Milan_Silni 7 Napisano Avgust 31, 2020 U prolazu, 17 postova Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nigde da pronađem da li bi mi odgovarao ovaj novi skuter jer sam 195. A ne mogu nigde da sednem..probam jer mi je iskočio ovaj nov skuter povoljno a ja trenutno nisam u SRB i eto kupio bih ga na neviđeno. Gledao sam i po you tube i po forumima i nigde ništa za ovaj 350. Glupo mi kupiti pa posle da se osećam neudobno na dužim relacijama ..da mi korman udara u noge i slično . Zna li neko nekoga sa ovom visinom a da vozi ovaj nov model i šta kaže za udobnost i ostalo. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Avgust 31, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ni na jednom Beveriju se neces osecati ugodno na duzim relacijama i da si nizi a posebno zbog te visine. Msm da se sa tom visinom mozes pronaci na nekom Burgmanu ili Silver wingu, pogodni zbog polozaja nogu, pogotovo za tebe od 195.....Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece kolega, i nizi posle duze voznje imaju problem, sam polozaj nogu je bas nezgodan na tom skuteru, jos kad se uzme tvoja visina u obzir.... Bugii ili silwer i uzivas.. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan_Silni 7 Napisano Avgust 31, 2020 U prolazu, 17 postova Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nekog iskustva sa skuterima...ali primetio sam na pr da su na Burgman 400 manji točkovi....a verujem da je nov skuplji dosta od Beverly 350. Dali je u suštini bolje sa većim točkovima..ili to nema veze u suštini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Avgust 31, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima veze, što veći točak to bolje, lakse preći neravninu, rupu, prepreku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...