 360 stepeni (ne moze da sklizne), balansiranje radjeno na masinskom fakultetu. Crevo ispod rezervoara (malo parce koje zna da propisa, cesta pojava) Vinklovan stator Pri svakom servisu proveravana pumpa goriva (usled nepaznje zna da korozira) I ovde vrv ima jos nesto ali ne mogu sad da se setim, za sve gore navedeno imam slike i za manje vise sve servise. Ovde zastajem sa pisanjem jer ako opisem sve trebace mi tri stranice, ostatak uzivo Mnogo para i ljubavi je ulozeno u motor, samo je prednji kraj placen preko 1000e, razlog prodaje ni sam ne znam. Verovatno jer ne znam sta vise mogu da budzim pa mi je postalo malo dosadno. Snage je za moje potrebe imao uvek dovoljno, po gradu nije vozen uvek duze ture itd itd. Sta bih jos mogao da dodam, hm, zbog svih modifikacija motor daleko bolji od klasnicnog stroma bar su takvi komentari koje sam dobijao. Cena za sve bi bila 5500e i to je fiksno, znam da nije najpovoljnija ali ako neko stavi sve od opreme na papir videce koji je iznos u pitanju Imam i file za sve sto je radjeno na tacnoj kilometrazi. Probna voznja, samo uz kes. Promenio Maj 6, 2021 član Bob Rock70 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bob Rock70 je napisao: Lep motor,čestitam na prodaji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dovodis me da ti ponudim Bandita 1250Fa...tu je na oglasu za menjažu...imao sam Stroma pre njega ali mi je bio slab agregat i obrtni momenat,Bandit je klasa iznad ali nema Stromovu udobnost a ja sam čovek od 6 banki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Priblizio sam ti oglasa da ga lakše nadješ...dao ga je Zema u moje ime posto nisam imao dovoljno statusa za 11 godina boravka...čudan neki svet se ovde okuplja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, ali motor je prodat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Maj 14, 2021 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na prodaji, dokazao si da je veoma lako prodati motor kada si pedantan i kada mozes da dokumentujes svaki servis popravku i upgrade. Neka ti je srećno sa nekim novim ljubimcem, a kada ga budes nadogradjivao, otvori temu na forumu da vidimo kako se to radi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...