Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 23-24 avgust 2008, Golija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 167 postova

hvala, hvala ljudi...  i drugi put :)

za one koji ne mogu da skinu ovaj video file poslacu im DVD, samo nek sibnu adresu na PM

nego, evo i linkova za youtube:

BJB Golija part 1

BJB Golija part 2

Ko nema mogucnosti da skine video moze da dobije CD od mene, svakog radnog dana od 10h (ako se ne uspavam  ;)) do 17h na Trgu Republike.

mogu da ti dostavim ja i DVD sa kvalitetnijom slikom :)

@ Vukan

Znas onog Vukasina sa kojim si isao da slusas Lenny Kravitza? E, to je moj rodjeni brat  ;D

joj, ne secam se koga sam sve sreo na Lennyju, razumeces - prekinuo sam se ;) mozda me podsetis?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi

Ko nema mogucnosti da skine video moze da dobije CD od mene, svakog radnog dana od 10h (ako se ne uspavam  ;)) do 17h na Trgu Republike.

mogu da ti dostavim ja i DVD sa kvalitetnijom slikom :)

@ Vukan

Znas onog Vukasina sa kojim si isao da slusas Lenny Kravitza? E, to je moj rodjeni brat  ;D

joj, ne secam se koga sam sve sreo na Lennyju, razumeces - prekinuo sam se ;) mozda me podsetis?

Vukasin sa dugackom kosom i njegova devojka Nina, a oboje sa ALU.

Rings any bells? ;)

Hajd' da se nesto dogovaramo za taj DVD, a ja sam voljan da ga dalje distribuiram :)

Vukasin sa dugackom kosom i njegova devojka Nina, a oboje sa ALU.

Rings any bells? ;)

Hajd' da se nesto dogovaramo za taj DVD, a ja sam voljan da ga dalje distribuiram :)

eeeeeee, da! kako da ga ne znam :)  eto, mali je BG!

nego, mogu jos danas popodne da ti dostavim DVD, aj sibni mi tvoj mob na PM pa da se cujemo i dogovaramo

evo i mojih fotki, doduse sa mobilnog al mogu da prodju

polazak iz BGa

404.jpg

Sacekusa kod Kraljeva

DzNjh_082320083343ez2.jpg

Manastir Zica

6vod8_082320083347wn5.jpg

Manastir Zica - deo ekipe iz  sobe 311

404.jpg

Golija - Road to Nowhere  ;D

ybiUW_082320083365ec4.jpg

Neko sanja cehinje a neko Afriku (mala montaza :) )

dXv9f_082420083378afrikayo3.jpg

Budjenje sobe 311

cdpj3_082420083379lb6.jpg

Jutarnje umivanje

EczcT_082420083385gu0.jpg

Ja na vrhu

El7lh_082420083398bm4.jpg

Silazak osvajaca

HjWsW_082420083401il5.jpg

Pincgauer i turisti

69m7B_082420083406lc2.jpg

Izvor

ucpKg_082420083412ox9.jpg

Sacekusa u Cacku (povratak)

hXY4h_082420083414of8.jpg

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Motor:: Kinroad 250-XT, svrbi me Kocin Transalp opasno...

a kako i ne bi - video si ga na delu ;) jedan od trojice neustrasivih :D

LB22b_golijaoffroad800x600dl2.th.jpg

QuJzg_sta60235800x600ig1.th.jpg

ali za sada to ja cesem :D :D :P

• Svakom po zasluzi, 12435 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Samo ti češi..... ;D

Vukane, divan film, gledali smo svi ovde u firmi, sad će me valjda bolje razumeti ;D ;D

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

motor sredjen, spavanje na goliji zakazano, krecem za par sati...bar na neki nacin da dozivim bjb druzenje ;)

da se nebi samo na tome zavrsilo...posetite i ovu temu, mozda imate nesto za mene ... klikni

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Skinuo sam snimak,-extra je!Svaka cast majstore!

Nego da pitam,-da li je na dvd-u isti snimak,ili je neko "produzeno izdanje"?Ako jeste,i ja se prijavljujem za jedan primerak.

A ako nekoga interesuju slike sa mojeg aparata,mogu da ih posaljem na cd-u.Naravno da bih i ja voleo da imam i slike od vas ostalih.

• Drug član, 1731 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Vukane nadmasio si i Felinija :D Tvoje pokretne slike fenomenalno iskombinovane sa muzikom su ucinile da od srece poskakujem za kompom kao da sam u sedlu, ma krv mi je prokljucala od srece i uzbudjenja kakao smo lepo jahali i sekli vetrove i krivine ;) , al mi se i srce opet sledilo od straha kad sam video Pinzgauer RALLY sa Golije ;)

Tri put ura za Vukana 8)

Skinuo sam snimak,-extra je!Svaka cast majstore!

Nego da pitam,-da li je na dvd-u isti snimak,ili je neko "produzeno izdanje"?Ako jeste,i ja se prijavljujem za jedan primerak.

A ako nekoga interesuju slike sa mojeg aparata,mogu da ih posaljem na cd-u.Naravno da bih i ja voleo da imam i slike od vas ostalih.

isti snimak je i na DVDu al boljeg kvaliteta tako da se detalji bolje vide/cuju. e sad, ko zeli bolje... saljem :)

@ ostalima koji mi se zahvaljuju:

opet hvala i vama na divnom druzenju - ovo je moj nacin da vam uzvratim :)

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Vukane hvala ti mnogo na videu !!!!!  Sreca te sam opet pozvan na posao gde imam brz internet pa uzivam u videu  :)

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Drugovi Golijaši,

Moram i ja da se upletem u vašu priču sa Golije, bezobzira što nisam bio sa vama, malo ču da offujem.

Da sam bio sa vama, bilo bi mi drugi put.

Zašto?

Zato, jer sam davne 1976 bio učesnik vojnog manevra na tom području. Bio je "organizovan" sa strane tadašnje JNA pod imenom Golija '76, takodje u avgustu mesecu. Bio sam pripadnik beogradske vojne oblasti, rod pionirska inžinjerija i bio sam na manevru kao vojnik prisutan 14 dana. Sam manevar bio je velikih dimenzija, održavao se je na Goliji, a vojske bilo je sve do Sjenice. Pozvani i prisutni su tada bili brojni strani diplomati i vojni atašeji.

Mi smo logorovali u selu Osaonica u šljiviku nekog domačina. Bez obzira, što je prošlo toliko godina, svega se živo sečam.

Eto!

P.s. Čehinja nije bilo!

• Zainteresovan, 830 postova

Vukane, svaka ti cast na video snimku, sad kad nekome pricam kako nam je bilo, mogu i da pokazem! A muzika je objasnila, osetim onaj nalet adrenalina koji nas je pratio celim putem. Jedva cekam novu turu!

Elem, posebno ti hvala sto nisi snimao Cehinje, sad sam gledao snimak sa zenom, i pogodite sta: i dalje sma ozenjen!  ;D

Samo, zbog tvog snimka, nema meni vise puta bez zene, dopalo joj se! Koco ceskaj motorce dobro, sledece sezone ja preuzimam!  ;D

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

po fotografijama i video snimcima se vidi da je bilo exstra a i kako ne bi bilo,zao mi je sto nisam bio al finansije mi to nisu dozvoljavale,ali bice jos voznji  :-[ :'(

Vukane, svaka ti cast na video snimku, sad kad nekome pricam kako nam je bilo, mogu i da pokazem! A muzika je objasnila, osetim onaj nalet adrenalina koji nas je pratio celim putem. Jedva cekam novu turu!

Elem, posebno ti hvala sto nisi snimao Cehinje, sad sam gledao snimak sa zenom, i pogodite sta: i dalje sma ozenjen!  ;D

Samo, zbog tvog snimka, nema meni vise puta bez zene, dopalo joj se! Koco ceskaj motorce dobro, sledece sezone ja preuzimam!  ;D

cehinje su izuzete iz ovog videa da bi izbegli medjunarodni incident :)

• Svrati ponekad, 245 postova

cehinje su izuzete iz ovog videa da bi izbegli medjunarodni incident

A verovatno i medjbracni  ;D

Slike sve sam pogledao, sjajne su, a provod je sigurno bio jos i bolji. Video cu da skinem kad mi zavrsi ovaj film sto skidam...

Guest Cubric

Cehinje, Cehinje, Cehinje, ali okreni obrni, nijedne Cehinje ne vidoh jos. Sve nesto pocinjem da sumnjam da je to bila ekskurzija muzicke skole, generacija 1950. pa ne smete da kacite slike. ;D

Kako god, vidim da ste se jako lepo proveli, a posebno mi je drago da vam se Golija dopala. Mogu samo da zavidim i proklinjem dan kad sam upisao fakultet, sta sve propustam zbog njega, ekskurziju Cehinja ejjjjj!!!

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Dogovor je pao da se slike Cehinja ne objavljuju zbog nas ozenjenih da ne bi dosli u nezgodnu situaciju.Ovako cemo moci ponovo na voznje a onako bojim se da bi se grupa dobro smanjila.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

po fotografijama i video snimcima se vidi da je bilo exstra a i kako ne bi bilo,zao mi je sto nisam bio al finansije mi to nisu dozvoljavale,ali bice jos voznji  :-[ :'(

Bobane, zao mi je sto nisi mogao da ides sa nama. Ja sam isto u jezivoj frci s parama , ali bi se odrekao glupih kafica i odvojio te pare tebi bar za benzin. Sigurno bi se pridruzili i ostali toj  akciji i pomogli bi ti da podjes sa nama na put. Ja ne moram da jedem rostilj, meni je dovoljna pasteta i lebac da bi skromnim doprinosom omogucio nekome ko je cestit da ide sa nama. Veliki pozdrav druze   !!!

PS  Sada sam pogledao ceo video natenane kod kuce i moram reci da sam impresioniran samom zeljom da se ubaci i muzika i text i sve to lepo aranzirano.  Vukane , hvala ti !!!

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Pre ovog putesestvija ni sanjao nisam da ovako nesto lepo moze da mi se desi.Sad na stranu dragoceno iskustvo,ispitivanje granica mogucnosti jednog kineskog motora ( a i njegovog vozaca),predivni predeli i mesta koja smo obisli.Fascinantno je to da neke ljude prvi put sretnes,i osecas kao da ste prijatelji dugi niz godina.Ako je to bio cilj osnivaca ove zajednice(a mislim da jeste),onda je u potpunosti ispunjen!Sa takvim drugarima boravak na bilo kom mestu je zadovoljstvo i uzivanje.

Nisam bas nesto recit da vam opisem koliko mi je drago sto ovo nisam propustio,i mislim da svakako treba nastaviti u ovom maniru.Interesantno je da niko nije rekao nista lose o iskusenjima na koja je nas,i nase gvozdene konjice stavio nas drug Balalajko!  :D

Lalajko druze,sve ti je  oprosteno  :D :D :D

veliki pozdrav sada vec legendarnoj sobi 311

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja