AArnold 84 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo zamoljen sam od strane opstine da postavim temu ! U okviru Velikogospojinskih dana u Utorak 26 Avgusta odrzace se moto zurka na Tiskom keju . * Početak zurke 16:00 okupljanje * 18:00 klopa bajkerski pasulj dok traju zalihe !!!! * 19:00 Defile gradom posle defilea Streetfight Show -Dečko iz Bačke Topole! *20:00 Bajkerske igre ( Bacanje radilice ,Izbor za najbucniji motor merenje decibela ,Spora Trka itd) *21:00 Sveti gral Koncert , Orthodox Celts Evo i program za ostale dane atrakcija Konjijada,Subota 21:00 Zdravko Čolić, Nedelja 21:00 Severina .ponoc veliki vatromet !!! http://www.novibechej.com/aktuelno/gospojina%202008.htm Obezbedjen parking sa obezbedjenjem za motocikliste svih 6 dana dok traje festa ! Motorima ne naplacuju parking! I ljudi sve to za djabe znaci sve je free za bajkere plus obezbedjen kamp mesto za bajkere sa tusevima ,svi su dobrodosli u sto vecem broju . Pozdrav i vidimo se!!! Znaci ovako ja nisam organizator ja samo pomazem da sve prodje u najboljem redu i da se svi vi koji dodjete dobro osecate . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 13, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo zamoljen sam od strane opstine da postavim temu ! Obezbedjen parking sa obezbedjenjem za motocikliste svih 6 dana dok traje festa ! Motorima ne naplacuju parking! I ljudi sve to za djabe znaci sve je free za bajkere plus obezbedjen kamp mesto za bajkere sa tusevima ,svi su dobrodosli u sto vecem broju . :o :o :o da li je ovo znak da dolaze bolja vremena ili je predsednik opstine biker??? ;D ;D ;D u svakom slucaju kaciga dole mislim da ce ovo biti prvi moto skup koji cu posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 48 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nadam se da neces zameriti ako okacim program za one koje mrzi da citaju onoliko teksta na linku sto si dao? Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan E super posto ja sam sve podelio pa sam napamet pisao! Odlicno hvala. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan nije ni cudo sto ce biti dobro 064/2222-755 ATILA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan nije ni cudo sto ce biti dobro 064/2222-755 ATILA ;D ;D ;D E sad kako ce biti videcemo nadamo se najboljem em prvi put se odrzava ovako nesto a kod nas u N.Bečeju nema ni moto club ali ima dosta motora pa eto u z pomoc podrske opstine su omogucili neki dan i za bajkere a i predsednik opstine voli ovakve egzibicije sto mislim da je i dovelo do toga da se nesto preduzme bilo je pokusaja pravljenja nekog skupa ali kako sam cuo pre odjebani su onako ladno .Boze zdravlja pa cemo vidimo sta ce i kako ce biti u sustini druzenje je najbitnije u svemu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 14, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ja cu morati da dodjem kao pesak prodao bike,ili biciklom ipak i to su dva tocka pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno dolazim mislim de je naj bolje da inajmim sobu na nedelj dana pa da se preselim u n.becej.u subotu dolazim da wslusam colica u nedelju da gledam severinu i onda utorak zurka .bice ovo zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Biće biće vidimo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1964 Napisano Avgust 19, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super. Recite mi jos kako ide naziv opstine, tj. mesta u kom se to odrzava, da bih povezao temu sa kalendarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ej, sminkeru, cuvaj jedno mesto za mene, a mozes i neku komsinicu, necu ti se naljutiti... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Recite mi jos kako ide naziv opstine, tj. mesta u kom se to odrzava, da bih povezao temu sa kalendarom Novi Bečej! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan obavezno dolazim mislim de je naj bolje da inajmim sobu na nedelj dana pa da se preselim u n.becej.u subotu dolazim da wslusam colica u nedelju da gledam severinu i onda utorak zurka .bice ovo zanimljivo uh brate pa zar narodnjake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno dolazim mislim de je naj bolje da inajmim sobu na nedelj dana pa da se preselim u n.becej.u subotu dolazim da wslusam colica u nedelju da gledam severinu i onda utorak zurka .bice ovo zanimljivo uh brate pa zar narodnjake postao zrtva turbo folka :D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... Respect za ovo... U subotu ocu u Srbobran a ide mi se i na Cholu Vidimo se u utorak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... Respect za ovo... U subotu ocu u Srbobran a ide mi se i na Cholu Vidimo se u utorak ! pa nista ti nebi falilo da isto kao i ja oko 7, 8 sati krenemo polako iz srbobrana u n.becej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 22, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Izbor za najbucniji motor ? Hmmmmmmm : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Izbor za najbucniji motor ? Hmmmmmmm : Ni ne pomisljaj... Pusti bre malo da se i druga deca igraju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 22, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Izbor za najbucniji motor ? Hmmmmmmm : Ni ne pomisljaj... Pusti bre malo da se i druga deca igraju! Ti si samo ljubomoran jer je tvoj gixer zrtva mode ;D ;D ;D Aj skini taj fenseraj, dam ti fore Ti dodji bez, a ja cem sa ovim "standardnim za plasenje starih ljudi". Vidite kakav je, ne da mi da se igram : Salu na stanu, aj javim ti se ako budem isao pa da vozimo zajedno posto od cekanja tebe definitivno nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno!!! Vidimo se ljudi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem osim da sam ja kao domacin prezadovoljan odzivom na nasu tako da kazem moto zurku nikad vise forumasa nije bilo na jednom mestu,bilo je sigurno 300-500motora po mojoj nekoj proceni s obzirom da je bio radni dan bilo je super pasulj odlican pohvala za kuvara . Slike malo kasnije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Izem ti, nisam mogao da dodjem. Jel bilo bas jako dobro? Dajte slike ljudi bar da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je mnooogo vise od onoga sto sam ocekivao.Jako lepo mesto,puno motora,extra pasulj i naravno dobri domacini.Svaka cast za organizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi sto je bilo dobro! :o Odlicna lokacija, dobra organizacija, ODLICNO DRUSTVO (nikad vise forumasa na skupu), i super provod. Svaka cast domacini! P.S. Jedino je bilo nekih huligana sto su palili gume, ali o tome ce drug Arnold vise reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Maki taj huligan sam bio ja i jedan drugar sta da kazem morao sam da je menjam jadna guma presla 8800km za tri i po meseca i bila je gotova a ja sam je samo dokrajcio za svoju dusu sam je malo upalio hmm malo hehe dobro malo vise i danas je legla nova guma!!! Spreman da se trosi opet. Evo par slicica o zurci . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...