vukan 4 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala ljudi... i drugi put za one koji ne mogu da skinu ovaj video file poslacu im DVD, samo nek sibnu adresu na PM nego, evo i linkova za youtube: BJB Golija part 1 BJB Golija part 2 Ko nema mogucnosti da skine video moze da dobije CD od mene, svakog radnog dana od 10h (ako se ne uspavam ) do 17h na Trgu Republike. mogu da ti dostavim ja i DVD sa kvalitetnijom slikom @ Vukan Znas onog Vukasina sa kojim si isao da slusas Lenny Kravitza? E, to je moj rodjeni brat ;D joj, ne secam se koga sam sve sreo na Lennyju, razumeces - prekinuo sam se mozda me podsetis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema mogucnosti da skine video moze da dobije CD od mene, svakog radnog dana od 10h (ako se ne uspavam ) do 17h na Trgu Republike. mogu da ti dostavim ja i DVD sa kvalitetnijom slikom @ Vukan Znas onog Vukasina sa kojim si isao da slusas Lenny Kravitza? E, to je moj rodjeni brat ;D joj, ne secam se koga sam sve sreo na Lennyju, razumeces - prekinuo sam se mozda me podsetis? Vukasin sa dugackom kosom i njegova devojka Nina, a oboje sa ALU. Rings any bells? Hajd' da se nesto dogovaramo za taj DVD, a ja sam voljan da ga dalje distribuiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Vukasin sa dugackom kosom i njegova devojka Nina, a oboje sa ALU. Rings any bells? Hajd' da se nesto dogovaramo za taj DVD, a ja sam voljan da ga dalje distribuiram eeeeeee, da! kako da ga ne znam eto, mali je BG! nego, mogu jos danas popodne da ti dostavim DVD, aj sibni mi tvoj mob na PM pa da se cujemo i dogovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih fotki, doduse sa mobilnog al mogu da prodju polazak iz BGa Sacekusa kod Kraljeva Manastir Zica Manastir Zica - deo ekipe iz sobe 311 Golija - Road to Nowhere ;D Neko sanja cehinje a neko Afriku (mala montaza ) Budjenje sobe 311 Jutarnje umivanje Ja na vrhu Silazak osvajaca Pincgauer i turisti Izvor Sacekusa u Cacku (povratak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan uh...nesto zeza server Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 27, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Motor:: Kinroad 250-XT, svrbi me Kocin Transalp opasno... a kako i ne bi - video si ga na delu jedan od trojice neustrasivih ali za sada to ja cesem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Avgust 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti češi..... ;D Vukane, divan film, gledali smo svi ovde u firmi, sad će me valjda bolje razumeti ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan motor sredjen, spavanje na goliji zakazano, krecem za par sati...bar na neki nacin da dozivim bjb druzenje da se nebi samo na tome zavrsilo...posetite i ovu temu, mozda imate nesto za mene ... klikni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 27, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam snimak,-extra je!Svaka cast majstore! Nego da pitam,-da li je na dvd-u isti snimak,ili je neko "produzeno izdanje"?Ako jeste,i ja se prijavljujem za jedan primerak. A ako nekoga interesuju slike sa mojeg aparata,mogu da ih posaljem na cd-u.Naravno da bih i ja voleo da imam i slike od vas ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 695 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vukane nadmasio si i Felinija Tvoje pokretne slike fenomenalno iskombinovane sa muzikom su ucinile da od srece poskakujem za kompom kao da sam u sedlu, ma krv mi je prokljucala od srece i uzbudjenja kakao smo lepo jahali i sekli vetrove i krivine , al mi se i srce opet sledilo od straha kad sam video Pinzgauer RALLY sa Golije Tri put ura za Vukana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam snimak,-extra je!Svaka cast majstore! Nego da pitam,-da li je na dvd-u isti snimak,ili je neko "produzeno izdanje"?Ako jeste,i ja se prijavljujem za jedan primerak. A ako nekoga interesuju slike sa mojeg aparata,mogu da ih posaljem na cd-u.Naravno da bih i ja voleo da imam i slike od vas ostalih. isti snimak je i na DVDu al boljeg kvaliteta tako da se detalji bolje vide/cuju. e sad, ko zeli bolje... saljem @ ostalima koji mi se zahvaljuju: opet hvala i vama na divnom druzenju - ovo je moj nacin da vam uzvratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vukane hvala ti mnogo na videu !!!!! Sreca te sam opet pozvan na posao gde imam brz internet pa uzivam u videu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!! Lep provod. Sledeće sezone ne propuštam priliku. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 27, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi Golijaši, Moram i ja da se upletem u vašu priču sa Golije, bezobzira što nisam bio sa vama, malo ču da offujem. Da sam bio sa vama, bilo bi mi drugi put. Zašto? Zato, jer sam davne 1976 bio učesnik vojnog manevra na tom području. Bio je "organizovan" sa strane tadašnje JNA pod imenom Golija '76, takodje u avgustu mesecu. Bio sam pripadnik beogradske vojne oblasti, rod pionirska inžinjerija i bio sam na manevru kao vojnik prisutan 14 dana. Sam manevar bio je velikih dimenzija, održavao se je na Goliji, a vojske bilo je sve do Sjenice. Pozvani i prisutni su tada bili brojni strani diplomati i vojni atašeji. Mi smo logorovali u selu Osaonica u šljiviku nekog domačina. Bez obzira, što je prošlo toliko godina, svega se živo sečam. Eto! P.s. Čehinja nije bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vukane, svaka ti cast na video snimku, sad kad nekome pricam kako nam je bilo, mogu i da pokazem! A muzika je objasnila, osetim onaj nalet adrenalina koji nas je pratio celim putem. Jedva cekam novu turu! Elem, posebno ti hvala sto nisi snimao Cehinje, sad sam gledao snimak sa zenom, i pogodite sta: i dalje sma ozenjen! ;D Samo, zbog tvog snimka, nema meni vise puta bez zene, dopalo joj se! Koco ceskaj motorce dobro, sledece sezone ja preuzimam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan po fotografijama i video snimcima se vidi da je bilo exstra a i kako ne bi bilo,zao mi je sto nisam bio al finansije mi to nisu dozvoljavale,ali bice jos voznji :-[ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Vukane, svaka ti cast na video snimku, sad kad nekome pricam kako nam je bilo, mogu i da pokazem! A muzika je objasnila, osetim onaj nalet adrenalina koji nas je pratio celim putem. Jedva cekam novu turu! Elem, posebno ti hvala sto nisi snimao Cehinje, sad sam gledao snimak sa zenom, i pogodite sta: i dalje sma ozenjen! ;D Samo, zbog tvog snimka, nema meni vise puta bez zene, dopalo joj se! Koco ceskaj motorce dobro, sledece sezone ja preuzimam! ;D cehinje su izuzete iz ovog videa da bi izbegli medjunarodni incident Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cehinje su izuzete iz ovog videa da bi izbegli medjunarodni incident A verovatno i medjbracni ;D Slike sve sam pogledao, sjajne su, a provod je sigurno bio jos i bolji. Video cu da skinem kad mi zavrsi ovaj film sto skidam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo drustvo,lepa lokacija,lepa voznja.Sta reci?Ko nije bio dosta je propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cehinje, Cehinje, Cehinje, ali okreni obrni, nijedne Cehinje ne vidoh jos. Sve nesto pocinjem da sumnjam da je to bila ekskurzija muzicke skole, generacija 1950. pa ne smete da kacite slike. ;D Kako god, vidim da ste se jako lepo proveli, a posebno mi je drago da vam se Golija dopala. Mogu samo da zavidim i proklinjem dan kad sam upisao fakultet, sta sve propustam zbog njega, ekskurziju Cehinja ejjjjj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo drustvo,lepa lokacija,lepa voznja.Sta reci?Ko nije bio dosta je propustio vadi mast na tanku slamcicu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je pao da se slike Cehinja ne objavljuju zbog nas ozenjenih da ne bi dosli u nezgodnu situaciju.Ovako cemo moci ponovo na voznje a onako bojim se da bi se grupa dobro smanjila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan po fotografijama i video snimcima se vidi da je bilo exstra a i kako ne bi bilo,zao mi je sto nisam bio al finansije mi to nisu dozvoljavale,ali bice jos voznji :-[ :'( Bobane, zao mi je sto nisi mogao da ides sa nama. Ja sam isto u jezivoj frci s parama , ali bi se odrekao glupih kafica i odvojio te pare tebi bar za benzin. Sigurno bi se pridruzili i ostali toj akciji i pomogli bi ti da podjes sa nama na put. Ja ne moram da jedem rostilj, meni je dovoljna pasteta i lebac da bi skromnim doprinosom omogucio nekome ko je cestit da ide sa nama. Veliki pozdrav druze !!! PS Sada sam pogledao ceo video natenane kod kuce i moram reci da sam impresioniran samom zeljom da se ubaci i muzika i text i sve to lepo aranzirano. Vukane , hvala ti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 27, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan a da zaboravih ovo da okacim koliko konja ima ispred saluna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre ovog putesestvija ni sanjao nisam da ovako nesto lepo moze da mi se desi.Sad na stranu dragoceno iskustvo,ispitivanje granica mogucnosti jednog kineskog motora ( a i njegovog vozaca),predivni predeli i mesta koja smo obisli.Fascinantno je to da neke ljude prvi put sretnes,i osecas kao da ste prijatelji dugi niz godina.Ako je to bio cilj osnivaca ove zajednice(a mislim da jeste),onda je u potpunosti ispunjen!Sa takvim drugarima boravak na bilo kom mestu je zadovoljstvo i uzivanje. Nisam bas nesto recit da vam opisem koliko mi je drago sto ovo nisam propustio,i mislim da svakako treba nastaviti u ovom maniru.Interesantno je da niko nije rekao nista lose o iskusenjima na koja je nas,i nase gvozdene konjice stavio nas drug Balalajko! Lalajko druze,sve ti je oprosteno :D veliki pozdrav sada vec legendarnoj sobi 311 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...