Jump to content

Moto Zajednica

Milan_Silni

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Milan_Silni

  • Rođendan Januar 1

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    BMW R1200 GSA

Poslednji posetioci profila

466 profile views

Milan_Silni's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Nemam nekog iskustva sa skuterima...ali primetio sam na pr da su na Burgman 400 manji točkovi....a verujem da je nov skuplji dosta od Beverly 350. Dali je u suštini bolje sa većim točkovima..ili to nema veze u suštini.
  2. Ne mogu nigde da pronađem da li bi mi odgovarao ovaj novi skuter jer sam 195. A ne mogu nigde da sednem..probam jer mi je iskočio ovaj nov skuter povoljno a ja trenutno nisam u SRB i eto kupio bih ga na neviđeno. Gledao sam i po you tube i po forumima i nigde ništa za ovaj 350. Glupo mi kupiti pa posle da se osećam neudobno na dužim relacijama ..da mi korman udara u noge i slično . Zna li neko nekoga sa ovom visinom a da vozi ovaj nov model i šta kaže za udobnost i ostalo. Hvala.
  3. Ma neeee... To je bilo da je gorivo na rezervi... Kakav servis sa 0km???
  4. Evo..posle dužeg odabira..konačno sam uzeo GSA.
  5. A misliš da bi nama... eto iste visine smo..više pasovao ovaj R1200
  6. Mnoge se stvari promenile od ove teme...izašao novi Strom i taman se rešio da pazarim..kada u gradu vidim grupu ljudi od 10tak motora...pretežno BMW R 1200 ..i onako kažem evo ja uzimam ovog novog 650 I oni me gledaju i kažu... Paaa mislim da ćeš pogrešiti jer je mali za tebe...imalo par drugara i morali da prodaju jer nisu nikako mogli da se upakuju... Svi su uzeli posle toga BMW. Ne mogu da verujem... Sada sam stvarno u nedoumici... Taj BMW...da iole vredi je preko 10hiljada polovan sa nekih 20hiljada km i više. Kaže probali su sa većim sedištem na stromu...pa dal reče da su menjali neku kosku...da bi ga povisili...i ništa nije vredelo... Ima li neko ko je preko 195cm...i preko105kg...da vozi stroma...šta on kaže?
  7. ajoj..gde rakiju..ne znam koliko je to pametna ideja..a mora da boli...mislim specijalno na ove moje sinuse... a o proleću..i ne pričaj mi..ali tada ..za sada i nemam nekog slobodnog vremena. ja sam probao sa nekim vodama iz okena..tj sprejevima..pa sam isto ispirao sinuse..isto tako nekim rastvorom morske soli...nakrenes se na stranu..staviš ono bokalče u jednu nozdrvu..i ono slobodnim padom uje u sinus..i izadje na drugi...na drugu nozdrvu..slobodnim padom...ali..slaba vajda od toga. no eto da ne skrecemo sa teme.. ovih dna treba da odem do Gruže..tu mi je najbliže da vidim sta ima od opreme. Pa ako nesto uzmem i nadjem resenje..javiću se..sa utiscima.
  8. hvala ti na odgovoru..predpostavljao sam da ce se pojaviti tu mokra podkapa i da ce biti vlage..i zato sam i pitao..da li ce magliti kaciga tj vizir... ali nisam znao da postoji ovaj pin lock sistem protiv zamagljivanja..eto vise vredi ova jedna informacija..i svrha foruma je upravo ta...schuberth c3 pro ima integrisan pin lock..pa ne bi trebalo da bude problema..
  9. Ja ne mogu da shvatim zasto vi mislite da se ja ovde sprdam..ali aj.. Sto se tiče toplijeg vazduha..mislio sam da se donekle taj vazduh koji izdišem zadržava u kacigi i uz pomoć podkape bi bio malo topliji od spoljnjeg..a vi kao da ste pali sa marsa.. da li je se neko od vas pokrio jorganom..ćebetom po glavi...specijalno dok smo bili klinci-NEMA grejanja u sobi....pa hladno u sobi ..i dok se ne zagrješ..ne izlaziš ispod.. .. ili ste svi imali centralno grejanje u kući pa niste imali potrebe za tim...ili se pak nikada niste pokrili ćebetom po glavi. na taj sam fazon mislio da malo toplijeg vazduha ostaje tu u kacigi..pa sam mislio da je to bolje rešeno uz pomoć neke podkape..da tu ostaje malo tog toplijeg vazduha -na koji ne bih tako baš reagovao. a vi navalili..ovaj nas zajebava..pa neki glupi komentari i podjebavanja sa vaše strane. Kao da niste čuli da neko može da bude alergičan na toplo- hladnu promenu...svega..pa i temperature vazduha...sto nije ni malo smešno..a pri tome voli da ima i vozi i motor i ATV..sem ako nam nije zabranjeno. no dobro... niko da kaže..a pitao sam..ima li pomoći ako se podkapa..koja je totalna...samo oči da vire..gde je pokriven nos i gde dišeš kroz nju...kakav je subjektivan osećaj...vazduh i dalje hladan..jer ipak si ispod kacige.. da li magli ili sta se desava..ili je isto kao da dišeš bez podkape. Lepo napisao..NIKADA nisam stavio pravu kacigu na glavu.... ne mogu da verujem.. nešto sam gledao..uzeću Schuberth C3 PRO...malo sam guglao..pa mislim da uz adekvatnu podkapu neće biti većih problema.
  10. Ma vozio tomos do sada onako iz zajebancije..i nikada zimi do sada.. sada imam i neki kvad...pa ce biti voznje i po snegu i minusu... tek treba da kupim opremu..zato i pitam koju...a da bi eto sačuvao ovo malo zdravlja...opet bolje da se informisem reko'. Nikada nisam stavljao full face kacigu...pa sam mislio da tu ima raznih varijanti..s raznim zastitama od vetra..hladnog vazduha...itd..itd a podkapa...videću..moram probati neku i videti sta mi odgovara.. Aj sad..jakne..pantalone..čizme...to može kako hoćeš..
  11. Ma šta se sprdam...ne curi to kao sa slavine..nego kako kad...nego samo kada sam na pr direktno izložen tom hladnom vazduhu kada mi direktno duva u nos..a minus veći. Video sam da te pod..ili potkape... imaju samo da se vide oči. ..ili otvorenije pa me zanimalo šta bi tu bilo bolje. .verovatno ste koristili oba tipa..da li magli na viziju itd. .. E sada za kacige vidim da je bolje da uzmem tu što može da se otvori... Imate li neki brend da mi preporučite...ili je to koliko para-toliko muzike.
  12. Postovanje imam problem sa sinusima i hladnim vazduhom..nekom .ebenom alergijom pa kada sam izložen hladnoći- direktno..počinje da mi curi nos...i to moze da bude veoma učestalo i dosadno.. .a voleo bih da vozim motor i po zimi...jer sam eto najviše dokon u- nov..dec..jan..feb..mart...pa bih voleo da vozim motor i u tim mesecima kada uslovi puta dozvole. Opremu nemam..pa ni iskustvo sa time..zato vas i molim za savet..jer nije mi baš idealno da stajem na svakih kilometar dva i tražim maramicu i brišem nos. .ebiga..naopak čovek.. E sada pitanje... vidim da imaju potkape koje bi mogle da se koriste ispod kacige....a i te kacige ..koju bih trebao da uzmem..verovatno full face... kako je kada se diše ispod nje...udišem li ja topao vazduh ili hladan..magli li to..ili je to rešeno nekom ventilacijom.. u suštini-šta bih ja trebao da kupim..da bih eto na neki način udisao neki topliji vazduh...ili kako to ide..jer ako bih udisao taj da kažem hladan vazduh spolja direktno.. mislim da bi mi cureli sinusi... a stajati svaki čas..pa još sada skidati i kacigu i sve..NEMA pojma... Zato vas i molim da mi preporučite šta da kupim....da ne bih napravio pogrešan izbor... može i preporuka brenda...jer stvarno nemam iskustva sa ovim. hvala puno.
  13. Ma znam da je strom..ali tel. prebaci na storm..jer mi je u dictionary uključen i eng...pa zato..a ja ne obratim pažnju. ..A strom reč. .naravno nema u rečniku i on prebaci sam....aj..kao da je to neka bitna stvar. A pitanje...da li bi ste vi sačekali model za 2016 god..jer kako sam ja gledao biće u crnoj boji..izgleda bruka...a moći ce da se poruči tek posle februara. ..tako mi reče onaj iz Balosave..tj tako mi odgovorio na mail..jer trenutno nisam u SRB. Znam da su boje stvar ukusa..al eto..čisto da vidim šta bi ste vi uradili.
  14. Pa eto..ja sam nekako prvo bio za Transalpa..valjda mi ta Honda nekako poznatiji..brend..ali eto uz vaše sugestije odlučio sam da uzmem novog storma. Nadam se da ću. .što kažete i uživati i voziti se i videti i doživeti puno lepih druženja. .i eto možda upoznati nekog od vas. Hvala vam. . Biće koja slika kad uzmem da se pohvalim... A posle toga konstatacije..gde i koje stvari od dodatne opreme da mu pridodam..od kofera pa na dalje....
  15. http://www.suzuki-srbija.rs/Moto-tehnicki.aspx?ID=74 Pa ništa. .onda da se nategnem sad i uzmem ovaj STROM DL 650 XA L5 za 7200 na akciji..(negde u novembru ću valjda moći) .ili da sačekam proleće ili leto i uzmem 2016..ali cena će sigurno biti veća. Nisam gledao da li će biti nekih noviteta za novi model..mislim 2016...ili je sve isto. I mislim da ovaj na akciji trenutno. .da nije sa abs.. i kakva su vaša iskustava. .sa abs na motorima. Treba li to.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja