Gremlin 24 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko postavi sliku Čehinja plaćam mu pivo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, baš mu lepo čuči... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Djurdjevi stupovi... Nocni odlazak na Goliju... Vece na Goliji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jutro, skidanje prasine... Nas hotel... Hardver... Jutarnja kafa... Pa dorucak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Polazimo "gore"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan evo malo nasumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo u planinarenje, vrh je preko 1800 metara visok... "Sta mi je ovo trebalo..." Put kojim smo sinoc doputovali iz Pazara... Cestitke za okoncan uspon... Vracamo se istim tempom... Najhladnija voda koju sam ikad pio negde pored puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo kuci, opet makadam... ...ali ne daleko... Ivanjica, skretanje na pumpu... ...pa preko planine Jelice sa puno stecaka ka Cacku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan eh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan brate,kol`ko je visok Nikola (Kruz) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jel sam smorio? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan brate,kol`ko je visok Nikola (Kruz) ;D ma nije puno (2,07), nego nam losi aparati ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan brate,kol`ko je visok Nikola (Kruz) ;D ma nije puno (2,07), nego nam losi aparati ;D ;D ;D :smajli kojem pada vilica: hehe..znaci ovako nekako izgleda..kao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan neki dragi ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 25, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan p.s. zvao sam hotel da potvrdim svoju rezervaciju i pitao za tu grupu sto im dolazi. kazu da su u pitanju neki penzioneri chesi na proputovanju sa mora iz cg ja bre ljudi ne znam odakle vam ta ideja o mladim chehinjama ??? il je to neko medju nama babo.ebac :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u stvari,imamo interni dogovor da ne pricamo,i ne kacimo slike chehinja,pa da se jedete jos vise sto niste bili :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan soba 311,i pridruzeni clanovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno necu vise,obecavam.Mada..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jos samo 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Forest @Blackbite A taman sam hteo da mu kazem da nije video tvoju kosu pa ja sam mala beba Jos samo pola metra i necu vise. Obecavam ;D nego ovo mi ne lici na dobro,izgleda da imamo izdajnika u nasim redovima E dabogda mu se migavci izvrnuli Nego stvarno kako je ovo uspeo? Vidim da je skinuo nosace kofera i stavio migavce na blatobran - negde u tom procesu se nesto izvrnulo. Ali majku mu Nikola zar nisi primetio nista "cudno" na motoru :o. Umro sam od smeha kad sam video sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ko postavi sliku Čehinja plaćam mu pivo... ;D ;D ;D ;D ;D Probudim se ja oko 7, bacim pogled kroz prozor i imam sta da vidim! Dohvatim foto aparat i uslikam materijalni dokaz! :o Gdjica Marketa, koju smo upoznali prosle veceri (posto je Kocha otisao na spavanje ) izlazi kroz prozor Kepove sobe... Nije ostavila ni telefon ni email, ali je rekla da je sajt muzicke skole u koju idu ona i njene drugarice sa kojima je doputovala na Goliju: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Czech_female_adult_models 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ne, nisu meni migavci uvek tako, to je neka eksperimentalna tehnika, novokineska. migavci inace stoje normalno, ali kako se penje nadmorska visina, oni gube obicnu saobracajnu funkciju, okrecu se na goe i signaliziraju kineskom satelitu, posto na visini i u bespucu u kom smo mi bili, veca sansa da te udari avaks nego kamion! :) Posle toga, kada smo stigli u bazni kamp, prosto sam ih resetovao na saobracajnu funkciju ukucavsi pin ispod tablice i strucno ih zavrnuvsi iz zgloba! ;D ;D ;D A jos jednom, od srca, Ruska, velika ti hvala za Afriku, zaljubio sam se, eno Kinroud nece prica samnom vec dva dana, a da mi da mogu samo da sanjam, spavam na kaucu sto se njega tice. Kurvica kineska, nadurio se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On se nadurio, a ja se bogami (na)endurio!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...