cr4zyzola 860 Napisano Septembar 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lancia Dedra 1.8 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Lancia Dedra 1.8, 1992. godište, Limuzina, Benzin 1798 cm3, vozilo prešlo 178416 km, Čačak. Putnička vozila - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6358 Napisano Septembar 12, 2020 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Motor duva? Trap? Potrosnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Septembar 12, 2020 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I da je sve lose opet jeftiniji od bicikla. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6358 Napisano Septembar 12, 2020 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Septembar 12, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Cale ima istu ovakvu(samo 1.9 tds) vec 22god i vozi je i dan danas.Ja ne pamtim da li ga je ikada ostavio taj auto na putu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6073 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 1487 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Koji je razlog prodaje? Je l' cena fiksna? Salim se, naravno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Septembar 12, 2020 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Arakis said: Motor duva? Trap? Potrosnja? Zaboravio si jos da pitas jel salje kurirskim sluzbama i cija je postarina? 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6358 Napisano Septembar 12, 2020 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 12, 2020 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Limuzina sa klimom i 2 nove zimske gume = 250e. Ko postavi pitanje = šamar 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6358 Napisano Septembar 12, 2020 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pljas! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4460 Napisano Septembar 12, 2020 motoras, 2532 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio ovakav auto. Stvarno samo lepe utiske imam. Vozio je na plin.Za to kratko vreme koliko je bila kod mene stradala je vodena pumpa i brava na jednim vratima nije radila kad je stigla kod mene. Klima ,podizaci,svako dugme,muzika... sve je radilo perfektno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 1718 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji mogucnost da se tamo produzi registracija? Pitam eventualno zbog lakseg transporta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 12, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam vlasnik od 2004 do2018 .Auto bollji teško da ima,pocinkovana karoserija,održavanje nema a ako ima postoje delovi od fijata, cena smešna,komšija prodo pre neki dan neku krš trulu korsu ,iz osamdesetih za 350 evra a nema ni plin. Ja sam moju prodo za 1200 e i to su se otimali što me je iznenadilo i mogu da garantujem da je to bio za tu cenu ubedljivo najbolji i najlepši i najčuvaniji auto u državi. Ima negde na forumu oglas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Septembar 12, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Biker Q je napisao: Jel postoji mogucnost da se tamo produzi registracija? Pitam eventualno zbog lakseg transporta. tesko ne vodi se na mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Septembar 12, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Marko05 je napisao: Koji je razlog prodaje? Je l' cena fiksna? Salim se, naravno! vozim firmin auto ovaj samo stoji i smeta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Septembar 12, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Arakis je napisao: Motor duva? Trap? Potrosnja? ne zvecka ko taksi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8327 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 1741 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Lanće..puste želje pusti snovi moje mladosti. Ne mogu da verujem da se još nije pojavio neki trgovac jer, bezmalo, te alu-felne sa gumama vrede toliko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...