Sonja _ns 2 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad-Telep,ulica Petefi Šandora. Ulazim u zgradu i komšija mi kaže da je pre pet minuta bila saobraćajka na raskrsnici pored moje zgrade i da je stradao motorista.Brže bolje odem na lice mesta da vidim šta se desilo. Vidim motor na asfaltu i kola hitne pomoići.Odmah sam se naježila.Dok sam prilazila čula sam da je motorista u redu,ali da je naleteo na ženu koja mu je izletela iza parkiranog kombija. Žena je bila svesna i jaukala,ali su je ubrzo odvezli,tako da ne znam o kakvim je povredama reč. Motoristu Zorana S. nisu ni pogledali .Čovek je jaukao,ali je bio na nogama.Odmah sam mu prišla,pošto je bio vidno uznemiran i prilično oderan.Pokušala sam da ga smirim,ali on je samo jaukao šta je uradio i šta će biti sa njegovom porodicom :(Tako mi je bilo žao što ovi iz hitne nisu čoveku dali makar nešto za smirenje ,iako je bio prilično oguljen.Na sreću sam imala nešto kod sebe i odmah mu dala i pozvala hitnu ponovo,pošto je počeo da se žali na bolove u grudima.Brzo su došli i odvezli i njega. Nadam se da će nesrećna žena biti u redu,kao i naš kolega. Ako neko bude nešto čuo u vezi ovog slučaja neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sranja se desavaju svakodnevno. Nadam se da ce se i jedno i drugo brzo oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Avgust 12, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari se ne mogu predvideti, ali dodatna opreznost nije na odmet. Samo da se nadamo da ce se oporaviti i da ovo nece biti cesta pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Takve stvari se nažalost dešavaju svakodnevno. Meni pre pola sata izleteo klinac od jedno 3-4 godine na biciklu, jedva sam stao. Okrenem se gledam nigde nikog starijeg. Nije on kriv, ko ga je pustio samog na ulicu. Njemu sam samo zapretio rukom, pokupio svoj hladan znoj i ajd dalje. Ja po gradu više ne prelazim 40 km/h. Gužve su velike, vrućina takođe, narod nenormalan ... Nadam se da će svi biti OK. i samo pažlivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 42 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja tuda prolazim vrlo cesto. Ta ulica je ludilo. Vrlo je prometna, ali je na Telepu pa su ljudi jos uvek u fazonu "saobracaj postoji samo na TV-u". U blizini je i skola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moli se ocevidac ili bilo ko zna nesto o ovoj nesreci da se javi.Naime milicija NIJE uzela ime niti izjavu bilo kog svedoka.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tuda prolazim vrlo cesto. Ta ulica je ludilo. Vrlo je prometna, ali je na Telepu pa su ljudi jos uvek u fazonu "saobracaj postoji samo na TV-u". U blizini je i skola... Ajde sto je skola nego sto je ulica dosta uska i nepregledna na svakoj raskrsnici, a da ironija bude veca to je najduza ulica u Novom Sadu. Definitivno ulica sa najvise nesreca na Telepu...lepa , mirna a opet veoma nezgodna ako se malo brze kreces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moli se ocevidac ili bilo ko zna nesto o ovoj nesreci da se javi.Naime milicija NIJE uzela ime niti izjavu bilo kog svedoka.Vrlo je vazno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 556 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nadji bilo koga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...