ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi molim vas za pomoc... Jurim da uzmem neki od ova 4 motora , ali apsolutno ih ne razumem..Nema nikakve razlike , svi su identicni. (SAMO STO HONDA IMA NAJBOLJI ZVUK I IZNIGNUT AUSPUH-ISPOD SEDISTA ) Molim vas ne razumem nista ovde...Jel moze neko da mi pojasni ove stvari..Honda ima najbolji zvuk, to je sigurno a ovi ostali imaju malo onako, da kazem slabiji, ima zvuk kao da ima 1000 kubika) U CEMU JE RAZLIKA ??? Molim vas za pomoc !!! Honda CBF250 HORNET Honda CB250 HORNET Yamaha YBR 250 Yamaha YS 250 FAZER P.S.DA LI OVO "F" U Hondi CBF, oznacava da ima pogon na kardan ili sta vec ?!? POMOC ! POMOC! POMOC ! Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ima najbolji zvuk, to je sigurno a ovi ostali imaju malo onako, da kazem slabiji, ima zvuk kao da ima 1000 kubika) Individualna stvar, zavisi kome se šta sviđa. Ako misliš na dublji zvuk, možda je budžen izduv. Što se tiče zvuka generalno, bez obzira da li je fabrički ili aftermarket, meni se najviše sviđa zvuk Yamahe, što se vidi i po mom izboru motora. Kažu, ako Yamaha zna da napravi klavir, onda znaju da naprave i motor da se čuje dobro Honda CBF 250 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbf_250_2006.php Honda CB 250 - ovo je Nighthawk, ne Hornet http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cb_250_nighthawk_2005.php Evo Honde Hornet 250, ovde ne piše oznaka ali je verovatno CB 250 F http://www.bikez.com/motorcycles/honda_hornet_250_2002.php Yamaha YBR 250 http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_ybr_250_2007.php Yamaha YS 250 Fazer http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_ys250_fazer.htm Daj tačna godišta tih motora ili ih potraži sam na sajtu www.bikez.com. Tamo imaš uglavnom sve karakteristike. Neke od ovih motora ćeš teško pronaći kod nas, mislim na polovne motore. Da li kupuješ nov ili polovan? P.S.DA LI OVO "F" U Hondi CBF, oznacava da ima pogon na kardan ili sta vec ? Ne, kardan ide uglavnom na modele daleko veće zapremine. F u oznaki na motorima uglavnom znači da je korman usravan, dakle ne ukošen kao na R motorima, već uspravan kao na klasičnim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze na jamahu da se stavi tako nesto da dobijem zvuk kao trkacki motor a ne kao neki coper ili slicno...??? Taj zvuk u stvari zavisi od broja cilindara. Gotovo svi trkački motori imaju četiri cilindra i verovatno je do zvuk koji ti želiš da čuješ. Od gore navedenih modela jedino ovaj ima četiri cilindra: Evo Honde Hornet 250, ovde ne piše oznaka ali je verovatno CB 250 F http://www.bikez.com/motorcycles/honda_hornet_250_2002.php Ovaj Nighthawk ima 2 cilindra, a svi ostali jedan. Tebi se u stvari ne sviđa zvuk jednog cilindra. Ako hoćeš trkački motor, onda ti je najbolja kupovina Kawasaki 250R Ninja, koji nov košta oko 3700-3800 evra. Do koliko para planiraš da platiš motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ni u čemu, ovo YS 250 je izgleda oznaka u Americi ili možda Australiji ili tako nešto, a radi se očigledno o YBR-u. Potpuno su iste slike, zato sam se ja i čudio šta je ovo YS 250, nikada ranije nisam čuo za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek,cek...sta bi sa XT-om...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Po ovim slikicama sto je Acim postavio meni honda hornet izgleda najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovim slikicama sto je Acim postavio meni honda hornet izgleda najbolje... I ima 40 konja ;D ali nema nigde da se nađe :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ali bar delovi nisu problem, ima ih na svakom cosku, ja cuo da moz da se kupi u rifuzi i onda samo sastavis posto sklopljenog ne mozes da kupis. druze bataljuj te egzotike, samo ce glava da te boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Dodj' da čuješ zvuk mog, i to fabrički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan P.S.DA LI OVO "F" U Hondi CBF, oznacava da ima pogon na kardan ili sta vec ?!? Da Ja imam CB 600 F Hornet S. F znači da ima pogon na kardan, a S znači da ima šperovan diferencijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan F znači da ima pogon na kardan, a S znači da ima šperovan diferencijal. To na T-84? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...