Jump to content

Moto Zajednica

pozdrav svima brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Poz svima,my name is Bond James bond :) salim se zovem se Milan 32g i citam vas vec pa ima duze od godinu dana recimo i eto resih da se prikljucim...

Do sad nisam imao preke potrebe jer sam na skoro sve sto me je zanimalo vec nalazio odgovor.

Ali sada me muci jedan problem doduse slatke muke ali ipak VELIKE

Bivsi sam vozac apn-ca mz-a raznih krpljenih bmw-ova i eto i nekog kineskog chopera, ali konacno je i meni svanulo te upale neke parice a gde ce covek da ih potrosi nego na motor zar ne ?

E tu nastaje problem... do sada sve sto sam kupovao bilo zato sto je ispadalo tako u nekoj konpenzaciji a i zbog manjka novca vozeno je sta se ima vazno je bilo da se vozi. A pravio sam kilometre i kilometre nebitno sa kojim

E sad imam nekih 6000 eura za kupovinu ali nikad tezi izbor... srce me vuce prema jednoj vrsti motora ( bandit 600 , er6 od kawe ... ) , cura drustvo i psti popularitet drugoj vrsti ( R modeli ) a pamet i normalno razmisljanje pak trecoj ( KLE, Strom, xt660x ) ... a u svokoj od njih po par modela... uzas uzas i uzas !!! Velike muke verujte mi !

Pa vidim pomogli ste mnogima pa rekoh i meni ako mozete i nije problem

brmmmm brmmmmmmmmmmmmm

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Dobrodošao  :D;)

6000€ je dosta para, pa bih ti savetovao, ako odustaneš od kupovine R-a, da kupiš novi motor.

Od Kawasakija uzmi u obzir i Z750.

• U prolazu, 3 postova

hvala

citao sam dosta bar 70% tema oko toga !

postavicu svoju jer vidim da nije praksa da se u dobrodosli pitaju takve stvari :)

p.s. neko rece zeca 750 ? uhhh naravno da mi je i on opcija i to nov ! i to onaj deo srcani uz bandita i fazera :) no pisacu novu temu pod forumom motori...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja