crnamrlja 22 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan "Motor je u mom vlasništvu od 2011. godine, sve vreme je garažiran i uredno održavan. Od opreme ima karbon auspuhe (Race Ada), Puig bubble vizir, scottoiler podmazivač lanca, silikonske ručke Harris, utičnicu za upaljač, Givi Maxia top case, wingrack nosac za tri kofera. 2002. godište, direktno ubrizgavanje. Pred početak sezone uraen servis; ulje i filter(motorex top speed full synthetic), zamenjeno ulje u kočnicama i kvačilu, zadnje pločice(nissin sinter) stavljene pre 500km, a prednje (nissin sinter) stavljene pred kraj prošle sezone. Gume Michelin Pilot Road 3 su na oko 90%. Motor je jako pouzdan, za skoro deset godina koliko je kod mene samo sam imao problem sa regulatorom pritiska goriva koji je zamenjen (50e) što predstavlja jedini trošak. Motor je registrovan do juna 2021. Razog prodaje je kupovina novijeg i više gradskog motora (triumph speed triple, horneta 900) ili nešto slično. Za dodatne informacije sam na raspolaganju. Cena 3500€" Oglas je za ortaka koji zbog pravila o min. broju postova ne može da postavi oglas iako se učlanio 2008... Ovo je njegov profil: https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/2563-bane45/ Kontakt telefon: 060/6128304 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Godište,karburatori ili ubrizgavanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17216 Napisano Avgust 29, 2020 Integrisan, 5072 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pise na tabli FI, pretpostavljam ubrizgavanje. Takodje nema poluge za cok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 2002., direktno ubrizgavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. vidis li ti ovo? 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano Avgust 29, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, dilema!Moj bi mu motor verujem odgovarao ali! I ja se pretezno po gradu vozim, za kraljicu XX to je previse skuceno.Jes' lepa.. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan http://prntscr.com/u82dxw Jel ovo sto mislim da je ili... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Avgust 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ali moram malo da slinim u svakom oglasu sa XX-om, motor je perverzija 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka: ovo je "Wingrack 2".Dosta jaci nosaci bocnih kofera nego kod "w1". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Motor je do jaja, ali zadnji migavci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 30, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan U touring sport klasi, jednom motor. Mogu reci da je postao i legendaran. Svi volimo xx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17216 Napisano Avgust 30, 2020 Integrisan, 5072 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Biker-Boy said: Ja se izvinjavam, ali moram malo da slinim u svakom oglasu sa XX-om, motor je perverzija I ja se lozim na taj motor. Mada u jednu ruku volim lagane motore, u drugu privlace me ove grdosije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17263 Napisano Avgust 31, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to izbegavao, kazu da su im se agregati jako lose pokazali tj da malo prelaze km i brzo prolupaju... 4 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano Avgust 31, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa krece od nule... Znaci nov! I da ga "poslusas" kada krug okrene verujem da ce zvuk agregata odgovarati stanju na satu (kao nov). Zestoko razmisljam da prodam tek kupljenu Suzy.... Zbog ove XX! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: Jos malo pa krece od nule... Znaci nov! I da ga "poslusas" kada krug okrene verujem da ce zvuk agregata odgovarati stanju na satu (kao nov). Zestoko razmisljam da prodam tek kupljenu Suzy.... Zbog ove XX! Ja te podržavam! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano Avgust 31, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne staj mi na muku, pre 15 dana sam ga preveo i registrovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17263 Napisano Avgust 31, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, N.F.S. je napisao: Ne staj mi na muku, pre 15 dana sam ga preveo i registrovao Pa? Jednom se bre zivi, kupuj srcem a ne razumom... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan @N. F. S Ako neko treba da uzme onda si to ti, zbog sebe, a i zbog motora Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5636 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, N.F.S. je napisao: Jos malo pa krece od nule... Znaci nov! I da ga "poslusas" kada krug okrene verujem da ce zvuk agregata odgovarati stanju na satu (kao nov). Zestoko razmisljam da prodam tek kupljenu Suzy.... Zbog ove XX! Treba li kome Freza (FZ6) da uzmem ja Suzanu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano Septembar 1, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste haos! @Marko05, motor ti je super, drago mi je sto se upoznasmo, dobrodosao si! P.S. Nemam vise emotikona da svima razdelim Razum ipak kaze da ostanem na 650ccm, bice XX nekada, i to bas ovako lepa i rekao bih zdrava, kao naseg kolege sa oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5636 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: E bas ste haos! @Marko05, motor ti je super, drago mi je sto se upoznasmo, dobrodosao si! Hvala Sone. Nije bas bio u reprezentativnom stanju, al' ispostovan je sto se tice pranja odmah po dolasku kuci. Isti slucaj, uvek si dobrodosao kad krenes ka Uzickom kraju. Izvinjavam se za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 3400 € 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 13, 2020 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Branko je iskopao još dve fotke, od dana kada je kupio XX-a, 2011. godina to beše. I još jedna napomena, ovi originalni topovi takođe idu uz motor. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 18, 2020 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Crna ptica otišla novom vlasniku! Neka je sa srećom! Hvala na pažnji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...