Obelix 140 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan iz Horgoša ( nova Busa ,bijela ) poziva na trku ubrzanja koja će biti u Horgošu,kod starog graničnog prelaza. Početak 31.08.2008. u 16,00h Nagrada za otvorenu klasu 1.000,00 evrića . Nagrada za klasu 600 ccm 300,00 evrića I skuteri imaju svoju klasu i nagrade. Zolika obećava pofesionalnu opremu za start i mjerenje . Više informacija na www.motor.horgos.net i tel. +381 64 422 44 88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi rekao "otvoreno" klasa. Jer otvoreno klasa znaci sve moze, a to se zove superstreet. U horgosu ne moze da povuces prednji viljusku, ne moze turbo ni nitro. A moze produzenje zadnjak. Ovo zvao bi nekako 900+TOP. I jos nesto u vezi "profesionalni" opremu za start. Profesionalni tako radi da meruju vreme od zeleni signal do start motora (reakcija), vreme od start do 60 feet (18m), vreme i brzina na 1/8 milja (201m), vreme i brzina na 1/4 milja (402m). U Horgosu isto bice semafor, i samo to gledaju sa leserom, da li neko krenuo pre od zeleni signala. U cilju bice sudija i kamere za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 31, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako god bilo idem danas pa cemo videti kakve ce trke biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno dolazim ga gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da idemo to ne prolazi bez mene nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad smo skoro stigli kuci bar ja sam sad,bili malo na večeri isli smo Maki ,Motoras ,Titja ,jedan drugar i ja,lepo smo se provozali,odgledali trke meni je bilo lepo ,posle smo svratili na jednu dobru pizzu u Bečej pa kućama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 31, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Arnoldom.Stvarno dobra trka i dobra voznja. Dajte neke slike sa trka. Pozdrav za Arnolda,motorasa,Makija i Petrovica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mmario73 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Čoka Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je tema davno prošla, aj da se prisetimo i pripremimo za sledeću sezonu, evo nekih videa koje su moji snimali sa malom kamerom Skuteri Skuter STUNT 600cc 1000cc+Open Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...